Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

BOLIG & INDRETNING

Der er 199 varer.

Bolig er en spændende kategori, som vi hele tiden tilfører nye varer. Her finder du de unikke & håndlavede kurve fra Yoshiko, puder & plaider fra AAI Madewithlove i de blødeste natur materialer, samt en lang række spændende produkter - mange af dem produceret af genbrugsmaterialer i høj kvalitet. De er også er stort udvalg af kurvemøbler & recycled teak møbler fra Kok Maison - alle produkter, hvor vi kan skaffe hele sortimentet - mere end 400 forskellige varianter - vi sender gerne katalog hvis du vil se hele sortimentet. Se evt. mere på Kok Maison website - vi kan skaffe hele kollektionen.

Underkategorier

 • DEKORATION
  Sæt dit helt personlige præg på din indretning - lad dig inspirerer her på siden. Vi har udvalgt unikke ting til hjemme, som du fint kan passe ind mellem dit øvrige interiør.
 • KURVE & OPBEVARING
  Organiser dit hjem på den "fede" måde - brug kurve i metal, jute, søgræs og elefantgræs - stort udvalg i fletkurve. Metal kurvene fra Korbo er håndlavede kurve lavet ud af en enkelt stårvire, der gør den meget stabil og flot i designet. Den kan både stå og hænge, mulighederne er mange - brug dem til dine pantflasker, grønsager eller andet opbevaring. Yoshiko laver skønne kurve i både elefantgræs og søgræs, begge meget miljøvenlige materialer, som ikke belaster naturen. De er solide og egner sig til opbevaring af fx blade, aviser, legetøj og hobbyartikler. Urban Nature Culture laver kurve i jute, som også er et yderst miljøvenligt materiale. Og kurvene egner sig fortrinligt til fx planter.
 • PUDER & PLAIDER
  Spændende produkter fra det Hollandske mærke AAI Madewithlove & Yoshiko Home - begge førende indenfor trendy, bæredygtigt & økologiske produkter til dit hjem. AAI Madewithlove gør mest i de bløde og naturlige tekstiler så som puder, plaider & tæpper. Yoshiko Home er resort produkter til dit hjem.
 • TÆPPER
  Udvalgte tæpper i naturmaterialer fra mærkerne Yoshiko & AAI madewithlove - begge brands fra Holland.
 • BØGER & NOTESBØGER
  The art of Journaling..... Trenden gå i retning af, at vi skriver igen begynder at skrive mere i små notesbøger, der er helt personlige og igen føre en slags dagbog - ala 2020, dog nok mere positive affirmations. Vi har derfor udvalgt de flotteste notesbøger fra About Blank - de findes i flere størrelser. Derudover er verden blevet helt åben og vi rejser mere end nogensinde - men ofte ønsker vi at opleve og se de "ukendte & hemmelige steder", når vi besøger en storby. Bøgerne fra 38HOURS vejleder dig i netop dette - at finde de unikke og ofte ukendte steder i byerne. De arbejder tæt sammen med lokale bloggere, journalister og fotografer i de byer, de indtil nu har beskrevet. De interviewer, laver dybdegående historier og fotografer byerne set fra et lokal perspektiv. En lille kort og præsis bog - en god guide til turen som er en alternative guider giver bogen dig mulighed for at opdage interessante steder,  som en skjult vingård i Paris eller samtidskunst i en WWII bunker i Berlin. 
 • KARKLUDE & VISKESTYKKER
  Tekstiler til køkkenet helt uden kemi i lækre materialer. Viskestykker i hør & bomuld, strikkede bomulds karklude & mini håndklæder til køkkenet. Vi kender alle pakken med de populære lyserøde/gule og lyseblå karklude. Hvad de færreste ved, er at disse klude kan indeholde op til 50% af det ikke-nedbrydelige plastmateriale polyester. Det er plastic, der er fuldstændig overflødigt for vaskeevnen. Og det er plastic, der skader vores natur og ender i dyr og menneskets fødekæde. Derfor har vi udvalgt flere super gode alternativer til dig her på siden. 
 • BØRSTER & REDSKABER
  Bøster til hjemmet - når kun det bedste er godt nok. Vi har valgt børster fra Iris Hantverk, da vi er vilde med kvaliteten. De er alle håndlavede og bygger på gamle håndværkstraditioner, dog i et moderne design. Husk at, plejer du dine børster ved at rense dem med en mild sulfo og lader dem tørre med børsterne nedad - så holder de rigtig længe.
 • GRØN RENGØRING
  Vi har samlet naturlige og lækre rengøringsprodukter til hjemmet.Du finder produkter fra Pure effekt - naturlig rengøring med naturlige bakterier - Marcel`s Green Soap - grøn og naturlig rengøring i recycled flasker - klude - bl.a strikkedekarklude i bomuld fra Solvang & viskestykker i naturlige materialer samt de smukkeste børster fra Iris Hantverk. Husk også at rens luften i hjemmet med den luftrensende lampe fra Maison Berger.
 • STEARINLYS
  Stearinlys skaber steming og vi er i Skandinavien storforbruger af dem - men brug dem med omtanke. Stearinlys af parrafin er ikke godt for vores luftveje og at ganske sundhedsskadelige for vores luftveje. Selv bruger vi stadig stearinlys pga. stemningen, men bruger altid den luftrensende lampe fra Maison Berger bagefter - den fjerner de skadelige partikler fra lysene. Du kan også vælge at bruge lys lavet af bivoks, som er knap så forurenende for vores indeklima. Vi har valgt lidt ud og er faldet fuldstændigt for lysene fra det Århusianske firma Bistad, de er både smukke og i en super god kvalitet.
 • ELEKTRONIK & TILBEHØR
  Vores hverdag er mere og mere elektronisk og vi er nærmest helt afhængige af vores elektroniske produkter. Så hvorfor ikke tilfører et par kvalitets accessories produkter - vi har udvalgt designkabler til Iphone /Ipad fra Le cord - solcelle oplader fra Waka Waka og en lille unik børste til at holde altid rent.
 • LAMPER
  Lamper er en super vigtig del af indretningen og vi har udvalgt unikke lamper.   
 • MØBLER
 • KØKKEN
  Velkommen til vores køkken kategori - her finder du udvalgte produkter til køkkenet. Vi har udvalgt alle produkter nøje og det er ting, vi ikke selv kan undværre i vores eget køkken. Der er redskaber til bagning og andet madlaving, den prisvindende espresso maskine fra ROK, service i bambus, børster & klude til rengøring i køkkenet samt den skønneste sulfo fra Marcel`s green Soap, der bare dufter så herligt. Gå på opdagelse .
 • BADVÆRELSE
  Håndsæbe, shampoo, cremer, tandbørster & den flotte tandpasta fra Italien - kort sagt alt hvad du skal bruge i badværelset.
 • GARDEROBE
  Alt til din garderobe - plejende sæber, cedertræ`s ringe til duft og fjernelse af møl og de skønneste duftposer i håndlavet papir
 • HAVEN
  Haven er det ultimative frirum for mange og vi deler den passion. Vi har derfor udvalgt produkter fra nogle af bedste leverandører internationalt og har lagt vægt på bruge venlighed og holdbarheden. For havearbjdet skal være let og en fornøjelse.......Du vil kunne se og købe flotte kurve til dine planter fra Hollanske Yoshiko & Svenske Korbo, økologiske frøblokke fra England. Det er en kategori vi løbende udbygger - så hold øje - der kommer flere produkter .......
 • HJEMMEKONTOR
 • STUE
 • YOGA VÆRELSET
  Hvem drømmer ikke om sit eget helt private yoga værelse... Vi har udvalgt produkter dertil og også til at tage dine yoga praktisk med udenfor eller med på rejsen - hvis ikke du lige er så heldig at have plads til det hjemme.
 • BRYGGERS / ENTRE
  Bryggers eller entreen er ofte samlings sted for alverden ting så som overtøj, fortøj, vasketøj, hund, kat osv. Derfor stiller det store krav til en praktisk opbevaring, dejlig duft til skabe og skubber, en god kurv til hund eller kat samt ikke mindst en effektiv flakon med duftpinde. Det er nemlig vigtigt at, vi hele tiden tænker duft med i vores bolig, for dufte er ret så styrende for vores humør og for hvordan gæsters førstehåndsindtryk af vores bolig er. Vi har gjort os umage og har udvalgt en rette produkter til dette rum.

Varer sidevis

Varer sidevis