Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

BØGER & NOTESBØGER

Der er 12 varer.

The art of Journaling.....

Trenden gå i retning af, at vi skriver igen begynder at skrive mere i små notesbøger, der er helt personlige og igen føre en slags dagbog - ala 2020, dog nok mere positive affirmations. Vi har derfor udvalgt de flotteste notesbøger fra About Blank - de findes i flere størrelser.

Derudover er verden blevet helt åben og vi rejser mere end nogensinde - men ofte ønsker vi at opleve og se de "ukendte & hemmelige steder", når vi besøger en storby. Bøgerne fra 38HOURS vejleder dig i netop dette - at finde de unikke og ofte ukendte steder i byerne. De arbejder tæt sammen med lokale bloggere, journalister og fotografer i de byer, de indtil nu har beskrevet. De interviewer, laver dybdegående historier og fotografer byerne set fra et lokal perspektiv. En lille kort og præsis bog - en god guide til turen som er en alternative guider giver bogen dig mulighed for at opdage interessante steder,  som en skjult vingård i Paris eller samtidskunst i en WWII bunker i Berlin.

Goodbrands