Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

KØKKEN

Der er 129 varer.

Velkommen til vores køkken kategori - her finder du udvalgte produkter til køkkenet. Vi har udvalgt alle produkter nøje og det er ting, vi ikke selv kan undværre i vores eget køkken. Der er redskaber til bagning og andet madlaving, den prisvindende espresso maskine fra ROK, service i bambusbørster & klude til rengøring i køkkenet samt den skønneste sulfo fra Marcel`s green Soap, der bare dufter så herligt. Gå på opdagelse .

Køkken - Goodbrands

Underkategorier

  • TALLERKENER, SKÅLE & KOPPER
    Udvalgt tallerkener i flere kvaliteter, former & udtryk. Vi har valgt efter pricipperne enkelthed & funktionalitet og et cool design.
  • BESTIK & KØKKENREDSKABER
    Der er ikke meget som flot bestik, der pynter dit bordopdækning ekstra fint. Her finder du bestik i flere farver & unikke køkken redskaber.
  • POSER & MADINDPAKNING
    Vi kan selv gøre en masse for at være mere miljøvenlige & bæredygtige i vores hverdag - et sted der kan sparer os for et stort plastforburg er  indpakning til din mad. Vi har derfor tænkt dette ind og taget et sortiment af bivoks wraps, opbevarings poser til din grønsager i stof & plastfrie poser lavet af grønt affald ind i webshoppen.

Varer sidevis

Varer sidevis