Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

KURVE & OPBEVARING

Der er 14 varer.

Organiser dit hjem på den "fede" måde - brug kurve i metal, jute, søgræs og elefantgræs - stort udvalg i fletkurve. Metal kurvene fra Korbo er håndlavede kurve lavet ud af en enkelt stårvire, der gør den meget stabil og flot i designet. Den kan både stå og hænge, mulighederne er mange - brug dem til dine pantflasker, grønsager eller andet opbevaring. Yoshiko laver skønne kurve i både elefantgræs og søgræs, begge meget miljøvenlige materialer, som ikke belaster naturen. De er solide og egner sig til opbevaring af fx blade, aviser, legetøj og hobbyartikler. Urban Nature Culture laver kurve i jute, som også er et yderst miljøvenligt materiale. Og kurvene egner sig fortrinligt til fx planter.

Kurve hos Goodbrands.dk

Underkategorier

 • FLETKURVE
  Organiser dit hjem på den "fede" måde - brug kurve i metal, jute, søgræs og elefantgræs - stort udvalg i fletkurve. Yoshiko laver skønne kurve i både elefantgræs og søgræs, begge meget miljøvenlige materialer, som ikke belaster naturen. De er solide og egner sig til opbevaring af fx blade, aviser, legetøj og hobbyartikler. Urban Nature Culture laver kurve i jute, som også er et yderst miljøvenligt materiale. Og kurvene egner sig fortrinligt til fx planter.
 • VASKETØJSKURVE
  Vasketøjskurve - alle håndlavet og enten i naturmaterialer jute, bananblade, rattan eller også i metal. Yoshiko & Urban Nature Culture laver skønne kurve i både elefantgræs og søgræs, begge meget miljøvenlige materialer, som ikke belaster naturen. Hovedparten af kurvene bliver alle lavet i workshop for voldsramte kvinder i Indonesien.
 • METAL KURVE
  Metal kurvene fra Korbo er håndlavede kurve lavet ud af en enkelt stårvire, der gør den meget stabil og flot i designet. Den kan både stå og hænge, mulighederne er mange - brug dem til dine pantflasker, grønsager eller andet opbevaring. 
 • HÆNGENDE KURVE
  Her finder du fletkurve, der kan hænges i vinduet, kurve, der kan hænges på væggen - så praktisk og dekorativt. Fletkurve i natur materialer fra det Hollandske brand Yoshiko samt de prisvindende metal kurve fra Korbo.
 • HUNDEKURVE