Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Der findes 50 dufte og en duft til enhver ”næse” ....

 

Vi er i Skandinavien storforbruger af stearinlys og dette på trods af den voksende bevidsthed omkring de mange tusinde skadelige partikler stearinlys sender ud i luften og som rent faktisk er yderst farlige for os.
Forbruget af duftlys er ligeledes stigende. Hovedparten af de duftlys, der kan købes i dag udsender også skadelige partikler uanset om duftene er baseret på æteriske olier.

Usynlige skadelige partikler fylder også luften, når vi laver mad – især steger & griller. Alle kan desuden hurtigt genkende lugten af bacon og fisk og denne lugt er ok, så længe man spiser, derefter vil de fleste gerne have lugten væk igen. Ved at bruge almindelig duftlys tilfører man ganske enkelt endnu en duft oveni lugten til rummer fremfor at fjerne lugten.

Lampe Bergers patenterede lampe er dog enestående til dette formål – via den katalytiske brænder ødelægger lampen luften molekyler og genskaber dem i en ny og ren form. Luften bliver renset og alt efter ønske kan man vælge at tilføre duft.


 
Professionel/erhvervsmæssigt brug af dufte:

Spa faciliteter og mange skønhedsklinikker ligger i dag stor vægt på den total oplevelse og bruger dufte til at understøtte dette.

Men også flere og flere hoteller, butikker Cafer osv. vælger at integrer dufte, som en del af deres profil. Her kan nævnes Hotel Costes i Paris – de har benyttet en speciel udviklet duft, lige præcist tilpasset efter deres ønske, siden starten af hotellet. I dag er de kendt verden over for denne duft og duften er med til at understøtte og frembringe minder/associationer hos tidligere gæster på hotellet.

På butikssiden bruger flere og flere ligeledes dufte professionelt. Det er almindelig kendt at duften af Vanilje er med til at øge købelysten hos kunderne. Det Amerikaske Brand Abercrombie & Fitch – er kendt på godt og ondt for deres duft, som de bruger til rigelige mængder i deres butikker. Men ikke desto mindre er man ikke i tvivl om, når man passerer en af deres butikker og man glemmer ikke duften lige med samme. En anden måde at fastholde kundernes opmærksomhed.


 
Vi bruger mere end nogensinde dufte i vores hjem, men ikke alle duftlys er gode for vores helbred og inde miljø.

Lampe Berger tilfører ingen skadelige stoffer og/eller nanopartikler til luften. Lampe Bergers katalytiske system renser derimod på 20 min. luften i et rum.

Man tilfører med Lamper Berger dufte efter ønske uden skadelige påvirkninger.