Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

GoodBrands.dk showroomGoodBrands.dk - Maison bergerGoodBrands.dk - Showroom, 2

GoodBrands.dk er et univers af produkter, som er ordentligt og miljøvenligt produceret, har unikke budskaber og gode historier. Vi har nøje udvalgt produkter, som nemt kan blive en del af din hverdag og skabe større trivsel. 

Hvem står bag? Shoppen blev startet i 2015 af Jette og hendes datter Sarah Louise og de har i fællesskab opbygget shoppens store og brede sortiment. Sarah Louise er siden trådt ud af shoppen pga. andre forpligtelser. I februar 2020 kom Zune til som partner i shoppen.

Jette har en omfattende baggrund indenfor mode- og detailbranchen, både som indkøber og salgschef og de sidste 15 år som selvstændig agent for en lang række lækre interiør-mærker. Jette har en stærk æstetisk sans og en god "næse" for trends og tendenser i tiden.

Zune har været selvstændig filmproducent siden 2004 og har stor erfaring med formidling og promovering af budskaber for en lang række organisationer. Zune elsker at fortælle gode historier og har været øko-freak siden starten af 00'erne. 


Unikke budskaber
Verden omkring os er i stadig forandring og flere og flere har brug for vores hjælp. I vores optik er det naturligt at støtte mennesker i nød og her på shoppen har vi mange produkter som understøtter ”Buy one – give one” princippet, hvor DIT køb udløser et produkt til et menneske i nød. Et sådan produkt kunne være Humble Brush - tandbørsten af bambus udviklet af tandlæger, TOM's – fantastiske sko og WAKA WAKA - solceller til lys og powerbank til f.eks. mobiltelefoner. Læs mere om hvert enkelt produkt i shoppen.


De gode traditioner
Fælles for mange af produkterne i shoppen er, at de bygger på stolte traditioner og godt håndværk. I den forbindelse bør nævnes Lampe Berger luftrenseren, som siden 1898 har renset luften på franske hospitaler og derudover nu anvendes i privat regi.


Følg med på shoppen - vi arbejder løbende på at udvide vores sortiment ud fra ovennævnte kriterier og giv os gerne et praj, hvis du mener der mangler en kategori eller en specifik produkttype. Send dit tip eller spørgsmål til: info@goodbrands.dk 

Tak fordi du handler hos os!