Fragtfri ved ordre
over 500 kr. via GLS
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
Hurtig levering
i Danmark
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail

Om os

GoodBrands bygger på en ide om at skabe et univers af produkter, der gør en forskel, har et unikt budskab og de gode traditioner.

Der gør en forskel ......
Sundhed fylder mere og mere i vores hverdag - sundhed kan opfattes på mange forskellige måder, men for os er sundhed et spørgsmål om hele mennesket og muligheden for naturligt at integrere sundhed i vores hverdag. 
Derfor har vi nøje udvalgt produkter, som enkelt og let kan blive en del af dine hverdags rutiner og forbedre din sundhed. Fælles for produkterne er, at de er skabt med respekt for miljøet, med fokus på kvalitet og en naturlig sundhed. På shoppen findes der mange produkter som opfylder disse kriterier. Vi er stolte af at være de første i Danmark til at introducere de unikke helseprodukter fra Wakaya – produkter som ved gentagne lejligheder har vundet Awards for Best Product over hele verden. 

Har et unikt budskab ......
Verden omkring os er i stadig forandring og flere og flere har brug for vores hjælp. I vores optik er det naturligt at støtte mennesker i nød og her på shoppen har vi mange produkter som understøtter ”Buy one – give one” princippet, hvor Dit køb udløser et produkt til et menneske i nød. Et sådan produkt kunne være Humble Brush - tandbørsten af bambus udviklet af tandlæger, TOM's – fantastiske sko og WAKA WAKA - solceller til lys og powerbank til f.eks. mobiltelefoner. Læs mere om hvert enkelt produkt i shoppen.


De gode traditioner ......
Fælles for mange af produkterne på shoppen er, at de bygger på originale principper sammenholdt med erfaring, test og godkendelser. I den forbindelse bør nævnes Lamper Berger lampen, som siden 1898 har renset luften på franske hospitaler og derudover nu anvendes i privat regi. Flere af vore produkter er udviklet efter ayurvediske principper, som er principper der er baseret på mange tusinde års erfaring og indisk lægevidenskab. Sådanne produkter kunne være fra Pukka og Wakaya, hvor Pukka er et eksklusivt, højt respekteret og anerkendt mærke indenfor helseverdenen, kendt for eksempelvis deres udsøgte the og Wakaya, hvor især deres ingefær er kendt og elsket af mange verden over.

Følg med på shoppen - vi arbejder løbende på at udvide vores sortiment ud fra ovennævnte kriterier