Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

 

Good Brands logo

GoodBrands.dk er en webshop på Stationen på 1. sal i Silkeborg. Vores lokaler er helt unikke og smukke, med alt hvad en gammel stations bygning kan byde på af miljø.

Shoppen blev startet i 2015 af Sarah Louise Buus og senere er Jette Buus, hendes mor, også blevet en del af dette lille univers.

Good Brands er et univers af produkter, der er nøje udvalgt med et unikt budskab og en god historie bag og som samtidigt er miljøvenligt og/eller bæredygtigt produceret. Vi tror på at, vi alle kan være med til at gøre en forskel for vores miljø & klode og dette tager vi udgangspunkt i, når vi vælger varer til shoppen. 

Vores baggrund er fra mode- og detailbranchen og dels også fra Studio Buus, som drives af Jette – her henter vi en del inspiration.

Fælles for mange af produkterne i shoppen er, at de bygger på stolte traditioner og godt håndværk. Mange af vores mærker er anerkendte internationale brands og ofte med mange års erfaring. Et af vores vigtige mærker er Maison Berger, som siden 1898 har renset luften på franske hospitaler og derudover nu anvendes i privat regi – her har vi valgt af have hovedparten af deres unikke sortiment af lamper & dufte. Desuden har vi en del mærker fra Holland, da de ofte er lidt foran Danmark med de nye trends og da miljø, bæredygtighed & økologi for dem er en naturlig del af deres hverdag – her kan nævnes – Yoshiko, Mo Man Tai & AAI madewithlove, som alle formå at være super trendy og på samme tid bæredygtige. Der kommer hele tiden nye varer og mærke i webshoppen, så vi altid er updated med det nyeste indenfor bolig, velvære, dufte & lufrenser.

Vores grund tilgang til alle produkter er -There is a story in everything……