Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

DUFTE & LUFTRENSER

Der er 313 varer.

Unik luftrenser & duftlampeLampe Berger - også kendt som den katalytiske lampe – produceret siden 1898 af Maison Berger til brug på de franske hospitaler. Usynlige og skadelige partikler findes i luften omkring os og det er her luftrenseren & duftlampen kommer til sin ret. Den renser luften for fx partikler fra stearinlys, virus fra forkølelse & influenza,  stegeos eller lugten af den våde hund i baggangen. Maison Bergers patenterede lampe er enestående til at rense luften i hjemmet – via den katalytiske brænder ødelægger/opløser lampen luftens molekyler og genskaber dem i deres originale og rene form. 68 % af alle dårlige og ubehagelige partikler i luften renses og genskabes med denne luftrenser - og alt efter ønske, kan man vælge at tilføre duft eller alternativt bare bruge den neutrale. Duftene til både luftrensende lamper, duftpinde, diffuser & bil diffuser er alle baseret på æteriske olier og er ikke skadelige for dig og dine omgivelser. Se evt. filmen om, hvordan du bruger lampen herSe evt. filmen om Lampe Berger her.

Goodbrands

Underkategorier

 • LAMPER - LUFTRENSER
  Unik luftrenser & duftlampe. Lampe Berger - også kendt som den katalytiske lampe – produceret siden 1898 af Maison Berger til brug på de franske hospitaler. Usynlige og skadelige partikler findes i luften omkring os og det er her luftrenseren & duftlampen kommer til sin ret. Den renser luften for fx. partikler fra stearinlys, virus fra forkølelse & influenza,  stegeos eller lugten af den våde hund i baggangen. Maison Bergers patenterede lampe er enestående til at rense luften i hjemmet – via den katalytiske brænder ødelægger/opløser lampen luftens molekyler og genskaber dem i deres originale og rene form. 68 % af alle dårlige og ubehagelige partikler i luften renses og genskabes med denne luftrenser - og alt efter ønske, kan man vælge at tilføre duft eller alternativt bare bruge den neutrale. 
 • STARTSÆT - LUFTRENSER
  Det komplette startsæt med alt, hvad du har brug for til at komme igang med at rense luften i dit hjem og samtidigt sprede unikke dufte. Startsættene indholder 1 lampe med brænder, 1 tragt til opfyldning af væsken og 1 eller 2 stk.  250 ml. duft alt efter, hvilket startsæt du vælger. Der medfølger en nøjagtigt vejledning i brugen af lampen i pakken. Se evt. filmen om Lampe berger her.Maison Berger har produceret den luftrensende lampe - også kendt som den katalytiske lampe - siden 1898. Den blev oprindelig skabt af kemikeren Maurice Berger til at rense luften på datidens hospitaler og er siden videreudviklet til den luftrensende lampe, vi kender i dag. Se alle duftene til lampen her.
 • DUFTPINDE
  Her finder du alle vores flakoner med duftpinde - små & store. Vi har valgt kun at have flakoner med duftpinde fra Maison Berger, da alle duftene er basseret på æteriske olier og derfor ikke er skadelige for os. Duftene fra Maison Berger komplimentere desuden duftene, vi har til de luftrensende lamper - så du kan vælge at have samme duft til den luftrensende lampe og i duftpinde. Der findes pinde i 2 udgaver - træpinde og pinde i materialet "åben polymere". Fordelen med den "åbne polymere" er at duften her langsomt suges op i den indvendige spiral i pindene og at duften derved holder længere. Husk der fåes også refill i alle duftene.
 • AROMA-DIFFUSER
  Aroma-diffuseren fra Maison Berger er en spændende nyhed, som i 2020 er blevet nomineret i Frankrig, som det mest innovative produkt inden for duftkategorien. Mist Diffuser er en moderne aroma-diffuser, der kan bruges, som både lampe & diffuser på samme tid. Der medfølger en timer til indstilling af både lys & intensiteten af duften, samt hvor lang tid, du ønsker den tændt. Det er unikt at duften til diffuseren er færdig blandet og helt klar til brug for på den måde, undgår du overdosering eller underdosering af essentielle olier. Og du får herved en perfekte udnyttelse af duften.
 • BIL DUFT
  Duft til bil uden kemi og i den rette dosis fra Maison Berger. Flere flotte designs i diffuserer til bilen og med dufte, som til luftrenser & duftpinde. Det er et ganske simpelt system, som er ganske let at bruge - en forholdsvis lille metal diffuser med et gitter i metal og med en plastik clips på bagsiden, der gør det muligt, at sætte den fast i luftventilationen i bilen. Inden i metal diffuseren ligger den keramisk ring, der er imprægneret med duften. Duften holder +/- 4 uger og derefter kan der sættes en ny refill i diffuseren. Garanteret uden tilsætningstoffer & farvestoffer. Hvis du ønsker at opbevare din duft til senere – skal den i en i hermetisk lukket pose.
 • DUFTLYS
  Her finder du et lille med nøje udvalg af duftlys. Vi er meget selective med, hvilke duftlys vi har udvalgt til webshoppen - de skal være lavet af soyavok, have bomuldvæge og duftene skal være naturlige. Derfor er vores valg faldet på duftlys fra Maison Berger & fra Sprekenhus, da de lever på til disse krav og så dufter de skøn og er de smukke på samme tid. 
 • ALLE DUFTE
  Her finder du refill i 500 ml. & 1 l. til alle de luftrensende lamper, duftpinde & Mist diffuser fra Maison Berger. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften. Fælles for alle duftene er, at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer. Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.
 • MÅNEDENS DUFT
  Dufte er faktisk meget sæson betonet - i de kolde måneder har vi en tendens til at vælge lidt tungere dufte ala de Orientalske dufte og hen over foråret og sommeren - vælger vi ofte de lidt lettere dufte ala de Rene dufte, Friske dufte & letttere Blomster dufte fra Maison Berger. Vi udvælger hver måned den mest aktuelle duft - det vil sige, den duft, der passer bedst til årstiden og som, vi finder også passer godt til os i Skandinavien. Nogle gange er det en helt ny duft, andre gange vælger vi bland alle duftene. Læs mere om selve duften og duftnoterne på hver enkelt duft. Oktober & november 2020 har vi udvalgt de 3 dufte Jonathan Adler har lavet til Maison Berger - Imperial Green tea, Citrus Breeze & Wilderness. 
 • NEUTRAL DUFT
  Neutral også kaldt funtionelt duft til luftrenser. Her finder du refill i 500 ml. & 1 l. af den neutrale duft til alle de luftrensende lamper fra Maison Berger. Den Neutrale kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft. Fælles for alle duftene er, at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften.
 • RENE DUFTE
  Rene dufte - her finder du refill i 500 ml. & 1 l. i duftgruppen Rene dufte til alle de luftrensende lamper, duftpinde & Mist diffuser fra Maison Berger. De Rene dufte er duften af rent lufttørret sengetøj, bomuld, sæbe, white tea, white musk og den lette sarte duft af åkande. En gruppe at sarte, rene og lette dufte. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften. Fælles for alle duftene er at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer. Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.
 • FRISKE DUFTE
  Friske dufte - her finder du refill i 500 ml. & 1 l. i duftgruppen Friske dufte til alle de luftrensende lamper, duftpinde & Mist diffuser fra Maison Berger. De Friske dufte er duften af frisk træ, havebrise, verbena med citrus, sommer regn, eucalyptus og frisk nyslået gæs. En gruppe at friske og grønne dufte. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften. Fælles for alle duftene er at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer. Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.
 • BLOMSTER DUFTE
  Blomster dufte - her finder du refill i 500 ml. & 1 l. i duftgruppen Blomster dufte til alle de luftrensende lamper, duftpinde & Mist diffuser fra Maison Berger. Blomster dufte er duften af blomster i alle afskygninger - på træer, busker og som en smuk buket. Her finder du duften af de sarte Japanske kirsebærtræ`s blomster, rosen, jasmin, hibiscus, Ylang, appelsin blomster & selvfølgelig lavendel. En gruppe at unikke blomster. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften. Fælles for alle duftene er at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer. Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.
 • ORIENTALSKE DUFTE
  Orientalske dufte - her finder du refill i 500 ml. & 1 l. i duftgruppen Orientalske dufte til alle de luftrensende lamper, duftpinde & Mist diffuser fra Maison Berger. De Orientalske dufte er duften af varme krydderier, amber, sandeltræ, patchouli & cedertræ. En gruppe af de lidt tungere og mørkere dufte. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften. Fælles for alle duftene er at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer.  Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.
 • FRUGT DUFTE
  Frugt dufte - her finder du refill i 500 ml. & 1 l. i duftgruppen Frugt dufte til alle de luftrensende lamper, duftpinde & Mist diffuser fra Maison Berger. Frugt duftene er dufte, der rene og appetitlige dufte af frugt, så som appelsiner, grapefrugt, Lychee og figen. En gruppe at skønne friske frugt dufte. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften. Fælles for alle duftene er at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer. Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.
 • SØDE DUFTE
  Søde dufte - her finder du refill i 500 ml. & 1 l. i duftgruppen Søde dufte til alle de luftrensende lamper, duftpinde & Mist diffuser fra Maison Berger. De søde dufte er duften af vanilije & kanel. En gruppe at søde og duften af varme vanilije. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften. Fælles for alle duftene er at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer. Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.
 • AROMA TERAPI
  En kollektion af dufte, der booster dit velbefindende. Når vi lever i en verden fuldt af stress, hektiske hverdage og nogen gange bekymring - er det endnu vigtigere, at hjemmet er en hyggelig base med god energi. Dette kan du understøtte med dufte - da helt optil 75 % af vores sanseoplevelser, er baseret på dufte og påvirkningen af vores emotionelle humør er tæt forbundet med dufte. Vi har udvalgt aroma dufte fra Maison Berger, da deres dufte alle er basseret på essential oiler og duftene er nøje sammensat af schweiziske forsker indenfor aroma terapi. Der findes sikkert en duft, der kan understøtte det humør du ønsker ......
 • ANTI-ODOUR
  Anti-odour dufte - det er dufte, der er rette specielt fremstillet til at opsuge dårlige lugte i et rum. De er eksklusive duftelavet kun til Maison Berger. Duften indeholder et patenterede kompleks af molekyler, der neutraliserer lugte. Der er lavet dufte, der passer til badværelset,køkkenet, mod tobak og en specielt til lugte fra husdyr. Fælles for dem er at det er en naturlig og elegant måde at tilføre duft til dit hjem. De har forskellige farver i flakonerne - de blå er til badværelset, de røde er til køkkenet, de sorte er mod tobak & den amber/gul er mod lugte fra husdyr. Alle findes i 2 varienter - en woody og en frisk duft.
 • DUFT TIL SKABE & SKUFFER
  Dufte til dine skuffer & skabe - det er jo også vigtigt - vi har derfor udvalgt smukke duftposer og naturligt Cedertræ. Duftposerne kender alle og de har været brugt i årtier til at give dejlig duft til dit tøj. Men mere nyt - næsten for det er et gammelt husråd, der igen er blevet aktuelt, er cedertræ. Cedertræ er et naurligt produkt, der er effektiv mod møl og andre insekter. Læg det i skuffer og skabe for at beskytte dit uld, silke eller kashmir tøj. Vi har også udvalgt cedertræs kugler til også at ligge i skufferne og til at hænge på bøjlerne findes der cedertræ`s ringe - det dufter de bare skønt.
 • 500 ML. REFILL TIL LAMPER
  Refill til lamperne / luftrenser fra Maison Berger. Her finder du alle duftene der findes i 500 ml. der er mere end 60 forskellige dufte. Det kan være lidt overvældende og derfor kan du også se duftene opdelt i duftgrupper. Der findes flg. duftgrupper: Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Frugt dufte, Orientalske dufte, Søde dufte og Neutral
 • 1 L. REFILL TIL LAMPER
  Refill til lamperne / luftrenser fra Maison Berger. Her finder du alle duftene der findes i 1L. der er mere end 30 forskellige dufte. Det kan være lidt overvældende og derfor kan du også se duftene opdelt i duftgrupper. Der findes flg. duftgrupper: Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Frugt dufte, Orientalske dufte, Søde dufte og Neutral
 • 200 ML. REFILL TIL DUFTPINDE
  Refill til flakoner med duftpinde fra Maison Berger. Her finder du alle duftene der findes i 200 ml. der er mere end 20 forskellige dufte. Det kan være lidt overvældende og derfor kan du også se duftene opdelt i duftgrupper. Der findes flg. duftgrupper: Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Frugt dufte, Orientalske dufte og Søde dufte
 • RØGELSESPINDE
  Morning Star mærket er produceret af det Japanske firma Nippon Kodo, der har produceret disse røgelsespinde siden 1960èrne. De er til dato stadig det  mest solgte røgelse i verden. Ordet ”Kodo” betyder på japanske at ”værdsætte parfume” og er en del af de tre traditionelle kunstarter med te-ceremonien og ikebana, som de 2 andre. Under en kodo-ceremoni "lytter" deltagerne til duftene.

Varer sidevis

Varer sidevis