Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

ALLE DUFTE

Der er 219 varer.

Her finder du refill i 500 ml. & 1 l. til alle de luftrensende lamper & Air Purifier, duftpinde & Mist diffuser fra Maison BergerDuftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig NeutralDu kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften. Fælles for alle duftene er, at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer. Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.

Goodbrands

Underkategorier

 • NEUTRAL DUFT
  Neutral også kaldt funtionelt duft til luftrenser. Her finder du refill i 500 ml. & 1 l. af den neutrale duft til alle de luftrensende lamper fra Maison Berger. Den Neutrale kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft. Fælles for alle duftene er, at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften.
 • RENE DUFTE
  Rene dufte - her finder du refill i 500 ml. & 1 l. i duftgruppen Rene dufte til alle de luftrensende lamper, duftpinde & Mist diffuser fra Maison Berger. De Rene dufte er duften af rent lufttørret sengetøj, bomuld, sæbe, white tea, white musk og den lette sarte duft af åkande. En gruppe at sarte, rene og lette dufte. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften. Fælles for alle duftene er at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer. Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.
 • FRISKE DUFTE
  Friske dufte - her finder du refill i 500 ml. & 1 l. i duftgruppen Friske dufte til alle de luftrensende lamper, duftpinde & Mist diffuser fra Maison Berger. De Friske dufte er duften af frisk træ, havebrise, verbena med citrus, sommer regn, eucalyptus og frisk nyslået gæs. En gruppe at friske og grønne dufte. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften. Fælles for alle duftene er at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer. Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.
 • BLOMSTER DUFTE
  Blomster dufte - her finder du refill i 500 ml. & 1 l. i duftgruppen Blomster dufte til alle de luftrensende lamper, duftpinde & Mist diffuser fra Maison Berger. Blomster dufte er duften af blomster i alle afskygninger - på træer, busker og som en smuk buket. Her finder du duften af de sarte Japanske kirsebærtræ`s blomster, rosen, jasmin, hibiscus, Ylang, appelsin blomster & selvfølgelig lavendel. En gruppe at unikke blomster. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften. Fælles for alle duftene er at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer. Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.
 • ORIENTALSKE DUFTE
  Orientalske dufte - her finder du refill i 500 ml. & 1 l. i duftgruppen Orientalske dufte til alle de luftrensende lamper, duftpinde & Mist diffuser fra Maison Berger. De Orientalske dufte er duften af varme krydderier, amber, sandeltræ, patchouli & cedertræ. En gruppe af de lidt tungere og mørkere dufte. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften. Fælles for alle duftene er at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer.  Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.
 • FRUGT DUFTE
  Frugt dufte - her finder du refill i 500 ml. & 1 l. i duftgruppen Frugt dufte til alle de luftrensende lamper, duftpinde & Mist diffuser fra Maison Berger. Frugt duftene er dufte, der rene og appetitlige dufte af frugt, så som appelsiner, grapefrugt, Lychee og figen. En gruppe at skønne friske frugt dufte. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften. Fælles for alle duftene er at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer. Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.
 • MÅNEDENS DUFT
  Dufte er faktisk meget sæson betonet - i de kolde måneder har vi en tendens til at vælge lidt tungere dufte ala de Orientalske dufte og hen over foråret og sommeren - vælger vi ofte de lidt lettere dufte ala de Rene dufte, Friske dufte & letttere Blomster dufte fra Maison Berger. Vi udvælger hver måned den mest aktuelle duft - det vil sige, den duft, der passer bedst til årstiden og som, vi finder også passer godt til os i Skandinavien. Nogle gange er det en helt ny duft, andre gange vælger vi bland alle duftene. Læs mere om selve duften og duftnoterne på hver enkelt duft. Oktober & november 2020 har vi udvalgt de 3 dufte Jonathan Adler har lavet til Maison Berger - Imperial Green tea, Citrus Breeze & Wilderness. 
 • SØDE DUFTE
  Søde dufte - her finder du refill i 500 ml. & 1 l. i duftgruppen Søde dufte til alle de luftrensende lamper, duftpinde & Mist diffuser fra Maison Berger. De søde dufte er duften af vanilije & kanel. En gruppe at søde og duften af varme vanilije. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften. Fælles for alle duftene er at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer. Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.

Varer sidevis

Varer sidevis