Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

MASSAGE MUSHROOM STEN - BJERGKRYSTAL Se fuld størrelse

MASSAGE MUSHROOM STEN - BJERGKRYSTAL

Kendt for at forbedre blodcirkulationen og reducerer rynker i huden.

Flere detaljer

14145

Tilgængelighed: 1 - 3 DAGE

DKK 149,00

Mushroom massage stenen er formet som en svamp og bruges til at give dig selv en let muskelafslappende massage af ansigt, nakke & skulder.

Den kan afhjælpe muskelspændinger & lette spændingshovedpine. Du bruge den ved at give lette tryk på huden eller små vrid bevægelser. Den har en rund top og et en rund knop, der gør den let at holde ved.

Flere kosmeteologer bruger dem også og her bruger de ofte 2 ad gangen - det kan du også selv gøre - det giver en meget harmonisk massage.

Massagen med Mushroom stenene er kendt for at forbedre blodcirkulationen, forny gløden i huden, reducerer cellulitis og gennerelt øge smidigheden i huden

Massage stenen er af bjergkrystal og er smuk i sig selv og kendt for at beskytter mod negative vibrationer og åbner op for de positive energier.

Bjergkrystallen klar og ofte helt gemmensigtig - smuk og ren. Bjergkrystal er mesteren over alle krystaller - den styrker og renser energien omkring dig. Kort fortalt så er Bjergkrystal kendt for at bringe lys og klarhed i tankerne, samt at beskytte mod negative vibrationer og åbner op for de positive energier. Derudover modvirker den statisk elektricitet.

Vi har også flere produkter i Bjergkrystal - se dem her & se de øvrige armbånd med krystaller.

Vi er dog ret så fascineret af sten & krystaller. Vil du gerne vil vide mere om de enkelte sten , kan vi varmt anbefale:

"Crystal Muse" af Heather Askinosie eller "The soul Searchers`s handbook" af Emma Mildon

 

Vi bruge vores sten & krystaller på mange måder, som en del af dekorationen i hjemmet eller i lommen eller vandkarafler – både fordi det er smukt og da vi oplever at vandet pludselig smager meget bedre og sprængfyldt af energi.

Vi fralægger os ethvert ansvar for korrekt rengøring og brug.

  • NB. Vi fralægger os ethvert ansvar for korrekt rengøring og brug.