Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

NIGHTTIME RITUALS

Der er 24 varer.

Nighttime rituals er så vigtige for krop & sjæl og giver en langt bedre nattesøvn.

Start med at rense luften i soveværelset med den luftrensende lampe fra Lampe Berger - den fjerne uønskede partikler fra luften og giver renere luft til natten. Der er mange lamper at vælge imellem - her har vi udvalgt 2 lamper - vores klare firkantet klassiske lampe samt en smuk svag rosa let afrundet lampe. Fyld lampen med enten duften Lavender Fields eller Timeless Rose - begge dufte utrolige beroligende og harmoniskabende. Begge dufte skønne og nøje afstemt samt meget vigtigt lavet af æteriske olier. Duftene spredes i rummet ved simple diffusion og dufter skønt og roen spreder sig helt automatisk.

Har du travlt og svært ved at finde tiden til at bruge lampen fra Lampe Berger, så er duftpindene med duften Lavender Fields eller Roomsprayen med samme duft - det rigtige. Start med kun at sætte 3 af de medfølgende pinde i flakonen for at duften ikke bliver for overvældende. Du kan altid sætte flere pinde i hvis du ønsker mere duft.

Lav derefter en dejlig kop te - her har vi flere skønne  teer at vælge imellem, som alle er perfekte til at afslutte dagen og gear ned til natten - Nighttime te fra Pukka eller Charmomille med Manuka honning også fra Pukka eller Nighttime Detox te fra Lovetea.

Andre gode ritualer før sengetid er at massere fødder med den Amerikansk olie fra Pukka. Det beroligere og afbalancer kroppen Samt giver dejlig bløde fødder. Desuden er Kokosolien fra Pukka ideel som regenerende natmaske og/eller hårkur. Kokosolie hårkuren er ret så effektiv og næste dags morgen vaskes kuren ud og dit hår er silkeblødt og glansfuld. Pukka har også lavet en forfriskende Rosewater Spray - som berolere huden.Denne er også ideel om dagen  f.eks. på kontoret hvor luften kan være tør.

Sidste ritual kunne være at spray din pude eller et lille lommetørklæde med Pillow Perfume fra Durance.

Og så er det Godnat .....

Varer sidevis

Varer sidevis