Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

PARIS CHIC

Der er 21 varer.

Paris er en vidunderlig by med mange facetter og så ligger den lige i midten af Eurpoa. Vi elsker byen og dens dynamik og mangfoldighed. Vi er i Paris på messer og besøg flere gange om året for at få inspiration til produkter til shoppen og følge med trenden.

Den luftrensende lampe fra Lampe Berger kommer Paris og stammer helt tilbage fra 1898, hvor der blev opfundet. Lampen er stadig lige aktuelt og bygger stadig på de samme principper. Her har vi udvalgt de 2 lamper, som var de første Lampe Berger lavede og som nu er redesignet og sat i produktion igen. En super elegang model, der passer til tidens trend.

Lampe Berger har selvfølgelig lavet en duft, der er typisk Parisisk og hedder Paris Chic. Denne fåes både til den luftrensende lampe, som duftpinde og roomspray. Duften er en dejlig blanding af Rosen, Jasmin, violer og Bergamot. Og husk alle duftene fra Lampe Berger er baseret på æteriske olier og er uden skadelig stoffer.

Paris er ikke kun dufte, men masser af interiør - vi har valgt dekorations artikler med Eifel tårnet - da det for os er symbolet på Paris.

Står du for en tur til byen - så glem ikke vores 38Hours rejsebog om Paris - her får du alle hemmelighederne til byen. Og vigtigst af alt - husk de behagelige sko til turen rundt i byen - skoene fra Toms - er så behagelig og med en super svangstøtte og en bløde stødabsorberende bund.

Gdd tur ......

 

Varer sidevis

Varer sidevis