Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

SPRING DETOX

Der er 15 varer.

Spring detox – snakker alle om og når foråret endelig kommer – så er vi så klar til det.

Vi har udvalgt forskellige teer, som alle har det til fælles at de renser kroppen og skaber balance og vi har udvalgt koncerteret ingefærpulver fra Wakaya samt Pukka kapsler med chlorella og sluttelig den uundværlige luftrensende lampe fra Lampe Berger.

Fra Pukka er teen Cleanse, Clean Green eller Lemongrass & Ginger super rensende og med mange gode egenskaber for en forårs klar krop. Prøv også Detox tea fra Lovetea – der finde en te til Detox af håret, en te til Huden og en 21 dags kur.

Ingefær både som te og pulver er også en god måde at rense kroppen. Vi har valgt at have produkter fra Wakaya Perfection i shoppen. De er lidt dyre men de er super koncentrerede og smagfuld og ikke til at undvære, når man først har prøvet dem. De har vundet adskillige priser for kvalitet og smag i udlandet og nu er de også i Danmark.  

Endnu et godt ritual for dit helbred - rens luften i rummet med den luftrensende lampe fra Lampe Berger - den fjerne uønskede partikler fra luften og giver renere luft. Vi bruger stearinlys, bor i byområder med forurening  osv. som aldrig før og har virkelige brug for at få luften omkring os renset.

Der er mange lamper at vælge imellem - her har vi udvalgt 2 lamper – men se flere her //goodbrands.dk/livsstil/luftrensende-lamper/

Fyld lampen med enten neutral eller duften Summer Rain eller Timeless Rose – Summer Rain med en ren, frisk duft og Tmeless Rose beroligende og harmoniskabende. Begge dufte skønne og nøje afstemt og meget vigtigt lavet af æteriske olier. Duftene spredes i rummet ved simple diffusion og dufter skønt og roen vil helt automatisk sprede sig.