Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

INTERIØR

Der er 122 varer.

INTERIØR er en spændende kategori, som vi hele tiden tilfører nye varer.....

Her finder du de unikke & håndlavede kurve fra Yoshiko, puder & plaider fra AAI Madewithlove i de blødeste natur materialer samt en lang række spændende produkter - mange af dem produceret af genbrugsmaterialer i høj kvalitet.

De er også er stort udvalg af kurvemøbler & recycled teak møbler fra Kok Maison - alle produkter, hvor vi kan skaffe hele sortimentet - mere end 400 forskellige varianter - vi sender gerne katalog hvis du vil se hele sortimentet. Se evt. mere på Kok Maison website - vi kan skaffe alt!

 


Underkategorier

 • NYHEDER
 • MØBLER
 • LAMPER
  Vi har indtil videre valgt kun at have de luftrensende lamper fra Lampe Berger. Vi er i Skandinavien storforbruger af stearinlys og dette på trods af den voksende bevidsthed omkring de mange tusinde skadelige partikler stearinlys sender ud i luften og som rent faktisk er yderst farlige for os.Forbruget af duftlys er ligeledes stigende. Hovedparten af de duftlys, der kan købes i dag udsender også skadelige partikler uanset om duftene er baseret på æteriske olier.Usynlige skadelige partikler fylder også luften, når vi laver mad – især steger & griller. Alle kan desuden hurtigt genkende lugten af bacon og fisk og denne lugt er ok, så længe man spiser, derefter vil de fleste gerne have lugten væk igen. Ved at bruge almindelig duftlys tilfører man ganske enkelt endnu en duft oveni lugten til rummer fremfor at fjerne lugten.Lampe Bergers patenterede lampe er dog enestående til dette formål – via den katalytiske brænder ødelægger lampen luften molekyler og genskaber dem i en ny og ren form. Luften bliver renset og alt efter ønske kan man vælge at tilføre duft.  Lampe Berger tilfører ingen skadelige stoffer og/eller nanopartikler til luften. Lampe Bergers katalytiske system renser derimod på 20 min. luften i et rum.Man tilfører med Lamper Berger dufte efter ønske uden skadelige påvirkninger. 
 • DEKORATION
  Sæt dit helt personlige præg på din indretning - lad dig inspirerer her på siden. Vi har udvalgt unikke ting til hjemme, som du fint kan passe ind mellem dit øvrige interiør.
 • BØGER & NOTESBØGER
  The art of Journaling..... Trenden gå i retning af, at vi skriver igen begynder at skrive mere i små notesbøger, der er helt personlige og igen føre en slags dagbog - ala 2020, dog nok mere positive affirmations. Vi har derfor udvalgt de flotteste notesbøger fra About Blank - de findes i flere størrelser. Derudover er verden blevet helt åben og vi rejser mere end nogensinde - men ofte ønsker vi at opleve og se de "ukendte & hemmelige steder", når vi besøger en storby. Bøgerne fra 38HOURS vejleder dig i netop dette - at finde de unikke og ofte ukendte steder i byerne. De arbejder tæt sammen med lokale bloggere, journalister og fotografer i de byer, de indtil nu har beskrevet. De interviewer, laver dybdegående historier og fotografer byerne set fra et lokal perspektiv. En lille kort og præsis bog - en god guide til turen som er en alternative guider giver bogen dig mulighed for at opdage interessante steder,  som en skjult vingård i Paris eller samtidskunst i en WWII bunker i Berlin. 
 • LYSESTAGER
  Her finder lysestager i salt fra Saharas ørken & fra Himalaya, forstenet koralrev fra Zanzibar, blad-dekoration af meta til dine stager og øvrige lysestager vi ikke kunne undvære til shoppen. Lad dig inspirere på siden.
 • KURVE & OPBEVARING
  Organiser dit hjem på den "fede" måde - brug kurve i metal, jute, søgræs og elefantgræs Metal kurvene fra Korbo er håndlavede kurve lavet ud af en enkelt stårvire, der gør den meget stabil og flot i designet. Den kan både stå og hænge, mulighederne er mange - brug dem til dine pantflasker, grønsager eller andet opbevaring. Yoshiko laver skønne kurve i både elefantgræs og søgræs, begge meget miljøvenlige materialer, som ikke belaster naturen. De er solide og egner sig til opbevaring af fx blade, aviser, legetøj og hobbyartikler. Urban Nature Culture laver kurve i jute, som også er et yderst miljøvenligt materiale. Og kurvene egner sig fortrinligt til fx planter.

Varer sidevis

Varer sidevis