Fragtfri ved ordre
over 500 kr. via GLS
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
Hurtig levering
i Danmark
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail

INTERIØR

Der er 39 varer.

Interiør er også spændende og vi er i fuld gang med at udbygge denne gruppe.

Du finder pt. et stor udvalg at Rattan møbler & tilbehør til din mobil/tablet.

Men hold øje - her komme snart mere.

Underkategorier

 • NYHEDER
 • NØGLERINGE
  En nøglering i et flot design er ikke altid let at finde - derfor er vi så glade for Mo Man Tai`s design nøgle - for de er cool. Der er valgt 3 modeller - en til dine cykelnøgler, til bil og selvfølgelig også en til huset. De er alle lavet af rest metalstykker fra metalproduktionen - hvor de udnytter affaldet til noget unikt. En god tankegang for vores klode. Nøgleringene fi kernelæder er ligeledes unikke og kommer i 3 størrelser.
 • ELEKTRONIK & TILBEHØR IPHONE / IPAD
  Vores hverdag er mere og mere elektronisk og vi er nærmest helt afhængige af vores elektroniske produkter. Så hvorfor ikke tilfører et par kvalitets accessories produkter - vi har udvalgt designkabler til Iphone /Ipad fra Le cord - solcelle oplader fra Waka Waka og en lille unik børste til at holde altid rent.
 • LYSESTAGER
  Her finder lysestager i salt fra Saharas ørken & fra Himalaya, forstenet koralrev fra Zanzibar, blad-dekoration af meta til dine stager og øvrige lysestager vi ikke kunne undvære til shoppen. Lad dig inspirere på siden.
 • DEKORATION
  Sæt dit helt personlige præg på din indretning - lad dig inspirerer her på siden. Vi har udvalgt unikke ting til hjemme, som du fint kan passe ind mellem dit øvrige interiør.
 • KURVE & OPBEVARING
  Organisere dit hjem på den "fed" måde - bruge kurve i metal & rattan. Metal kurvene fra Korbo - er håndlavede kurve lavet ud af en enkelt stårvire, der gør den meget stabil og flot i designet. Den kan både stå og hænge og mulighederne er mange - bruge til til dine pantflasker, grønsager eller andet opbevaring. Vores rattan kurve kommer fra det franske firma Kok Maison - der har en lang tradition for rattanflet. Kurvene her er lavet af en ekstra tyk rattan og der derfor også gode til beplantning.
 • LAMPER
  Vi har indtil videre valgt kun at have de luftrensende lamper fra Lampe Berger. Vi er i Skandinavien storforbruger af stearinlys og dette på trods af den voksende bevidsthed omkring de mange tusinde skadelige partikler stearinlys sender ud i luften og som rent faktisk er yderst farlige for os.Forbruget af duftlys er ligeledes stigende. Hovedparten af de duftlys, der kan købes i dag udsender også skadelige partikler uanset om duftene er baseret på æteriske olier.Usynlige skadelige partikler fylder også luften, når vi laver mad – især steger & griller. Alle kan desuden hurtigt genkende lugten af bacon og fisk og denne lugt er ok, så længe man spiser, derefter vil de fleste gerne have lugten væk igen. Ved at bruge almindelig duftlys tilfører man ganske enkelt endnu en duft oveni lugten til rummer fremfor at fjerne lugten.Lampe Bergers patenterede lampe er dog enestående til dette formål – via den katalytiske brænder ødelægger lampen luften molekyler og genskaber dem i en ny og ren form. Luften bliver renset og alt efter ønske kan man vælge at tilføre duft.  Lampe Berger tilfører ingen skadelige stoffer og/eller nanopartikler til luften. Lampe Bergers katalytiske system renser derimod på 20 min. luften i et rum.Man tilfører med Lamper Berger dufte efter ønske uden skadelige påvirkninger. 
 • MØBLER

Varer sidevis

Varer sidevis