Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

KØKKEN

Der er 117 varer.

Velkommen til vores køkken kategori - her finder du udvalgte produkter til køkkenet.

Vi har udvalgt alle produkter nøje og det er ting vi ikke selv kan undværre i vores eget køkken.

Der er redskaber til bagning og andet madlaving, den prisvindende espresso maskine fra ROK, service i bambus, krydderier, børster & klude til rengøring i køkkenet samt den skønneste sulfo fra Marcel`s green Soap, der bare dufter så herligt.

Gå på opdagelse ......

Underkategorier

 • BØRSTER & REDSKABER
  Bøster til hjemmet - når kun det bedste er godt nok. Vi har valgt børster fra Iris Hantverk, da vi er vilde med kvaliteten. De er alle håndlavede og bygger på gamle håndværkstraditioner, dog i et moderne design. Husk at plejer du dine børster ved at rense dem en mild sulfo og lader dem tørre med børsterne nedad - så holder de rigtig længe.
 • OPVASKEMIDDEL & TABS
  "Gør rengøringen til en leg" er et lidt slidt udtryk, men kan stadig være rigtigt - har du de bedste redskaber & sæber - så bliver rengøringen faktisk til en leg. Vi har valgt børster fra Iris Hantverk, sæbe fra Greenscent & klude og viskestykker fra flere udvalgte leverandører. Se mere på siden her
 • KARKLUDE
  Her finder du karklude fri for mikroplast. Vi kender alle pakken med de populære lyserøde/gule og lyseblå karklude. Hvad de færreste ved, er at disse klude kan indeholde op til 50% af det ikke-nedbrydelige plastmateriale polyester. Det er plastic, der er fuldstændig overflødigt for vaskeevnen. Og det er plastic, der skader vores natur og ender i dyr og menneskets fødekæde. Derfor har vi udvalgt flere super gode alternativer til dig her på siden. 
 • VISKESTYKKER
  Viskestykker er ikke bare viskestykker - der er stor forskel på tørrekvaliteten. Desuden er design og look ret vigtige i indretningen af dit køkken. Se her et lille udvalg fra vores leverandører.
 • DRIKKEFLASKER & TERMOKRUS
  Klean Kanteen har eksisteret siden 2002 og producerer lækre drikkeflasker og termokrus i rustfrit stål.  Plastflasker er et no-go i dagens miljøbevidste verden og Klean Kanteens produkter er et stærkt og fornuftigt alternativ. De er alle fremstillet i BPA- og giftfrit rustfrit stål, som er godkendt til levnedsmidler. De er solide og kan holde til at blive brugt i mange år frem. Rustfrie låg kan tilkøbes her i shoppen sammen med div. spændende tilbehør.
 • KEMIFRI OPBEVARING
 • SERVICE & BESTIK
  Her finder du  til hjemmet, sommerhuset og til picnicturen Vi har få men udvalgte varer, som vi finder er unikke produkter til køkkenet. Vi har udvalgt fra mærkerne Urban Nature Culture & Yoshiko - cool internationale mærker med et godt øje for de nyeste design trends.
 • KAFFE & TE
  På denne side finder du udsøgte økologiske kaffebønner fra ARTNOK og den manuelle espresso maskine samt kaffekværn fra ROK Coffee. Desuden har vi udvalgt te fra Pukka, da vi er vilde med deres holistiske tankegang og så gør det ikke noget at deres smage også er nøje afstemt.  Matcha te er blevet en stor trend og vi har udvalgt produkter fra Clearspring, som vi fandt var de bedste. Læs mere om mærkerne, deres historie og visioner under hvert mærke. Du finderes desuden et udvalgt af metal & vakum termokrus fra Kleen Kanteen - super praktiske til at tranportere kaffe & te med på arbejde.
 • KURVE
  Organiser dit køkken på den "fede" måde - brug kurve i metal & rattan. Metal-kurvene fra Korbo - er håndlavede kurve lavet ud af en enkelt stårvire, der gør den meget stabil og flot i designet. Den kan både stå og hænge og mulighederne er mange - brug den til dine pantflasker, grønsager eller andet opbevaring. Vores rattan kurve kommer fra det franske firma Kok Maison - der har en lang tradition for rattanflet. Kurvene her er lavet af en ekstra tyk rattan og der derfor også gode til beplantning. 

Varer sidevis

Varer sidevis