Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

LIVSSTIL & VELVÆRE

Der er 260 varer.

I denne kategori finder du alt til dig og din krop - kort sagt alt der giver velvære. Det er vigtigt at, vi passer godt på os selv og vores helbred. Vi har derfor udvalgt varer, der alle har ét til fælles - at de er med til at øge vores velbefindende og mentale overskud. Vi startede oprindeligt denne webshop med de luftrensende lamper fra Maison Berger, som stadig er ét af vores mest unikke og velunderbyggede produkter. Vi er vilde med dem og kan varmt anbefale dem til alle. Idag finder også flakoner med duftpinde, de lækreste yoga måtter fra USA, krystaller og meget mere - bare gå på opdagelse i webshoppen.Goodbrands

Underkategorier

 • SKØNHED
  Alt til dig, som understøtter din skønhed, velvære og sundhed - du finder alt fra skønheds produkter så som cremer, shapoo, tandbørster og lækkert tandpasta. Desuden har vi udvalgt børster til kroppen & ansigtet samt hampvaskeklude - kort sagt alt er udvalgt med omtanke for dig og vores miljø.
 • PLEJE - TØJ & SKO
  Pleje af dit tøj og dine sko og de holder sig pæne længere - trenden går klar i retning af, at vi skal pleje og passe bedre på vores tøj og øvrige tekstiler samt fodtøj og til dette kræves, der ofte kvalitets plejeprodukter. Vi har valgt pleje produkter fra Pure Effekt, Tangent GC & Marcel`s Green Soap - alle Økologiske produkter med masser af plejestoffer i deres produkter.
 • MASSAGE
  Hvem elsker ikke massage.Vi har her udvalgt spændende produkter til en hurtig selvmassage, der er let at gøre til et dagligt eller ugenligt ritual. Det kan være massage af hovedbunden, nakken & kroppen - uanset hvad du vælger giver det velvære for dig, din krop & sjæl. Brug en vores træ hårbørster til dit hår og massere din hovedbund samtidigt med at du reder håret. Vi har valgt børster - til hår og krop - fra Iris Hantverk, da de opfylder alle vores krav. De er lavet af naturprodukter, håndlavet og lavet så de ligger godt i hånden. Ønsker du en tørbørstning af kroppen er dette ren magi sammen med en kvalitets Body Oil her skal du bruge en lidt større kropsbørste. Til punkt massage af spændings punkter i kroppen - er det vores massagepude fra Cranio Cradle , du skal vælge. Den er intet mindre end fantastisk og så fylder den ikke alverden - så du kan have med alle vegne - på rejsen, i bilen eller som et fast del ved din yogamåtte. Let at bruge og med en udførlig beskrivelse vedlagt. Den har vundet flere priser i USA og man bliver ganske afhængig af den.
 • DRIKKEFLASKER & TERMOKRUS
  Plastflasker er et no-go i dagens miljøbevidste verden og Klean Kanteens produkter er et stærkt og fornuftigt alternativ. De er alle fremstillet i BPA- og giftfrit rustfrit stål, som er godkendt til levnedsmidler. De er solide og kan holde til at blive brugt i mange år frem. Rustfrie låg kan tilkøbes her i shoppen sammen med div. spændende tilbehør.
 • TE & SUPERFOOD
  Te fra Royal Green & Pukka, da vi er vilde med deres holistiske tankegang og så gør det ikke noget at deres smage også er nøje afstemt. Matcha te er blevet en stor trend og vi har udvalgt produkter fra Clearspring pga. deres udsøgte kvalitet. Læs mere om mærkerne, deres historie og visioner under hvert mærke. 
 • SALVIE & PALO SANTO - SMUGDE STICKS
  Smugding er, også kendt, som "Energi Cleansing" og for at fjerne negativ energi og harmonisere sjælen. Det er en ret fasinerende gamle tradition, som stadig den dag idag er super at bruge i vores ofte travle og hektiske hverdag. Lidt om historien bag - Et ritual og en ceremoniel praksis anvendt af kulturer rundt om i verden i mange tusinde år, dog mest kendt fra de indfødte amerikanere, der brugte det til helbredelse og rensning. I dag bruges det stadig til at rense energien & rum samt rebalancerer ens mindset - men prøv det selv – det er en speciel opleveles, der klart er vær at prøve. Der findes flere udgaver i webshoppen – ren hvid Californisk salvie, og Hvid Californisk salvie blandet med Rosmarin & Lavendel. De er smukke sammen med Abalone skallerne, som kan bruges, som en skål til at opbevarer og slukke salvien i.
 • NET & TASKER
  Drop plastposerne og brug istedetfor et medbragt net. Vi har valgt at hovedtemaet i denne gruppe er bæredygtighed og med fokus på rummelighed - så du altid har en lidt større og praktisk taske, net eller shopper med dig. Materialerne er ligeledes natur materialer lige fra Recycled bomuld, raffia palmeblade & jute.
 • NØGLERINGE
  Recycled metal nøgleringe direkte fra Amsterdam. Det metal, der nomalt bliver kasseret i produktionen af lidt større ting, bliver ofte smidt ud. Det så Mærket Mo Man Tai en stor mulighed i og har skabt de mest cool nøgleringe til cyklen, huset eller bilen. Mærket Yoshiko også fra Holland så mulighederne i naturens resourcer og har lavet nøgleringe med nødder og skaller - smukke og symbolske.
 • YOGA
  Her finder du udvalgte produkter til yoga, hvor vi har focus på unikke produkter. Det var vigtigt for os at finde en økologisk yogamåtte i den rette kvalitet og det er lykkes. Desuden er vi så glade for at kunne sælge den ultimative rejse-yogamåtte. Den kan foldes sammen og fylder næste ikke i rejsetasken og så er den super let at rengøre efter brug udenfor - et rent hit til yoga i det fri. Yogastropper til måtten er uundværlige og vi har valgt en super kvalitet i kernelæder, der kun bliver bedre og bedre ved brug. Den passer til alle yogomåtter og kan reguleres i længden.
 • KOMPOSTERING
  Innovativ køkken komposter - bokashi fermentering - kendt fra Japan - bæredygtig udnyttelse af alt dit organiske køkken affald. herhjemme også kendt som by-kompostering. En vigigt del af vores grønne fremtid - gør det grønne køkkenaffald til nyttigt gødning til dine krukker og have. Her Link til spændende bog om Bokashi kompotering af Adam Footer.
 • HUND / KAT TILBEHØR
  Til vores elskede husdyr hunde som katte, ønsker vi kun alt det bedste. Det er hvad du finder her - ligefra den bløde flettede hundekurv til den lækre organiske sæbe fra Dr. Bronner`s. 

Varer sidevis

Varer sidevis