Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

SKØNHED

Der er 82 varer.

Alt til dig, som understøtter din skønhed, velvære og sundhed - du finder alt fra skønheds produkter så som cremer, shapoo, tandbørster og lækkert tandpasta. Desuden har vi udvalgt børster til kroppen & ansigtet samt hampvaskeklude - kort sagt alt er udvalgt med omtanke for dig og vores miljø.

Alt til dig og dit velbefindende fra Good Brands

Underkategorier

 • KROPSOLIE / BODY OIL
  Fugtgivende kropsolier / Body oil er en fantastisk tilføjelse til dine hudplejerutine.Vi har udvalgt kropsolier / Body Oil som alle er lavet af naturlig materialer og som hjælper med at give din følsomme hud det boost, den har brug for for at reparere sig selv og forblive sund.Vores kropsolier er duftende med kun 100% rene og organiske æteriske olier samt ingen parfume, vand eller kemiske stoffer.
 • HÅNDSÆBER & HÅNDCREME
  De skønneste sæber - både flydende og faste sæber. Alle produkter er nøje udvalgte og lever op til vores krav om miljøvenlige, økologiske og også gerne bæredygtige. Vi har valgt produkter fra Tangent GC - hvor sæberne er med de blideste dufte, der er nøje afstemt og fyldt på flasker lavet af sukkerrør, Marcel`s Green Soap - der har valgt af bruge genbrugs plast til emballagen & Nesti Dante - vores Italienske sæber i smukt genbrugs papir og med dufte af sydens sol & sommer. Vi har sæber i flere prisgrupper, hvor Marcel`s Green Soap har et motto "det behøver ikke være dyrt af købe grønt" til Tangent GC & Nesti Dante i mellem prisgruppen. Til Håndsæberne fra Nesti dante har vi også sæbeskåle og sæbe rejseetui eller brug de smukke Abalone skaller, der er så dekorative, som sæbeskåle.  STAY SAFE AND BE RESPONSIBLE - Washing your hands is one of the best ways to avoid getting sick and spread diseases.
 • MUNDHYGIEJNE
  Mundhygiejne - er så vigtigt for dit helbred  og din velvære - derfor er det også vigtigt at have de absolut bedste produkter til at gøre disse daglige rutiner til noget særligt.  Vi har udvalgt produkter fra flere forskellige brands lige fra Italienske Marvis tandpasta, til bambus tandbærster fra Hydro Phil samt Ayurvetisk tungeskraber.
 • HÅR PRODUKTER
 • DIV. TILBEHØR
  Tilbehør til skønhed teamet & badeværelset - er havd du finder her. Lige fra det praktiske vægophæng til sæberne til genanvendelige vatpinde & super flotte knagerækker.
 • HÅND HYGIENE SPRAY
  Her finder du udvalgte hånd hygiene spray, som er godkendte efter EU standarter samt gode for dig og vores miljø. Et lille, men godt sortiment fra anerkendte internationale brands.

Varer sidevis

Varer sidevis