Fragtfri ved ordre
over 500 kr. via GLS
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
Hurtig levering
i Danmark
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail

MÆRKER

Der er ingen varer

Vi har mærker fra hele verden og der kommer hele tiden nye til.

Flere af mærkerne, har vi valgt at være distibutør på og er derfor også ansvarlig for B2B på de udvalgte mærker.

Er du interesseret i nogle mærker er du meget velkommen til at mail til os.

Underkategorier

 • 38HOURS
  38HOURS arbejder tæt sammen med lokale bloggere, journalister og fotografer i de byer, de indtil nu har beskrevet. Interviewene, dybdegående historier og fotografisk showcase præsentere byen fra et lokal perspektiv. Igennem de 70 sider,som er en alternative guider giver bogen dig mulighed for at opdage interessante steder,  som en skjult vingård i Paris eller samtidskunst i en WWII bunker i Berlin. 38HOURS  handler om værdi og  om at det skal være interessant at opleve. Det handler om lugt, smag, følelse, lyd og syn som enhver god oplevelse består af. Denne guide vil vellede dig til at finpudse din tur og højne niveauet for engagement med den nye by.  
 • AQUA LICIOUS
  Aqua-Licious er holdbare vandflasker, der er skabt til genanvendelse. De er foldbare når de er tomme og tager ikke pladsen i tasken. De er lavet af BPA fri plast, så fri for eventuelle skadelige stoffer. Flaskerne og frokostposer kan rengøres meget let i opvaskemaskinen. Med karabinerne er de lette at fastgøre på sports taske eller rygsæk. De er ideelle til rejser, under træning og til skole. De endda fryseres og er ret gode til at tage med til strande.De er kort sagt et godt alternativ til engangsflaskerne.
 • ARTEFINA
  Artefina er en moderne dansk virksomhed, der gør meget udaf at producere i naturmaterialer. De har stor fokus på at deres produktionssteder i Indien behandler deres personale og miljøet ordenligt En tankegang & filosofi, der stemmer gangske fint overens med vores krav til en leverandør. Deres designs er klassisker og står for os som "håndlavede" produkter i en god kvalitet.  
 • CRANIO CRADLE
  Cranio Cradle er den unik massagepude - der har vundet stor allerkendelse både blandt fagfolk  og hos almindelige forbruger. Den er baseret på osteopati, craniosakral og massage terapi teknikker. Og puden er testet og finjusteret i samarbejde med et team af erfarne praktiserende terapeuter. CranioCradle`s design giver dig følelsen, som dygtige terapeutiske hænder på kroppen og får dig hurtigt til at slappe af i spændte muskler, lindrer smerter og træthed. Flere positioner under hoved, nakke, krop og sacrum til dekomprimering af hvirvler, skaber mild trækkraft, frigør udløsningspunkter, aktiverer still points og smelter væk restriktioner og stress gennem hele kroppen.  Brug til at lette hovedpine, migræne, kronisk nakke- og skuldersmerter, TMJ, whiplash og lændesmerter. Det er nemt at bruge og virker på få minutter. Kan dog ikke erstatte behanliger men er et god suplement til behandliger og god at bruge mellem behandlinger Vi er distrubutør på Cranio Cradle og ænsker du at bestille som B2B - så send os en mail.
 • CHEHOMA
  Populært belgisk interiør brand - kendt for deres unikke designs og høje kvalitet. De startede med at lave reproduktioner af antikviteter men laver idag også mange unikke nye design.
 • ECO YOGA
  Eco Yoga er et yogacenter i Edinburgh og desuden producenten af Eco yoga måtterne. De bliver produceret lokalt i Skotland af naturgummi og jute siden 2003. Alle farver er plantebasseret og skader ikke miljøet.
 • HYDROPHIL
  HYDROPHIL skaber nyligt udviklede og bæredygtige hygiejneprodukter. Produkter designet til at udvide fokus på bæredygtighed og ressourceknaphed. Vi ønsker at opnå smukke ting med smukke ting.  De bruger kun naturlige råvarer, der ikke bringer jorden og drikkevand i fare og uden kunstig kunstvanding.  I øvrigt vil 10% af vores overskud doneres til den velgørende organisation Viva con Agua de Sankt Pauli eV, der er forpligtet til at få adgang til rent drikkevand til mennesker i lande på det globale syd. edygtige hygiejneprodukter. Produkter designet til at udvide fokus på bæredygtighed og ressourceknaphed. Vi ønsker at opnå smukke ting med smukke ting. Vores fælles vision: Produktionen af et bæredygtigt komplet sortiment til badeværelset - vandneutral, vegan & fair. I almindeligt sprog betyder det: Vi bruger kun naturlige råvarer, der ikke bringer jorden og drikkevand i fare og uden kunstig kunstvanding. På denne måde kan vi reducere vandforbruget betydeligt og bringe det til folks bevidsthed. For at have en positiv indflydelse på vores verden indeholder vores produkter ikke animalske produkter, og de testes heller ikke på dyr. Vi hævder også, at fair arbejde fortjener fair pay. Vi holder personligt øje med vores værdikæde ned til den mindste detalje og sikrer, at vores produkter fremstilles retfærdigt. Vores mission her: Vi ønsker at forsøge at sensere dig i hverdagen med vores produkter for et mere bæredygtigt forbrug. Ud over vores hydrofile artikler fra W.A.S.H. segmentet (vand, sanitet og hygiejne), er vi altid arbejder på nye produkter, der opfylder vores høje standarder, og så vil du finde i vores butik selvfølgelig andre fine ting. Tro mod vores motto: Lav hver dag lidt bedre. I øvrigt vil 10% af vores overskud doneres til den velgørende organisation Viva con Agua de Sankt Pauli eV, der er forpligtet til at få adgang til rent drikkevand til mennesker i lande på det globale syd.
 • IRIS HANTVERK
  BRUSHES THAT GIVE "HAND-MADE" A NEW MEANING In the late 1900s century a small brush manufacturing started out in Stockholm. It was a successful movement so successful that it remains today. Now, as then, every brush is made by hand by visually impaired craftsmen. It brings new dimensions to the concept of sensitively made by hand. All brushes are of exclusive design and made mostly from natural materials. You will find our products in our own stores as well as in many other lovely shops around Sweden and worldwide.
 • KLEAN KANTEEN
  Klean Kanteen har fra starten i 2002 ønsker at tilbyde et alternativ til plastflasker. Derfor skabte firmaet en sund, miljøvenlig og genanvendelig flaske fremstillet i BPA- og giftfrit stål, der er godkendt til levnedsmidler, og som kan holde og genbruges i årtier. I dag findes der mange forskellige udgaver – både som almindlige drikke flaske, termoflaske & termokrus.
 • KOK MAISON
  Kok Maison er fra det nordlige Frankrig og har en lang familie tradition bag firmaet – firmaet er gået i arv fra far til datter. De har i mere end 75 år produceret kvalitets rattan møbler og efter vores opfattelse – en af de bedste på markedet. Deres designs – er både gode gamle klassiker og nye spændende modeller, men fælles for dem er den høje kvalitet, den gode siddekomfort, det gode håndværk og en fantastisk holdbarhed. De har fornyet /opgraderet deres kollektion med recycled teak møbler både til inde og ude – enkelte og stilrene i deres designs. Desuden laver de Lloyd loom kurvemøbler, der har sin oprindelse helt tilbage 1. verdens krig, hvor en amerikaner fandt på at sno papir omkring en metaltråd og flettede det efterfølgende sammen til forskellige møbler. Lloyd loom kurvemøbler må nok anses for at være blandt de mest eksklusive flette metoder og et af de stærkeste produkter inden for fletmøbler / kurvemøbler.  Der findes en serie til indenfor og en serie til udenfor – her ser du et lille udpluk af kollektionen.
 • KORBO
  Korbo kurvene bygger på historien om en original fiskekurv fra1920'erne. Siden har det svenske mærke Korbo startet en reproduktion af kurvener og designet flere kurve inspireret af denne. Idag producerer de holdbare opbevaringskurve, karakteriseret ved solidt håndværk, kvalitative materialer og funktionalitet.  
 • MAISON BERGER
  MAISON BERGER - er netop blevet 120 år og har samlet mærkene Lampe Berger og Parfum Berger under et Brand - MAISON BERGER. De har produceret den luftrensende lampe - også kendt som den katalytiske lampe - siden 1898. Den blev oprindelig skabt af kemikeren Maurice Berger til at rense luften på datidens hospitaler og er siden videreudviklet til den luftrensende lampe, vi kender i dag. Lampen er patenteret og beskyttet af mere end 5 patenter og er bevist fjerner optil 68 % af skadelige partikler i luften i et rum.   Vi er Skandinavien storforbruger af stearinlys og dette på trods af den voksende bevidsthed omkring, de mange skadelige partikler stearinlys sender ud i luften og som rent faktisk er yderst farlige for vores luftveje. Forbruget af duftlys er ligeledes stigende. Mange af de duftlys, der kan købes i dag udsender også skadelige partikler og er ofte lavet af paraffin. Usynlige skadelige partikler fylder også luften, når vi laver mad – især steger & griller. Og selve duften fra madlavningen f.eks. af bacon og fisk kan være så svære af fjerne helt fra køkkenet selv om man lufter godt ud. Det er her lampen er unik – for den fjerne det sidste af disse lugte og dette kan gøres med og uden duft – alt efter ønske. Lampe Bergers patenterede lampe er enestående til at rense luften i hjemmet – via den katalytiske brænder ødelægger/opløser lampen, luftens molekyler og genskaber dem i en ny og original ren form. Luften bliver renset optil 68 % og alt efter ønske kan man vælge at tilføre duft eller bare bruge den neutrale.  Lampe Berger tilfører ingen skadelige stoffer og/eller nanopartikler til luften. Alle dufte er baseret på æteriske oiler og er ikke skadelig for vores luftveje. Lampe Bergers katalytiske system renser derimod på 20 min. luften i et rum på ca. 20 m2.
 • LE CORD
  Le Cord  er et mørke fra 2013, der startede som et projekt under Local Electronics (LE), som er et Stockholm-baseret design og forskningsstudie. Idag laver de et bredt udvalg af premium opladnings- og synkronkabler i forskellige materialer, så som tekstiler, læder og træ. Alle produkter har gennemgået en detaljeret visuel design og ingeniørproces for at opfylde den bedste holdbarhed og et fashionabelt udseende. Le Cords detailnetværk har inden for kort tid nået ud til mange af verdens mest berømte mode- og livsstilsforhandlere, blandt andet Harrods, Conran Shop, Galeries Lafayette, Colette, Merci, WoodWood og SoHo House blandt mange andre. 
 • MAISTIC
  Hver eneste dag bombarderes vi gennem medierne med ny forskning, der påviser, at plast er et problem, vi alle skal tage alvorligt. Du kender måske til udmeldinger som:Der er mere plast i havet i år 2050, end der er fisk.Plastforureningen er lige så alvorligt for miljøet som CO2 og drivhusgasser.Hormonforstyrrende stoffer absorberes i mikroplast og ender i skaldyr og muslinger.og andre kedelige plast-statistikker. Det er jo frygteligt. Og det er baggrunden for, at MAISTIC Bio Group har specialiseret sig i mikroplastfri og certificeret komposterbare alternativer til de plastprodukter, der udgør et problem FOR MILJØET OG DIN SUNDHED.
 • MARVIS
  Marvis er mærket på en super lækker italienske tandpasta. Det er rent luksusog Marvis tandpastaen bringer stil og klasse ind på hylden til tandbørster. Emballagen oser af luksus og retro på den skønne måde. Tandpastaen er af høj kvalitet med en fed konsistens og smage både som alm. klassisk tandpasta, men også nye spændende smage. Marvis renser og beskytter tænderne og sikrer dig samtidig en frisk ånde.
 • MILL & MORTAN
  Mill & Mortar er i al sin enkelhed at fortælle de mange fantastiske historier om krydderierne og at give dig lysten og råvarerne til at krydre din mad. Vi udvælger vores krydderier efter et princip, vi kalder ‘Product of Origin’, og det indebærer at vi går efter: Krydderier af årets høst, der ligner, dufter og smager, som da de blev høstet Krydderier med en oprindelse. Vi ved hvornår og hvordan de er dyrket og høstet. Og vi ved, at det er sket på en måde, så jordens ressourcer ikke udpines til skade for mennesker, dyr eller andre økosystemer Unikke produkter, der kan fortælle en historie om mennesker, der arbejder for at skabe noget unikt.
 • MO MAN TAI
  Det hollandske designmærke mo man tai blev grundlagt af industriel designer Ulrike Jurklies for18 år siden. De står for tidløst design og brugervenlighed. De fleste af produkterne overlader det endelig udtryk til kunden. Alle produkterne er lavet i Holland, Belgien eller Tyskland. De er stolte af at passe miljøet ved at bruge rester af industriel produktion og genanvendelige materialer. [mo, man, tai] (kantonesisk) betyder "ikke noget problem" Efter en lærling i møbelproduktion studerede Ulrike industrielt design i München. I løbet af sine studier og efter sin eksamen arbejdede hun i Hong Kong. Her besluttede hun at starte sit eget mærke og kalde det mo man tai.
 • PUKKA
  Pukke te for din sundhed Pukka the er lavet på økologiske urter og har blandt andet opnået, at få det internationale Fair Trade mærke.  Pukka er inspireret af Ayurveda videnskaben som er en gammel indisk filosofi. Ayurveda er, som stifterne af Pukka selv udtrykker det er det "selve hjertet af Pukka".Ayurveda bygger på årtiers videnskaben og lærdom og inspirerer os i "kunsten i at leve fornuftigt". En del af denne videnskab består i at bevare eller genskabe kroppens evne til at opretholde den indre balance - Pukka produkterne understøtter og bidrager til dette. Der findes mange forskellige smagsvarianter i de forskellige The varianter og egenskaber indenfor den elskede Pukka the. Fælles for dem alle er, at de er lavet på gode, helbredende og ikke mindst økologiske urter. Der indgår mange urter og krydderier  i Pukka the sortimentet så som pebermynte, fennikel, kamille, lavendel, kardemomme, lakridsrod, ingefær og mange flere. Selv emballagen til Pukka produkterne er lavet af naturvenlige materialer som er FSC godkendt selv te brevene er fremstillet i naturvenlige materialer. FSC mærket er med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, hvor træerne til emballagen kommer fra. Der er tænkt over alle detaljer. Pukka te sortimentet omfatter et hav af smagsvarianter som blandt andet ingefær, kamille, vanilje, lakrids, kanel, lime, lavendel osv.  Pukka teerne har en fantastiske sødme og den helt rette styrke af div. urter. De kan erstatter derfor let evt. sukkertrang, som man måtte have i løbet af dagen.  Desuden kommer Pukka te varianterne i flotte farvestrålende æsker og er en flot værtindegave.Flere af Pukka teerne har med deres høje kvalitet, vundet guld medaljer ved Great taste awards. Der er ingen tvivl om at konceptet er en hjertesag for Pukka med fokus på økologi, natur, helbred, sundhed, bearbejdningsprocessen osv. er Pukka te produkterne meget gennemførte og ægte. Så lad det være tetid med Pukka te.
 • RESCUED
  Rescued er blevet kendt Worldwide for deres lampe ud af gamle Pickles glas - lamperne sælges idag i Designbutikker som bl.a. Merci i Paris.  De laver desuden andre super cool produkter og fælles for alle produkterne er at de alle er lavet a Recycled materialer. Deres slogan er “From vaste to wonderful”. Selve produktionen af produkterne er der også tænkt nøje over - de producere på workspaces ala “ beskytte værksteder” rundt i Holland. Vi har forelsket os i produkterne og der vil løbende komme nye produkter i shoppen fra Rescued
 • RHOECO TEA
  Rhoeco er et nyt organisk firma fra Grækenland. De går ind for fair trade, etisk og økologisk fødevareproduktion og har udviklet et netværk af certificerede økologiske med små familiebrug over hele Grækenland, som leverer tørrede urter til  dem, som de anvendes i deres te blandinger. Alle te bladninger er pakket individuelt og med kærlig hånden på deres certificeret facilitet i Thessaloniki. Deres mål er at fremme velvære og samtidigt bevare Jorden. På deres helt egen måde har de designet en Frø Stick - der fungere sådan: 1. Find frøet stick på undersiden af låget. Derpå er limet med organiske frø af nogle af de sorter, der anvendes i deres blandinger. 2. Fyld beholderen med jord og sæt frøpinden i en dybde på 90 mm. 3. Vand potten dagligt. 4. Når frøplanter nå en højde på 3-4 cm. Er det tid til at plante beholderen i en større potte eller direkte i din have
 • ROK
  ROK er en espresso og cappuccino maskine, der fungerer via håndkraft. Med ROK kan du lave lækker kaffe med crema - uden brug af strøm og så er den billig i brug, da man ikke bruger kaffeposer. ROK er en energibesparende espressomaskine. Du skal kun bruge strøm til at opvarme vandet i en elkedel (eller på komfuret) eller over bålet - hvis du tager den med på tur. Den er robust og kan holde til mange års brug. 
 • SCHMIDT'S DEODORANT
  Deodoranterne fra Schmidt’s er selvfølgelig fri for farlige tilsætningsstoffer og kemikalier, som f.eks. aluminium klorid, propylen glykol, parabener og ftalater. Desuden certificeret vegansk & Cruelty-Free. Schmidt’s mission er bl.a. at sætte nye standarder for deodoranter, - de kræver at den er et rent produkter, høj kvalitet, kemifri og har skønne dufte. Alle duftene er baseret på æteriske olier. Super effektiv deodorant – der så oveni købet et helt uden skadelig kemi og kun naturlige ingredienser Deodoranten har vundet flere priser for produktet i udlandet for deres virkning og indhold. De findes i 4 udgaver – deosticks almindelig & rejsestr. &  i en lækker glas krukke også i 2 str. Den er super let at bruge også i glaskrukken - du tager en lille smule af produktet fra glasbeholderen. Varm produktet op mellem fingrene og påfør. Ingredienser: Shea smør, bagepulver, arrowrods pulver, kakaosmør, æterisk olie (alt efter variant). Den duftfri indeholder ikke æterisk olie), vitamin E, Humulus lupulus ekstrakt
 • SIMPLY CHOCOLATE
  Lækker chokolade fra København. De siger selv således om deres brand: THE BEST FROM NATURE, WE JUST TAKE THE CREDIT Well, we’re named Simply Chocolate, so it’s not that complicated. We create chocolate that tastes good. We wanted to make a product that not only your mouth but also your body would love and therefore we are very picky when it comes to our ingredients. We don’t use laquer, artificial colourings or additives in our chocolate. Life is too short for that. On the other hand, we didn’t want to make boring, plain chocolate.
 • SIMPLY GENTLE
  Navnet siger næsten alt - Simply Gentle - har fokus på produkter, der er milde, plegende & økologiske. Vi har udvalgt et lille udvalgt af derse sortiment her.
 • SOLVANG
  De strikkede designs er inspireret af tidliger gennerationers dejlige hjemmestrikkede køkkentekstiler.  Nu i en moderne reproduktion men stadig med stor forkærlighed til historien. De er utrolig tørrende og selvfølgelig r de også gode for vores miljø. Alle varer er udført i Øko-tex kvalitet både garn, indfarving og produktionsproces er certificeret.
 • STUDIO BUUS
  Studio Buus er vore hoved firma - hvor vi sælger internationale brands til B2B. Vi har derud over også vores egne produkter og der er flere nyheder på vej i denne gruppe.
 • TOMS - ONE FOR ONE
  Tom er kendt for deres “Buy One - give One” koncept. Hvor de giver en skoletaske til et barn, der ikke har midlerne dertil og et par sko for hvert par solgt. Vi har udvalgt rygsækkene og lidt sko fra Toms. Men det har haft svært ved at vælge ud blandt sortimentet.
 • URBAN NATURE CULTURE
  Urban Nature Culture er et Urban Hollandsk Brand, der producere skønne varer fra hele verden. Produktionen er ofte lavet på små fabrikker og er  som oftes håndmalet. De ligger stor vægt på at producere, så meget som muligt, så det er forsvarligt overfor vores miljø og natur.
 • WAKA WAKA
  Waka Wake er ikke kun et genialt navn, der betyder "skinne lys" på Swahili - men også et cool koncept, der passer lige ind i vores filosofi. Waka Waka`s slogan er “You. Me. All of us: Agents of Light”. Når du køber en WakaWaka, sender du samtidig en Waka Waka en til en person, der gennemlever en humanitær krise, overlevende fra katastrofale jordskælv i Nepal, Haiti og Filippinerne, familier fordrevet af krig og ufred samt mange, mange flere - som derved kan udnytte solens kraft til få den fornødne power til lidt lys og en oplader til mobiltelefoner eller andre enheder. Der er nemlig mere end en milliard mennesker verden over, der lever uden adgang til elektricitet og der er mere end en milliard mennesker, der kan gøre noget ved det. Når solen går ned, er der mennesker der er tvunget til at leve, bede, spise, studere og arbejde i halvmørke. Alternativet til  lys via Waka Waka er ofte petroleum og andet levende lys. Problemet med det er indendørs forurening fra petroleum, der dræber flere mennesker end AIDS og malaria tilsammen. Desuden bliver tusindvis hverdag forbrændt og vansiret af petroleum brand. WakaWaka er derfor en genial løsning på problemet og så er det samtidigt et cool og kvalitets design, der holder til at blive brugt. Køber du et at produkterne betyder det, at du ikke behøver et andet batteri, stearinlys eller petroleumslampe. Fordi, du ved ... Solen vil komme ud i morgen og dagen efter og dagen efter ...
 • WAKAYA
  Wakaya Perfection er wellnessprodukter fra den uberørte Wakaya ø. De er alle 100 % unikke økologiske produkter, der dyrket ved håndkultivering. Målet for Wakaya Perfection er at skabe de reneste og mest kraftfulde wellnessprodukter på jorden. Wakaya øen er en totalt uberørt vulkanø, hvor det er muligt at producere produkter af meget høj kvalitet og med omtanke for miljøet på samme tid. Firmaet er grundlagt af David H. Gilmour, som også er manden bag FIJI Water.     
 • PURE EFFECT
  Pure Effect blev lanceret i Sverige i 2015. De er de første på det nordiske marked at tilbyde bioteknologiske tekstil- og rengørings-midler til hjemmet. Produkterne er baseret på en aktiv bakteriekultur, som renser dybt under overfladen. Pure Effects produkter er super effektive mod dårlige lugte, fedt og snavs, mens de også er gode for mennesker og for planeten.
 • KILNER
  Kilner er kendt for det klassiske og ikoniske glas til opbevaring af dine råvarer i vakum på smukke glas. Kilner stammer fra England og er oprindelig opfundet af John Kilner i 1842. Idag er Kilner blevet updated og nye produkter er også kommet til, men grund ideen er stadig den samme - en sund måde at opbevarer dit frugt og dine grønsager. Vi er store fortaler for brugen af glas frem for plastik og derfor har vi udvalgt disse kvalitets glas.
 • SCANDINAVIAN HOME
  En kollektion af high end produkter i tidløs design. Produkterne er rekommenderet af den prisbelønnede kok Fredrik Eriksson, Långbro Värdshus.
 • ZERTUSZONE
    Keep it simpleZertusZone is an interior company in northern Sweden. We design our own products and we are passionate about simplicity and functionality. For us, good design is not just how a product looks, but also that the product fills a function in an easy way.
 • BO WEEVIL
  Bo weevil er endnu et mærke fra Holland - vi har udvalgt deres unikke indkøbsnet.  Bo Weevil har bidraget med en grøn produktion i mere end 25 år og producerer bæredygtige produkter i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld. Bo Weevil  har holdingen at det ikke behøver at være dyrt at købe - det skal være let tilgængelige for alle og det afspejler sig i de overkommelige priser på deres produkter. 
 • NESTI DANTE
  Nesti Dante stammer fra 1945 og har produceret skønne sæber i Firenze, siden firmaet blev grundlagt. Firmaet drives nu af sønnen Roberto, der sammen med sin kone og med hjælp fra familien har formået at holde en balance mellem udvikling og tradition. Sæberne er vegetabilske og hel fri for parabener og øvrige tilsætningsstoffer. De er selvfølgelig ikke testet på dyr. Fælles for alle sæberne er de skønne dufte og indpakninger i farverigt florentinsk papir.
 • TANGENT GC
  ABOUT TANGENT GC: My grandfather, chimney sweep by profession, could sometimes come across as a bit coarse. He was, nonetheless, meticulous when it came to his wardrobe and dressed with a certain degree of elegance. He did not own many clothes, but the clothes he did have he knew how to care for. His Sunday best was brushed down after use and his collars starched. When out of his wingtips, he made sure to put shoetrees in them and followed this up with contemplative polishing. Somewhere along the way we stopped caring ­– presumably when mass produced, cheap, and oftentimes deficient, clothing was introduced. Due to wear and tear the mere idea of garment care seemed distant. And this came to pass over the course of just one generation or two. Nowadays though, when quality of fabric and pattern making – the passion for craftsmanship –­ is of interest once more, so is the need for proper care. In the light of this we are set to provide a superior range of garment care products, not emanating from the chemical industry or flung off conveyor belts, but products that will naturally and effectively give your garments a long life. David Samuelsson, Founder
 • MARCEL’S GREEN SOAP
  Marcel`s Green Soap er et hollandsk mærke, der på kort tid er blevet et kult brand i Holland. Deres motto er at økologisk rengøring og vask ikke behøver at være dyrt, men det skal være både lækkert og til fornuftige penge. Det er lige efter vores ånd og vi har derfor taget hele sortimentet in i shoppen. Duftene er skønne og unikke og alle produkterne er emegt drøje i brug.
 • A PURE MIND
  A Pure Mind - laver det skønneste ansigt rulller i krystaller - se hele udvalget her
 • HAMMAM34
  Hammam34 er et Amsterdam mærke. De er mest kendt for deres unikke Hammam håndklæder - idag laver de dog også andre ting b.la. de skønneste kimonoer - dem har vi valgt at shoppen. De er så bløde og lækre.
 • WOOD`D
  Wood`d er et lille unik design brand fra Milano, er grundlagt og bygget på kærlighed til godt design og træproduktion De har specialiseret sig i design covers i træ til mobil telefoner i mange designs i træ. De bruger traditionelle materialer  som træ, der matches med moderne design, grafik, illustration og fotografering. I dag sælges deres mobil covers i træ og tilbehør  i Europa, Japan, Korea og USA
 • MINI BYON
  MINIBYON er de smukkester dekorations produkter til børneværelset. De er kendt for deres balloner til væggene i flere forskellige farver men der er også flere andre artikler.
 • MAXIMUM PARIS
  Design firma fra Paris med en lille workshop i et gammelt lagerlokale i udkanten af byen. 2 møbel designer, der besluttede sig for at skabe designs udaf recycled materiale - de har bl.a skabt denne unikke og spændende stol. Alt bliver produceret efter bestilling og du kan derfr komme med ønsker til farve osv.
 • CLEARSPRING
  Clearspring er en familieejede virksomhed, som i over 25 år har vi været banebrydende indenfor autentiske japanske specialiteter og økologiske fødevarer.De har vundet flere internationale priser De skaber & har produkter, som bidrag til bæredygtigt landbrug, ved at støtte økologiske landmænd og håndværkere. Gennem berigelse af jorden og omsorg for økosystemet beskytter vi verden, som vi videregiver til vores børn. Vi har udvalgt produkter fra Clearsping pga. deres høje kvalitet og udsægte smage.      
 • NAILBERRY
  NAILBERRY har vundet adskillelige priser for deres unikke neglelakker   De har fokus på sundhed og velvære samt respekt for miljø og natur.   Farve dine negle sundt - er deres mottoDe har 12 certificater på deres neglelak som desuden er Vegan, Cruelty  Free & Halal.
 • YOGO
  YOGO fra USA er et af de brands vi virkelig har ønsker os til shoppen. De lancerede YOGO for at løse problemet  med en rejse yoga måtte, der samtidigt var nemt at bruge og have med rundt samt  den skulle være bærbardygtigt.  De har løst dette perfekt og idag har de producere de YOGO Mat, der har et minimalistisk foldet design - er nem at bruge - let at rengøre. De bruger kun de bedste, mest miljøvenlige naturmaterialer til at sikre miljøet.
 • TRUE GUM
  True gum er er lille danske firma - der opstog ved et tilfælde af nysgerighed over hvad, konventionelt tykkegummi egentligt var lavet af. De fandt hurtigt udaf at konventionelt tyggegummi fremstilles af en syntetisk gummibase, som indeholder mange af de samme ingredienser, der findes i blandt andet plastikflasker, lim og hjul. Dette blev startskudet til at fremstille et naturligt alternativ til konventionelt tyggegummi. Efter over et år, endeløse timer og fejlslagne forsøg hjemme i køkkenet, var opskriften endelig færdiggjort – og True Gum blev en realitet. True Gum er et naturlig tykkegummi og er fremstillet helt uden unødvendige tilsætningsstoffer. Det består af blot fire naturlige ingredienser: - Naturlig Chicle gummibase - Plante- og træbaserede sødestoffer - Naturlige smagsgivere - Økologisk, vegetabilsk og GMO-fri glycerin.  Vil du undgå skadelig kemikalier og plastik i dit tyggegummi - så prøv True Gum.  
 • SPROUT
  At Sprout we celebrate the beauty of nature and the magical force that transforms small seeds into giant trees. Sprout er en lille porcelæns skål, der gør det let at dyrke dine egne små planter i vindueskarmen. Og du kan bruge den på dine yndlingsvaser og glas - super dekorativt. How to germinate avocado pits to grow into plants, super simple method using supplies you already have in your kitchen from lise lefebvre on Vimeo.
 • SPREKENHUS
  Brandet Alexander Sprekenhus blev etableret i Oslo i 2010. Målet og vision med brandet har fra starten været at udvikle hud-,hår-, og kropsplejeprodukter af bedste kvalitet. Sprekenhus har ladet sig inspirer af Skandinavisk design traditioner – simple & funktionelt – lavet af de bedste kvaliteter af ingredienser. De fokuserer på at skabe produkter til hud, hår og kroppen ved at bruge botaniske og antioxidantrige ingredienser, som hjælper med at beskytte os i hverdagen. For Sprekenhus startede den hele med argan olie, et fantastisk produkt der kommer fra argan træerne i Marokko og som bliver høster af lokale efter gamle traditionelle metoder Den argan olie Sprekenhus bruger er et organisk produkt skabte ud af kernerene fra argan træet. De bruger kun den bedste kvalitet og den er certificeret organisk og er Fair Trade samt bliver leveret frisk fra de lokale produktionssteder. En af grundene til at argan olie er så terapeutisk er det høje indhold af vitamin A and E. Desuden er den Marokkanske argan olie også fyldt med antioxidanter, fedtsyrer and linolsyre, som hjælper huden til hurtigere heling og reducere inflammation. Alle fordele som også gør argan olie specielt godt til hårpleje produkter. Vi har valgt hele serien fra Sprekenhus`s univers   
 • YOSHIKO
  Yoshiko brandet er hollandsk brand, der laver unikke naturlige produkter af natur materialer. De har specialiseret sig i kurve og tæpper men laver nu også en del andre interessante produkter til hjemme. Vi har udvalgt flere af dem, som vi fandt passede ind i vores sortiment.