Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

MÆRKER

Der er ingen varer

Goodbrands har udvalgt mærker fra hele verden og vi er i kontant forandring, hvor vi også forsøger at tilpasse os de ønsker I, som kunder har til vores webshop. Vi vil ikke høre til en bestemt stil, men er åben for alle produkter, som lever op til vores værdisæt om en trendy, økologisk, bæredygtig og unik webshop. Vi elsker kontraster og kan godt lide at sammensætte nyt og gammelt og hele konceptet med upcycling. Det betyder, at vi har både lidt dyrt og billigt, basale varer, samt recycled produkter fra internationale brands. For at holde os ajour med de nyeste trends, rejser vi regelmæssigt til messer internationalt.

Underkategorier

 • AAI MADEWITHLOVE
 • A BEAUTYFUL STORY
  Unikt Brand fra Holland - men en bæredygtigt kollektion af unikke smykker af ægte natursten & krystaller - alle unikke både i form, farver & nuancer. Bæredygtig virksomhed....En smuk historie der startet med ønsket om  at hjælpe med at gøre denne verden lidt bedre. Brandet er bevist og tænker altid på vores indflydelse på verden omkring os. Nogle gange er dette lidt hårdt i betragtning af at produkterne fremstilles på den anden side af kloden og at smykkerne bliver fløjet ind. Ikke nøjagtigt miljøvenligt ... Imidlertid er vores valg bevidst. Vores hjerter er med folket i udviklingslandene, med dem, der er enormt talentfulde og dygtige, men for hvem vilkårene ikke altid er tilgængelige - så er fokus er på fairtrade-handel. De stræber efter at skabe muligheder for producenter i vanskelige økonomiske situationer. Og på samme tid gøre en reel indsats for at finde løsninger på de andre dilemmaer, det indebærer, såsom miljøpåvirkning. Læs mere her: https://www.abeautifulstory.eu/  
 • ARTEFINA
  Artefina er en moderne dansk virksomhed, der gør meget udaf at producere i naturmaterialer. De har stor fokus på at deres produktionssteder i Indien behandler deres personale og miljøet ordenligt En tankegang & filosofi, der stemmer gangske fint overens med vores krav til en leverandør. Deres designs er klassisker og står for os som "håndlavede" produkter i en god kvalitet.  
 • A PURE MIND
  A Pure Mind - laver det skønneste ansigt rulller i krystaller - se hele udvalget her
 • BIO SCENTS
  Portugisisk brand - hvor kodeordene er bæredygtighed & rene produkter.Deres produkter er alle 100 % naturlige og indeholder ingen kunstige dufte, farvestoffer, alkohold eller vand. De er koncentreret.og af meget høj kvalitet.
 • BO WEEVIL
  Bo weevil er endnu et mærke fra Holland - vi har udvalgt deres unikke indkøbsnet.  Bo Weevil har bidraget med en grøn produktion i mere end 25 år og producerer bæredygtige produkter i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld. Bo Weevil  har holdingen at det ikke behøver at være dyrt at købe - det skal være let tilgængelige for alle og det afspejler sig i de overkommelige priser på deres produkter. 
 • CRANIO CRADLE
  Cranio Cradle er den unik massagepude - der har vundet stor anerkendelse både blandt fagfolk  og hos almindelige forbrugere. Den er baseret på osteopati, kraniosakral og massage terapi teknikker. Og puden er testet og finjusteret i samarbejde med et team af erfarne praktiserende terapeuter. CranioCradle`s design giver dig følelsen, som dygtige terapeutiske hænder på kroppen og får dig hurtigt til at slappe af i spændte muskler, lindrer smerter og træthed. Flere positioner under hoved, nakke, krop og sacrum til dekomprimering af hvirvler, skaber mild trækkraft, frigør udløsningspunkter, aktiverer still points og smelter væk restriktioner og stress gennem hele kroppen.  Brug til at lettere hovedpine, migræne, kroniske nakke- og skuldersmerter, TMJ, whiplash og lændesmerter. Den er nem at bruge og virker på få minutter. Kan dog ikke erstatte behandliger, men er et god supplement og god at bruge mellem behandlinger Vi er distrubutør på Cranio Cradle og ønsker du at bestille som B2B - så send os en mail. Læs mere her: https://www.craniocradle.com/
 • DR. BRONNER`S
  Dr. Bronner`s er og har været i adskillige år et kult mærket. Produkterne bliver solgt over hele verden og de er rost til skyerne af anmelder, blogger osv. De er især kendt for deres flydende sæbe som er en sæbe til alt lige fra personlige pleje til rengøring af hjemmet til vask af hund & kat. Helt unikt produkt, der samtidigt er økologisk, vegansk, miljøvenlig og embaleret i rencycled plastflasker. Dr. Bronner`s er og bliver et høj kvalitets produkt, som vi kun kan anbefale at du prøver.
 • ECO YOGA
  Eco Yoga er et yogacenter i Edinburgh og desuden producenten af Eco yoga måtterne. De bliver produceret lokalt i Skotland af naturgummi og jute siden 2003. Alle farver er plantebasseret og skader ikke miljøet.
 • GOODBRANDS
  Her finder du vores egne produkter - herunder krystaller. Der kommer løbende nye produkter til , da vi kontakt udbygger webshoppens sortiment og ikke mindst vores helt egne produkter.
 • IRIS HANTVERK
  Håndlavede, svenske kvalitets-produkter i naturmaterialer Håndlavet i mindre lokale workshops i Sverige efter de helt gamle traditioner - altid top kvalitet.  Vi har valgt at have et bredt sortiment af produkter fra Iris Hantverk både i børster, knage og andet tilbehør til køkkenet. Alt er designet og produceret i de reneste naturmaterialer og med stor fokus på at støtte lokale beskyttede værksteder.
 • HYDROPHIL
  HYDROPHIL skaber nyligt udviklede og bæredygtige hygiejneprodukter. Produkter designet til at udvide fokus på bæredygtighed og ressourceknaphed. Vi ønsker at opnå smukke ting med smukke ting.  De bruger kun naturlige råvarer, der ikke bringer jorden og drikkevand i fare og uden kunstig kunstvanding.  I øvrigt vil 10% af vores overskud doneres til den velgørende organisation Viva con Agua de Sankt Pauli eV, der er forpligtet til at få adgang til rent drikkevand til mennesker i lande på det globale syd. edygtige hygiejneprodukter. Produkter designet til at udvide fokus på bæredygtighed og ressourceknaphed. Vi ønsker at opnå smukke ting med smukke ting. Vores fælles vision: Produktionen af et bæredygtigt komplet sortiment til badeværelset - vandneutral, vegan & fair. I almindeligt sprog betyder det: Vi bruger kun naturlige råvarer, der ikke bringer jorden og drikkevand i fare og uden kunstig kunstvanding. På denne måde kan vi reducere vandforbruget betydeligt og bringe det til folks bevidsthed. For at have en positiv indflydelse på vores verden indeholder vores produkter ikke animalske produkter, og de testes heller ikke på dyr. Vi hævder også, at fair arbejde fortjener fair pay. Vi holder personligt øje med vores værdikæde ned til den mindste detalje og sikrer, at vores produkter fremstilles retfærdigt. Vores mission her: Vi ønsker at forsøge at sensere dig i hverdagen med vores produkter for et mere bæredygtigt forbrug. Ud over vores hydrofile artikler fra W.A.S.H. segmentet (vand, sanitet og hygiejne), er vi altid arbejder på nye produkter, der opfylder vores høje standarder, og så vil du finde i vores butik selvfølgelig andre fine ting. Tro mod vores motto: Lav hver dag lidt bedre. I øvrigt vil 10% af vores overskud doneres til den velgørende organisation Viva con Agua de Sankt Pauli eV, der er forpligtet til at få adgang til rent drikkevand til mennesker i lande på det globale syd.
 • KILNER
  Kilner er kendt for det klassiske og ikoniske glas til opbevaring af dine råvarer i vakum på smukke glas. Kilner stammer fra England og er oprindelig opfundet af John Kilner i 1842. Idag er Kilner blevet updated og nye produkter er også kommet til, men grund ideen er stadig den samme - en sund måde at opbevarer dit frugt og dine grønsager. Vi er store fortaler for brugen af glas frem for plastik og derfor har vi udvalgt disse kvalitets glas.
 • KLEAN KANTEEN
  Klean Kanteen har fra starten i 2002 ønsket at tilbyde et godt alternativ til plastflasker. Derfor skabte firmaet en sund, miljøvenlig og genanvendelig flaske fremstillet i BPA- og giftfrit stål, der er godkendt til levnedsmidler, og som kan holde og genbruges i årtier. I dag findes der mange forskellige udgaver – både som almindlige drikke flaske, termoflaske & termokrus. Læs mere her: https://www.kleankanteen.com/
 • KOK MAISON
  Kok Maison er fra det nordlige Frankrig og har en lang familie tradition bag firmaet – firmaet er gået i arv fra far til datter. De har i mere end 90 år produceret kvalitets rattan møbler og efter vores opfattelse – en af de bedste på markedet. Deres designs – er både gode gamle klassiker og nye spændende modeller, men fælles for dem er den høje kvalitet, den gode siddekomfort, det gode håndværk og en fantastisk holdbarhed. De har fornyet /opgraderet deres kollektion med recycled teak møbler både til inde og ude – enkelte og stilrene i deres designs. Desuden laver de Lloyd loom kurvemøbler, der har sin oprindelse helt tilbage 1. verdens krig, hvor en amerikaner fandt på at sno papir omkring en metaltråd og flettede det efterfølgende sammen til forskellige møbler. Lloyd loom kurvemøbler må nok anses for at være blandt de mest eksklusive flette metoder og et af de stærkeste produkter inden for fletmøbler / kurvemøbler.  Der findes en serie til indenfor og en serie til udenfor – her ser du et lille udpluk af kollektionen. Læs mere her: https://www.kokmaison.com/en/
 • KORBO
  Korbo kurvene bygger på historien om en original fiskekurv fra 1920'erne. Siden har det svenske mærke Korbo startet en reproduktion af kurvene og designet flere kurve inspireret af denne. I dag producerer de holdbare opbevaringskurve, karakteriseret ved solidt håndværk, kvalitets-materialer og høj funktionalitet.  
 • LE CORD
  Le Cord  er et mærke fra 2013, der startede som et projekt under Local Electronics (LE), som er et Stockholm-baseret design og forskningsstudie. Idag laver de et bredt udvalg af premium opladnings- og synkronkabler i forskellige materialer, så som tekstiler, læder og træ. Alle produkter har gennemgået en detaljeret visuel design og ingeniørproces for at opfylde den bedste holdbarhed og et fashionabelt udseende. Le Cords detailnetværk har inden for kort tid nået ud til mange af verdens mest berømte mode- og livsstilsforhandlere, blandt andet Harrods, Conran Shop, Galeries Lafayette, Colette, Merci, WoodWood og SoHo House blandt mange andre. 
 • MAISON BERGER
  <div id="textUnderProducts"> Vi har Danmarks STØRSTE udvalg af produkter fra MAISON BERGER - Luftrensende lamper siden 1898. LUFTRENSEREN blev oprindelig skabt af kemikeren Maurice Berger til at rense luften på de franske hospitaler og er siden videreudviklet til den luftrensende lampe, vi kender i dag, og som bruges på arbejdspladser, i klinikker, på dyrehospitaler, i frisørsaloner, på værksteder og i private hjem. Lampen er patenteret og beskyttet af mere end 5 patenter og er bevist fjerner op til 68 % af ALLE skadelige partikler i luften i et rum, hvad enten de kommer fra kemi, cremer, mados, bakterier eller mug - og op til 94% af alle viruspartikler! Vi er i Skandinavien storforbrugere af stearinlys og dette på trods af den voksende bevidsthed omkring, de mange skadelige partikler, som stearinlys sender ud i luften og som er yderst farlige for vores luftveje. Forbruget af duftlys er ligeledes stigende. Mange af de duftlys, der kan købes i dag udsender også skadelige partikler og er ofte lavet af paraffin. Usynlige skadelige partikler fylder også luften, når vi laver mad – især når vi steger & griller. Og selve duften fra madlavningen f.eks. af bacon og fisk kan være svære at fjerne helt fra køkkenet, selv om man lufter godt ud. Men det problem kan luftrenseren fra Maison Berger sagtens klare. Den yderste del af det keramiske hoved på luftrenseren bliver 500 grader varmt og tiltrækker luftmolekylerne i rummet, som nedbrydes når de rammer brænderen og derefter bliver genskabt i ny og ren form. På den måde neutraliseres alle de dårlige partikler, som sad på luftmolekylerne. Samtidig forbliver den inderste del af brænderen 200 grader varm, og sørger for at sende de æteriske olier ud i rummet, uden at de bliver ødelagt af for høj varme. Enkelt og meget effektivt. Luftrenseren tilfører ingen skadelige stoffer og/eller nanopartikler til luften. Alle dufte er baseret på æteriske oiler og er ikke skadelig for vores luftveje.   Se evt. filmen om Maison Berger her. </div>
 • MAISTIC BIO GROUP
  Maistic Bio group producere miljøvenlige & bæredygtige plastfrie poser, klude & skuresvampe. Hver eneste dag bombarderes vi gennem medierne med ny forskning, der påviser, at plast er et problem, vi alle skal tage alvorligt. Plastforureningen er ligeså alvorligt for miljøet, som CO2 og drivhusgasser. Hormonforstyrrende stoffer absorberes i mikroplast og ender i skaldyr og muslinger osv. Dette faktum er en af baggrundene for, at MAISTIC Bio Group har specialiseret sig i mikroplastfri og certificeret komposterbare alternativer til de mange plastprodukter vi bruger i vores hverdag.
 • MARCEL’S GREEN SOAP
  Marcel`s Green Soap er et hollandsk mærke, der på kort tid er blevet et kult-mærke i Holland. Deres motto er at økologisk rengøring og vask ikke behøver at være dyrt, men det skal være både lækkert og til fornuftige penge. Det er lige efter vores ånd og vi har derfor taget hele sortimentet ind i shoppen. Duftene er skønne og unikke og alle produkterne er meget drøje i brug. Læs mere her: https://www.marcelsgreensoap.com/en/marcels-story/
 • MARVIS
  Marvis er navnet på en super lækker italiensk tandpasta. Det er ren luksus og Marvis tandpastaen bringer stil og klasse ind på badeværelset. Emballagen oser af luksus og retro på den skønne måde. Tandpastaen er af høj kvalitet med en fed konsistens og smager både som alm. klassisk tandpasta, men har også nye spændende smage. Læs mere her: https://www.marvis.com/ Marvis renser og beskytter tænderne og sikrer dig samtidig en frisk ånde.
 • MO MAN TAI
  Det hollandske designmærke mo man tai blev grundlagt af industriel designer Ulrike Jurklies for18 år siden. De står for tidløst design og brugervenlighed. De fleste af produkterne overlader det endelig udtryk til kunden. Alle produkterne er lavet i Holland, Belgien eller Tyskland. De er stolte af at passe miljøet ved at bruge rester af industriel produktion og genanvendelige materialer. [mo, man, tai] (kantonesisk) betyder "ikke noget problem" Efter en lærling i møbelproduktion studerede Ulrike industrielt design i München. I løbet af sine studier og efter sin eksamen arbejdede hun i Hong Kong. Her besluttede hun at starte sit eget mærke og kalde det mo man tai. Læs mere her: https://www.momantai-design.nl/
 • NESTI DANTE
  Nesti Dante er et gammelt familie foretagen, der stammer helt tilbage fra 1945. De producerer de skønne sæber i Firenze. Produktionen af alle Nesti Dante sæberne forgår på helt gammeldags traditionelt måde i store kedeler på fabrikken. Hovedparten af opskrifterne stammer tilbage fra de først år efter 1945.  Sæberne tørrer hurtigt op efter brug, da glycerinet er slynget af sæberne i produktionen – dette bevirker at de ikke ligger og bliver bløde i sæbeskålen - dette er med tiden blvet et af kendetegnene for firmaet. Firmaet drives idag sønnen Roberto, der sammen med sin kone samt selvfølglig idag en del ansatte. De fastholder en balance mellem udvikling og tradition og er tro mod deres koncept. Sæberne er vegetabilske og hel fri for parabener og øvrige tilsætningsstoffer. De er selvfølgelig ikke testet på dyr. Fælles for alle sæberne er de skønne dufte og indpakninger i farverigt florentinsk papir.
 • NIPPON KODO
  Morning Star mærket er produceret af det Japanske firma Nippon Kodo og har produceret disse røgelsespinde siden 1960èrne. De er til dato stadig de mest brugte røgelse i verden. Ordet ”Kodo” betyder på japanske at ”værdsætte parfume” og er en del af de tre traditionelle kunstarter med te-ceremonien og ikebana. Under en kodo-ceremoni "lytter" deltagerne til duftene.
 • NKUKU
 • PURE EFFECT
  Pure Effect blev lanceret i Sverige i 2015. De er de første på det nordiske marked at tilbyde bioteknologiske tekstil- og rengørings-midler til hjemmet. Produkterne er baseret på en aktiv bakteriekultur, som renser dybt under overfladen. Pure Effects produkter er super effektive mod dårlige lugte, fedt og snavs, mens de også er gode for mennesker og for planeten. Læs mere her: https://www.pureeffectsweden.com/
 • RESCUED
  Rescued er blevet kendt Worldwide for deres lampe ud af gamle Pickles glas - lamperne sælges idag i Designbutikker som bl.a. Merci i Paris.  De laver desuden andre super cool produkter og fælles for alle produkterne er at de alle er lavet a Recycled materialer. Deres slogan er “From vaste to wonderful”. Selve produktionen af produkterne er der også tænkt nøje over - de producere på workspaces ala “ beskytte værksteder” rundt i Holland. Vi har forelsket os i produkterne og der vil løbende komme nye produkter i shoppen fra Rescued. Læs mere her: https://www.rescued.nl/
 • SCHMIDT'S DEODORANT
  Deodoranterne fra Schmidt’s er selvfølgelig fri for farlige tilsætningsstoffer og kemikalier, som f.eks. aluminium klorid, propylen glykol, parabener og ftalater. Desuden certificeret vegansk & Cruelty-Free. Schmidt’s mission er bl.a. at sætte nye standarder for deodoranter, - de kræver at den er et rent produkter, høj kvalitet, kemifri og har skønne dufte. Alle duftene er baseret på æteriske olier. Super effektiv deodorant – der så oveni købet et helt uden skadelig kemi og kun naturlige ingredienser Deodoranten har vundet flere priser for produktet i udlandet for deres virkning og indhold. De findes i 4 udgaver – deosticks almindelig & rejsestr. &  i en lækker glas krukke også i 2 str. Den er super let at bruge også i glaskrukken - du tager en lille smule af produktet fra glasbeholderen. Varm produktet op mellem fingrene og påfør. Ingredienser: Shea smør, bagepulver, arrowrods pulver, kakaosmør, æterisk olie (alt efter variant). Den duftfri indeholder ikke æterisk olie), vitamin E, Humulus lupulus ekstrakt
 • SIMPLY GENTLE
  Navnet siger næsten alt - Simply Gentle - har fokus på produkter, der er milde, plejende & økologiske. Vi har et fint udvalg af deres sortiment her. Læs mere her: https://www.simplygentle.co.uk/
 • SOLWANG
  De strikkede designs er inspireret af tidligere generationers dejlige hjemmestrikkede køkkentekstiler.  Nu i en moderne reproduktion men stadig med stor forkærlighed til historien. De er utrolig tørrende og selvfølgelig er de også gode for vores miljø. Alle varer er udført i Øko-tex kvalitet både garn, indfarving og produktionsproces er certificeret.
 • SPROUT
  At Sprout we celebrate the beauty of nature and the magical force that transforms small seeds into giant trees. Sprout er en lille porcelæns skål, der gør det let at dyrke dine egne små planter i vindueskarmen. Og du kan bruge den på dine yndlingsvaser og glas - super dekorativt.
 • TOMS - ONE FOR ONE
  Tom er kendt for deres “Buy One - give One” koncept. Hvor de giver en skoletaske til et barn, der ikke har midlerne dertil og et par sko for hvert par solgt. Vi har udvalgt rygsækkene og lidt sko fra Toms. Men det har haft svært ved at vælge ud blandt sortimentet.
 • TANGENT GC
  ABOUT TANGENT GC: My grandfather, chimney sweep by profession, could sometimes come across as a bit coarse. He was, nonetheless, meticulous when it came to his wardrobe and dressed with a certain degree of elegance. He did not own many clothes, but the clothes he did have he knew how to care for. His Sunday best was brushed down after use and his collars starched. When out of his wingtips, he made sure to put shoetrees in them and followed this up with contemplative polishing. Somewhere along the way we stopped caring ­– presumably when mass produced, cheap, and oftentimes deficient, clothing was introduced. Due to wear and tear the mere idea of garment care seemed distant. And this came to pass over the course of just one generation or two. Nowadays though, when quality of fabric and pattern making – the passion for craftsmanship –­ is of interest once more, so is the need for proper care. In the light of this we are set to provide a superior range of garment care products, not emanating from the chemical industry or flung off conveyor belts, but products that will naturally and effectively give your garments a long life. David Samuelsson, Founder Læs mere her: https://tangentgc.com/
 • WAKA WAKA
  Waka Wake er ikke kun et genialt navn, der betyder "skinne lys" på Swahili - men også et cool koncept, der passer lige ind i vores filosofi. Waka Waka`s slogan er “You. Me. All of us: Agents of Light”. Når du køber en WakaWaka, sender du samtidig en Waka Waka en til en person, der gennemlever en humanitær krise, overlevende fra katastrofale jordskælv i Nepal, Haiti og Filippinerne, familier fordrevet af krig og ufred samt mange, mange flere - som derved kan udnytte solens kraft til få den fornødne power til lidt lys og en oplader til mobiltelefoner eller andre enheder. Der er nemlig mere end en milliard mennesker verden over, der lever uden adgang til elektricitet og der er mere end en milliard mennesker, der kan gøre noget ved det. Når solen går ned, er der mennesker der er tvunget til at leve, bede, spise, studere og arbejde i halvmørke. Alternativet til  lys via Waka Waka er ofte petroleum og andet levende lys. Problemet med det er indendørs forurening fra petroleum, der dræber flere mennesker end AIDS og malaria tilsammen. Desuden bliver tusindvis hverdag forbrændt og vansiret af petroleum brand. WakaWaka er derfor en genial løsning på problemet og så er det samtidigt et cool og kvalitets design, der holder til at blive brugt. Køber du et at produkterne betyder det, at du ikke behøver et andet batteri, stearinlys eller petroleumslampe. Fordi, du ved ... Solen vil komme ud i morgen og dagen efter og dagen efter ... Læs mere her: https://waka-waka.com/
 • URBAN NATURE CULTURE
  Urban Nature Culture er et hollandsk brand, der producerer skønne varer fra hele verden. Produktionen er ofte lavet på små fabrikker og er oftest håndlavet. De lægger stor vægt på at produktionen sker, så det er forsvarligt overfor vores miljø og natur. Læs mere her: https://urbannatureculture.com/
 • PUKKA
  Pukka the for din sundhed Pukka the er lavet på økologiske urter og har blandt andet opnået, at få det internationale Fair Trade mærke.  Pukka er inspireret af Ayurveda videnskaben, som er en gammel indisk filosofi, som inspirerer os til "kunsten at leve fornuftigt". En del af denne videnskab består i at bevare eller genskabe kroppens evne til at opretholde den indre balance - Pukka produkterne understøtter og bidrager til dette. Der findes mange forskellige smagsvarianter og egenskaber indenfor den elskede Pukka the. Fælles for dem alle er, at de er lavet på gode, helbredende og ikke mindst økologiske urter. Der indgår mange urter og krydderier i Pukka the sortimentet, så som pebermynte, fennikel, kamille, lavendel, kardemomme, lakridsrod, ingefær og mange flere. Selv emballagen til Pukka produkterne er lavet af naturvenlige materialer, som er FSC godkendt, hvilket er med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, hvor træerne til emballagen kommer fra. Der er tænkt over alle detaljer. Pukka theerne har en fantastiske sødme og den helt rette styrke af div. urter. De kan derfor også afbøde en let sukkertrang, som man måtte have i løbet af dagen.  Desuden kommer Pukka te varianterne i flotte farvestrålende æsker og er en flot værtindegave.Flere af Pukka teerne har med deres høje kvalitet, vundet guld medaljer ved Great taste awards. Der er ingen tvivl om at konceptet er en hjertesag for Pukka med fokus på økologi, natur, helbred, sundhed, bearbejdningsprocessen osv. Så lad det være tetid med Pukka te. Læs mere her: https://www.pukkaherbs.com/
 • WAKAYA
  Wakaya Perfection er wellnessprodukter fra den uberørte Wakaya ø. De er alle 100 % unikke økologiske produkter, der dyrket ved håndkultivering. Målet for Wakaya Perfection er at skabe de reneste og mest kraftfulde wellnessprodukter på jorden. Wakaya øen er en totalt uberørt vulkanø, hvor det er muligt at producere produkter af meget høj kvalitet og med omtanke for miljøet på samme tid. Firmaet er grundlagt af David H. Gilmour, som også er manden bag FIJI Water.        
 • ROYAL GREEN
  Den unikke kvalitet af Royal Green... Det hele starter med at udvælge de bedste planter og urter fra hele verden. Dyrket bæredygtigt uden brug af pesticider og høstes på det rigtige tidspunkt. Rig på smag er deres te- og urter 100% økologisk & vegansk certificeret og simpelthen lækre. Der bruges kun 100% ægte ingredienser og bruger aldrig kunstige aromaer, parfume eller smagsforstærkere. Du vil opleve den ægte smag af urter og planter.
 • POMAX
 • YOGO
  YOGO fra USA er et af de brands vi virkelig har ønsker os til shoppen. De lancerede YOGO for at løse problemet  med en rejse yoga måtte, der samtidigt var nemt at bruge og have med rundt samt  den skulle være bærbardygtigt.  De har løst dette perfekt og idag har de producere de YOGO Mat, der har et minimalistisk foldet design - er nem at bruge - let at rengøre. De bruger kun de bedste, mest miljøvenlige naturmaterialer til at sikre miljøet. Læs mere her: https://yogo.net/
 • YOSHIKO HOME
  Yoshiko er et hollandsk brand, der laver unikke produkter af naturmaterialer. Yoshiko betyder livskvalitet. Produkterne bliver produceret af bæredygtige materialer på mindre værsteder i Bangladesh, hvor udsatte kvinder arbejder under ordentlige arbejdsforhold. De har specialiseret sig i kurve og tæpper, men laver også en del andre interessante produkter til hjemmet. Vi har udvalgt flere af dem, som vi fandt passede ind i vores sortiment. Læs mere her: https://yoshikohome.com/en/
 • ZERTUSZONE
    Keep it simpleZertusZone is an interior company in northern Sweden. We design our own products and we are passionate about simplicity and functionality. For us, good design is not just how a product looks, but also that the product fills a function in an easy way.
 • 38HOURS
  38HOURS arbejder tæt sammen med lokale bloggere, journalister og fotografer i de byer, de indtil nu har beskrevet. Interviewene, dybdegående historier og fotografisk showcase præsentere byen fra et lokal perspektiv. Igennem de 70 sider,som er en alternative guider giver bogen dig mulighed for at opdage interessante steder,  som en skjult vingård i Paris eller samtidskunst i en WWII bunker i Berlin. 38HOURS  handler om værdi og  om at det skal være interessant at opleve. Det handler om lugt, smag, følelse, lyd og syn som enhver god oplevelse består af. Denne guide vil vellede dig til at finpudse din tur og højne niveauet for engagement med den nye by.  
 • LASTOBJECT
  LastObject har en mission om at reducere engangs brug af hverdags artikler så som vatpinde, lommetørklæder & vatroundeller. De producere eco-friendly produkter, der kan anvendes igen og igen og med fokus på at vi alle passer på vores miljø og jordklode.
 • MIGHTY GUM
  Mighty Gum har en mission om at hjælpe os alle med at nå sit fulde potentiale ved at styrke den menneskelige krop. De tilstræber at opnå dette gennem det lækre produktt såvel som partnerskab med Vitamin Angels og deres arbejde for at bekæmpe underernæring i svært tilgængelige samfund rundt om i verden. Deres moto er "FEEL AS FRESH AS YOUR BREATH"
 • LES BAUMES DU HIBOU
  Fransk mærker der laver de unikke balsam i metaldåser. Hver balsam består af en perfekt balance: en base af vegetabilsk olie, den dyrebare olivenolie eller det vidunderlige sheasmør og essentielle olier og specifikke vegetabilske olier såsom arnica eller Immortal. Disse rene og naturlige olier giver en meget aktiv synergi til at reagere på enhver situation: slag og bump, svært ved at falde i søvn. forkølelse, varme ømme fødder, ømme muskler, kløe efter insektbid.
 • ELIXIRS & CO
  Elixirs & Co er et banebrydende og visionært firma, der har arbejdet i mere end 30 år med Bach-blomster. Takket være Bach-blomster og gennem komplette og varierede serier fhar de udviklet produkter der på naturligvis kan løse en del af hverdagens små vanskeligheder og problemer. De er specialist i produktion af autentiske og økologiske Bach-blomster.  Vi har udvalg deres unikke roll-on, som er lette at have med over alt.