Fragtfri ved ordre
over 500 kr. via GLS
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
Hurtig levering
i Danmark
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

CRANIO CRADLE

Der er 2 varer.
CRANIO CRADLE

Cranio Cradle er den unik massagepude - der har vundet stor allerkendelse både blandt fagfolk  og hos almindelige forbruger.

Den er baseret på osteopati, craniosakral og massage terapi teknikker. Og puden er testet og finjusteret i samarbejde med et team af erfarne praktiserende terapeuter.

CranioCradle`s design giver dig følelsen, som dygtige terapeutiske hænder på kroppen og får dig hurtigt til at slappe af i spændte muskler, lindrer smerter og træthed.

Flere positioner under hoved, nakke, krop og sacrum til dekomprimering af hvirvler, skaber mild trækkraft, frigør udløsningspunkter, aktiverer still points og smelter væk restriktioner og stress gennem hele kroppen. 

Brug til at lette hovedpine, migræne, kronisk nakke- og skuldersmerter, TMJ, whiplash og lændesmerter. Det er nemt at bruge og virker på få minutter.

Kan dog ikke erstatte behandliger, men er et god supplement og god at bruge mellem behandlinger

Vi er distrubutør på Cranio Cradle og ønsker du at bestille som B2B - så send os en mail.

Læs mere her: https://www.craniocradle.com/