Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

CRANIO CRADLE

Der er 2 varer.
CRANIO CRADLE

Cranio Cradle er den unik massagepude - der har vundet stor anerkendelse både blandt fagfolk  og hos almindelige forbrugere.

Den er baseret på osteopati, kraniosakral og massage terapi teknikker. Og puden er testet og finjusteret i samarbejde med et team af erfarne praktiserende terapeuter.

CranioCradle`s design giver dig følelsen, som dygtige terapeutiske hænder på kroppen og får dig hurtigt til at slappe af i spændte muskler, lindrer smerter og træthed.

Flere positioner under hoved, nakke, krop og sacrum til dekomprimering af hvirvler, skaber mild trækkraft, frigør udløsningspunkter, aktiverer still points og smelter væk restriktioner og stress gennem hele kroppen. 

Brug til at lettere hovedpine, migræne, kroniske nakke- og skuldersmerter, TMJ, whiplash og lændesmerter. Den er nem at bruge og virker på få minutter.

Kan dog ikke erstatte behandliger, men er et god supplement og god at bruge mellem behandlinger

Vi er distrubutør på Cranio Cradle og ønsker du at bestille som B2B - så send os en mail.

Læs mere her: https://www.craniocradle.com/