Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

HYDROPHIL

Der er 9 varer.

HYDROPHIL skaber nyligt udviklede og bæredygtige hygiejneprodukter. Produkter designet til at udvide fokus på bæredygtighed og ressourceknaphed. Vi ønsker at opnå smukke ting med smukke ting. 

De bruger kun naturlige råvarer, der ikke bringer jorden og drikkevand i fare og uden kunstig kunstvanding. 

I øvrigt vil 10% af vores overskud doneres til den velgørende organisation Viva con Agua de Sankt Pauli eV, der er forpligtet til at få adgang til rent drikkevand til mennesker i lande på det globale syd.

edygtige hygiejneprodukter. Produkter designet til at udvide fokus på bæredygtighed og ressourceknaphed. Vi ønsker at opnå smukke ting med smukke ting. Vores fælles vision: Produktionen af et bæredygtigt komplet sortiment til badeværelset - vandneutral, vegan & fair.

I almindeligt sprog betyder det: Vi bruger kun naturlige råvarer, der ikke bringer jorden og drikkevand i fare og uden kunstig kunstvanding. På denne måde kan vi reducere vandforbruget betydeligt og bringe det til folks bevidsthed. For at have en positiv indflydelse på vores verden indeholder vores produkter ikke animalske produkter, og de testes heller ikke på dyr. Vi hævder også, at fair arbejde fortjener fair pay. Vi holder personligt øje med vores værdikæde ned til den mindste detalje og sikrer, at vores produkter fremstilles retfærdigt. Vores mission her: Vi ønsker at forsøge at sensere dig i hverdagen med vores produkter for et mere bæredygtigt forbrug.

Ud over vores hydrofile artikler fra W.A.S.H. segmentet (vand, sanitet og hygiejne), er vi altid arbejder på nye produkter, der opfylder vores høje standarder, og så vil du finde i vores butik selvfølgelig andre fine ting. Tro mod vores motto: Lav hver dag lidt bedre.

I øvrigt vil 10% af vores overskud doneres til den velgørende organisation Viva con Agua de Sankt Pauli eV, der er forpligtet til at få adgang til rent drikkevand til mennesker i lande på det globale syd.