Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

KOK MAISON

Der er 18 varer.
KOK MAISON

Kok Maison er fra det nordlige Frankrig og har en lang familie tradition bag firmaet – firmaet er gået i arv fra far til datter.

De har i mere end 90 år produceret kvalitets rattan møbler og efter vores opfattelse – en af de bedste på markedet.

Deres designs – er både gode gamle klassiker og nye spændende modeller, men fælles for dem er den høje kvalitet, den gode siddekomfort, det gode håndværk og en fantastisk holdbarhed.

De har fornyet /opgraderet deres kollektion med recycled teak møbler både til inde og ude – enkelte og stilrene i deres designs.

Desuden laver de Lloyd loom kurvemøbler, der har sin oprindelse helt tilbage 1. verdens krig, hvor en amerikaner fandt på at sno papir omkring en metaltråd og flettede det efterfølgende sammen til forskellige møbler.

Lloyd loom kurvemøbler må nok anses for at være blandt de mest eksklusive flette metoder og et af de stærkeste produkter inden for fletmøbler / kurvemøbler. 

Der findes en serie til indenfor og en serie til udenfor – her ser du et lille udpluk af kollektionen.

Læs mere her: https://www.kokmaison.com/en/