Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

MAISON BERGER

Der er 343 varer.
MAISON BERGER

<div id="textUnderProducts">

Vi har Danmarks STØRSTE udvalg af produkter fra MAISON BERGER - Luftrensende lamper siden 1898.

LUFTRENSEREN blev oprindelig skabt af kemikeren Maurice Berger til at rense luften på de franske hospitaler og er siden videreudviklet til den luftrensende lampe, vi kender i dag, og som bruges på arbejdspladser, i klinikker, på dyrehospitaler, i frisørsaloner, på værksteder og i private hjem.

Lampen er patenteret og beskyttet af mere end 5 patenter og er bevist fjerner op til 68 % af ALLE skadelige partikler i luften i et rum, hvad enten de kommer fra kemi, cremer, mados, bakterier eller mug - og op til 94% af alle viruspartikler!

Vi er i Skandinavien storforbrugere af stearinlys og dette på trods af den voksende bevidsthed omkring, de mange skadelige partikler, som stearinlys sender ud i luften og som er yderst farlige for vores luftveje.

Forbruget af duftlys er ligeledes stigende. Mange af de duftlys, der kan købes i dag udsender også skadelige partikler og er ofte lavet af paraffin.

Usynlige skadelige partikler fylder også luften, når vi laver mad – især når vi steger & griller. Og selve duften fra madlavningen f.eks. af bacon og fisk kan være svære at fjerne helt fra køkkenet, selv om man lufter godt ud.

Men det problem kan luftrenseren fra Maison Berger sagtens klare.

Den yderste del af det keramiske hoved på luftrenseren bliver 500 grader varmt og tiltrækker luftmolekylerne i rummet, som nedbrydes når de rammer brænderen og derefter bliver genskabt i ny og ren form. På den måde neutraliseres alle de dårlige partikler, som sad på luftmolekylerne.

Samtidig forbliver den inderste del af brænderen 200 grader varm, og sørger for at sende de æteriske olier ud i rummet, uden at de bliver ødelagt af for høj varme. Enkelt og meget effektivt.

Luftrenseren tilfører ingen skadelige stoffer og/eller nanopartikler til luften. Alle dufte er baseret på æteriske oiler og er ikke skadelig for vores luftveje.

 

Se evt. filmen om Maison Berger her.

</div>

Varer sidevis

Varer sidevis