Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

PUKKA

Der er 12 varer.
PUKKA

Pukka the for din sundhed

Pukka the er lavet på økologiske urter og har blandt andet opnået, at få det internationale Fair Trade mærke.
 

Pukka er inspireret af Ayurveda videnskaben, som er en gammel indisk filosofi, som inspirerer os til "kunsten at leve fornuftigt". En del af denne videnskab består i at bevare eller genskabe kroppens evne til at opretholde den indre balance - Pukka produkterne understøtter og bidrager til dette.

Der findes mange forskellige smagsvarianter og egenskaber indenfor den elskede Pukka the. Fælles for dem alle er, at de er lavet på gode, helbredende og ikke mindst økologiske urter.

Der indgår mange urter og krydderier i Pukka the sortimentet, så som pebermynte, fennikel, kamille, lavendel, kardemomme, lakridsrod, ingefær og mange flere.

Selv emballagen til Pukka produkterne er lavet af naturvenlige materialer, som er FSC godkendt, hvilket er med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, hvor træerne til emballagen kommer fra. Der er tænkt over alle detaljer.

Pukka theerne har en fantastiske sødme og den helt rette styrke af div. urter. De kan derfor også afbøde en let sukkertrang, som man måtte have i løbet af dagen. 

Desuden kommer Pukka te varianterne i flotte farvestrålende æsker og er en flot værtindegave.

Flere af Pukka teerne har med deres høje kvalitet, vundet guld medaljer ved Great taste awards.

Der er ingen tvivl om at konceptet er en hjertesag for Pukka med fokus på økologi, natur, helbred, sundhed, bearbejdningsprocessen osv. Så lad det være tetid med Pukka te.

Læs mere her: https://www.pukkaherbs.com/