Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

WAKA WAKA

Der er 4 varer.
WAKA WAKA

Waka Wake er ikke kun et genialt navn, der betyder "skinne lys" på Swahili - men også et cool koncept, der passer lige ind i vores filosofi.

Waka Waka`s slogan er “You. Me. All of us: Agents of Light”.

Når du køber en WakaWaka, sender du samtidig en Waka Waka en til en person, der gennemlever en humanitær krise, overlevende fra katastrofale jordskælv i Nepal, Haiti og Filippinerne, familier fordrevet af krig og ufred samt mange, mange flere - som derved kan udnytte solens kraft til få den fornødne power til lidt lys og en oplader til mobiltelefoner eller andre enheder. Der er nemlig mere end en milliard mennesker verden over, der lever uden adgang til elektricitet og der er mere end en milliard mennesker, der kan gøre noget ved det.

Når solen går ned, er der mennesker der er tvunget til at leve, bede, spise, studere og arbejde i halvmørke. Alternativet til  lys via Waka Waka er ofte petroleum og andet levende lys. Problemet med det er indendørs forurening fra petroleum, der dræber flere mennesker end AIDS og malaria tilsammen. Desuden bliver tusindvis hverdag forbrændt og vansiret af petroleum brand.

WakaWaka er derfor en genial løsning på problemet og så er det samtidigt et cool og kvalitets design, der holder til at blive brugt.

Køber du et at produkterne betyder det, at du ikke behøver et andet batteri, stearinlys eller petroleumslampe. Fordi, du ved ... Solen vil komme ud i morgen og dagen efter og dagen efter ...

Læs mere her: https://waka-waka.com/