Ferielukket - Fra d. 4. juli – d. 18. juli holder shoppen ferie og der vil ikke blive afsendt pakker i den periode.
Gratis fragt ved ordrer
på min. 300 kr.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
Hurtig levering
i Danmark
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

AROMA HAPPY MIST DIFFUSER STARTSÆT - MAISON BERGER Se fuld størrelse

AROMA HAPPY MIST DIFFUSER STARTSÆT - MAISON BERGER

Aroma Happy en frisk og akvatisk duft - forfriskende med æble og melon samt facetter af amber 

Flere detaljer

7009

Tilgængelighed: 1 - 3 HVERDAGE

DKK 550,00

Startsæt med mist diffuser, timer & duften - Happy - en forfriskende og sprød duft med æble og melon og noter af delikat amber. 

Aroma Happy Mist Diffuser er en moderne mist diffuser i frostet hvidt glas med små blomster og en top af lyst træ.

Dette startsæt er et komplet sæt af alt hvad du skal bruge - der medfølger diffuser, timer og en færdig blandet duft - lige til at fylde på diffuseren.

Det er unikt at duften er færdig blandet og helt klar til brug for på den måde, undgår du overdosering eller underdosering af essentielle olier. Og du får en perfekte udnyttelse af duften.

Aroma Happy Mist Diffuser er en innovation, der fokuserer på dit velbefindende. Du kan desuden programmerer efter dine ønsker på den medfølgende timer. Der er mange funktioner (intensitet og varighed af duft, lysstyrke ...) - du bestemmer, hvad der passer dig bedst.

Alle aroma duftene fra Maison Berger er nøje udvalgt og skabt af schweiske aroma forsker. De er basseret på æteriske olier og imødekommer alle Maison Bergers krav om kvalitet og sikkerhed for en renset, sund og lækker duftende luft til hjemmet. 

Parfumehemmelighed:

I denne Happy version er eugenol - Nelliker – hoved ingrediens. Nelliker, der er kendt for sine forfriskende egenskaber, sin tendens til at befri energi og dens revitaliserende kraft og spiller en stor rolle for vores humør.

Top noter:

Melon, Grønne æbler

Mellem noter:

Monoï, liljekonval

Basis noter:

Amber, bonderose