Gratis fragt ved ordrer
på min. 300 kr.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
Hurtig levering
i Danmark
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

AROMA ENERGY REFILL 475 ML - MIST DIFFUSER  - MAISON BERGER Se fuld størrelse

AROMA ENERGY REFILL 475 ML - MIST DIFFUSER - MAISON BERGER

Aroma Energy er duften af citrusfrugter, rosen, søde frugter og afrundet af en let duft af moskus.

Flere detaljer

6469

Tilgængelighed: 1 - 3 HVERDAGE

DKK 90,00

Refill til mist diffuser, timer & duften - The Sparkling Zest - en frisk, dynamisk og styrkende duft, der opfordring til bevægelse samt vitalitet.

Det er en moderne og glad duft, hvor intensiteten styrkes yderligere af tilstedeværelsen af essentiel olie af grapefrugt, som er forfriskende og påvirker sindet positivt...

Aroma Energy Mist Diffuser er en moderne mist diffuser i frostet hvidt glas med små blomster og en top af lyst træ.

Det er unikt at duften er færdig blandet og helt klar til brug for på den måde, undgår du overdosering eller underdosering af essentielle olier. Og du får en perfekte udnyttelse af duften.

Aroma Energy Mist Diffuser er en innovation, der fokuserer på dit velbefindende. Du kan desuden programmerer efter dine ønsker på den medfølgende timer. Der er mange funktioner (intensitet og varighed af duft, lysstyrke ...) - du bestemmer, hvad der passer dig bedst.

Alle aroma duftene fra Maison Berger er nøje udvalgt og skabt af schweiske aroma forsker. De er basseret på æteriske olier og imødekommer alle Maison Bergers krav om kvalitet og sikkerhed for en renset, sund og lækker duftende luft til hjemmet. 

Parfumehemmelighed:
Æteriske olier af citrusfrugter har mange fordele. Grapefrugt er ingen undtagelse fra reglen. Kendt for sine afbalancerende, styrkende og sin ultra-forfriskende virkning.

Top Noter:

Grapefruit, Orange

Mellem Noter:

Grapefruit, Pineapple

Basis noter:

Tonka beans, Vanilla