Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

REFILL TIL  DUFTPINDE M.  DREAM AROMATERAPI - MAISON BERGER Se fuld størrelse

REFILL TIL DUFTPINDE M. DREAM AROMATERAPI - MAISON BERGER

Dream aromaterapi er duften af patchouli og lavendel, der forbedre og give en roligere nattesøvn.

Flere detaljer

6245

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 98,10

Nedsat pris!

-10%

DKK 109,00

200 ml. refill til flakon med duftpinde fra Maision Berger.

Duften Dream er en delikat amber duft med duftnoter af den beroligende lavendel & rosen blomster, samt et strejf af Patcholi – en ren drøm af en duft til soveværelset. Den er beriget med essentielle olier af amber, lavendel, rosen & patchouli. Disse olier er kendt for deres aroma terapeutiske virkning og er med til at forbedre din søvn og skabe ro og ballance i kroppen. Forbedre din søvn med Aroma Dream duften & lad det blive til en vigtig del af dine normale sengetidsrutiner.

Duften er en innovation, der har fokus på aromaterapi & deres påvirkning af vores velbefindende. Duften tilhører gruppen af Aroma dufte - se alle aroma dufte fra Maison Berger her.

Alle aroma duftene fra Maison Berger er nøje udvalgt og skabt af Schweiske aroma forsker. Alle dufte er basseret på æteriske olier og imødekommer alle Maison Bergers krav om kvalitet og sikkerhed. Alle aromaterapi dufte er produceret af naturlige æteriske olier, der på en naturlig og elegant måde tilfører duft til dit hjem.

Du bestemmer styrken af duften med antallet af pinde du sætter i flakonen. Det er vigtigt at du skifter pindene, når du genopfylder flakonen, da de mister deres evne til at suge duften med tiden. Du finder ekstra duftpinde her.

Top duftnoter:

Lavendel & Bergamot

Hjerte duftnoter:

Rosen, liljekonval & White Musk

Bund duftnoter:

Vanilje, Amber & Patchouli

Ønsker du at se hele udvalget af refill til duftepindene - tryk her.

Se også filmen "Ritual med duftpinde fra Maison Berger" klik her.


Indeklima tips - Det er godt for dit indeklima også at bruge Air Purifier / luftrenseren fra Maison Berger. Den renser luften for uønskede lugte & partikler og forbedre indeklimaet væsenligt. Brug evt. den samme duft, som du bruger i duftpinde og tænd & rens luften med lampen 1-2 gange dagligt. På den måde opnår du et yderst velduftende hjem og sikre en god luftkvalitet i hjemme, kontoret eller hvor du ellers har brug for et forbedret indeklima.

Duftpinde Maison Berger