Fragtfri ved ordre
over 500 kr. via GLS
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
Hurtig levering
i Danmark
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
ROK ESPRESSO MASKINE / MAKER Se fuld størrelse

ROK ESPRESSO MASKINE / MAKER

Perfekt kaffe uden kapsler - uden elektricitet - 10 års garanti

Flere detaljer

Tilgængelighed: BESTILLINGSVARER 1-2 UGER

DKK 1.299,00

ROK Espresso Makeren producerer perfekt espresso, cappuccino, americano eller latte kun ved hjælp af håndkraft – ingen elektricitet påkrævet!

I stedet for bruger du bare din egen håndkraft til at lave den perfekte kaffe. Tilfør blot malet kaffe og kogende vand og du sparer både penge og hjælper miljøet.

At lave kaffe med ROK er let og behageligt. Rengøring af ROK foregår hurtigt og enkelt. Du kan prøve et utal af forskellige kaffetyper, forskellige kværningsgrader og tilmed forskellige mængder vand og tryk. ROK passer nemt ind i dit køkken – den har ingen kabler.

HISTORY OF THE ROK

Designerne bag ROK elsker kaffe. De elsker også design og ingeniørkunst. Derfor ønskede de at lave den bedst mulige kaffemaskine. Og det var præcist hvad de gjorde – tilbage i 2002, da ROK Espresso Maker så dagens lys som Presso. I dag, titusindvis af glade kunder senere, har de gjort ROK endnu bedre. Med en 35% stærkere metal i motorkvalitet er den praktisk talt uforgængelig – men lad være med at sætte det på prøve! Bunden har en gummifod, som gør den skridsikker. Mælkskummeren er blevet opgraderet fra plastik til rustfrit stål og papkassen er blevet udskiftet med en elegant genbrugelig opbevaringsdåse.

Pakken indeholder: ROK espressomaskine, portafilter, mælkeskummer i rustfrit stål, enkel-espresso dyse, stempel/ske, opbevaringsdåse, instruktionshæfte og et 10-års garanticertifikat.

Vægt 3 kg, bredde 27 cm, dybde 20 cm, højde 31 cm