Fragtfri ved ordre
over 500 kr. via GLS
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
Hurtig levering
i Danmark
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail

SKØNHED

Der er 116 varer.
SKØNHED

Produkter til din personlige pleje.

Det er vigtigt for os at produkterne alle er rene, organiske & plejende for hud & hår.

Vi har valgt at have hele serien fra Alexander Sprekenhus - en serien af de bedste produkter vi endnu har prøvet.

Derudover finder du i dennnne gruppe håndlavede børster til din krop, økologiske produkter til dig og din krop samt lækre tandbørster i bambus.

 

Underkategorier

 • NYHEDER
 • ANSIGTSPLEJE
  Naturlig ansigt pleje uden skadelig kemi. Vi har focus på produkter, som er rene i kvaliteten og kan bruge af alle. Vi har valgt serien fra Sprekenhus, da denne er utrolig ren og opbyggende for vores hud & hår.. Du finder også produkter som renseservietter, vat & vatpinde alle i økologisk bomuld - alle produkter, der er milde ved din hud. Husk også at rensende te - forbedre din hudkvalitet.
 • TANDBØRSTER
  Bæredygtige tandbørster og etui i bambus så vi skåner vores miljø.De er alle fri for BPA & 100 % Bio-nedbrydelige & 100 % Vegan og fra mærket Hydrophil. Selv børsterne er nylon4, som er lavet af kul & fyrrenåleolie og farverne er bio-blæk, som er baseret på vegatabilsk olie. Du finder også en smart holder i beton til dine tandbørster og en uundværlig tungeskraber.   
 • TANDPASTA
  MARVIS Vi er vilde med Marvis tandpastaen, der er både en lækker og klassiske tandpasta og så er den ikke mindst frisk og lækker. Designet er cool retro fra Italien og bare god stil Tandpastaen er af høj kvalitet og konsistensen er fed og kraftig ligesom en klassisk tandpasta. Den renser og beskytter tænderne samtidigt med at du er sikret en frisk ånde.  Den findes i 7 forskellige og spændende smagsvarianter, der alle er baseret på ” Cool Mint”: Classic Strong Mint, Aquatic Mint, Ginger Mint, Jasmin Mint, Whitening Mint, Cinnamon Mint og Licorice Mint.   Marvis gør tandbørstning til en sand fornøjelse. Den er også den perfekte gaveidé til måde mænd og kvinder..
 • DEODORANTER
  Super effektiv deodorant – der så oveni købet et helt uden skadelig kemi og kun naturlige ingredienser Deodoranten har vundet flere priser for produktet i udlandet for deres virkning og indhold. Deodoranterne fra Schmidt’s er selvfølgelig fri for farlige tilsætningsstoffer og kemikalier, som f.eks. aluminium klorid, propylen glykol, parabener og ftalater. Desuden certificeret vegansk & Cruelty-Free. Schmidt’s mission er bl.a. at sætte nye standarder for deodoranter, - de kræver at den er et rent produkter, høj kvalitet, kemifri og har skønne dufte. Alle duftene er baseret på æteriske olier. De findes i 4 udgaver – deosticks almindelig & rejsestr. &  i en lækker glas krukke også i 2 str. Den er super let at bruge også i glaskrukken - du tager en lille smule af produktet fra glasbeholderen. Varm produktet op mellem fingrene og påfør. Ingredienser: Shea smør, bagepulver, arrowrods pulver, kakaosmør, æterisk olie (alt efter variant). Den duftfri indeholder ikke æterisk olie), vitamin E, Humulus lupulus ekstrakt
 • KROPSPLEJE
  Unikke olier til kroppen - enten med duft eller helt neutral amerisk olie, som du selv kan tilsætte den ønskede duft. Vi er især vilde med Everyday Oil fra USA, som kan bruges til hele kroppen, håret og ansigtet - med den herligste duft.
 • BØRSTER TIL KROPPEN
  Børster der ældes med ynde Smukke håndlavede børster fra Iris Hantverk - i unik design. Rens børsterne med jævne mellemrum med mildt opvaskemiddel og lad dem tørre med hårene nedad.
 • HÅRPLEJE
  Vi har nøje udvalgt hårprodukter fra Sprekenhus fra Oslo. Sprekenhus har ladet sig inspirer af Skandinavisk design traditioner – simple & funktionelt – lavet af de bedste kvaliteter af ingredienser. De fokuserer på at skabe produkter til hud, hår og kroppen ved at bruge botaniske og antioxidantrige ingredienser, som hjælper med at beskytte os i hverdagen. For Sprekenhus startede den hele med argan olie, et fantastisk produkt der kommer fra argan træerne i Marokko og som bliver høster af lokale efter gamle traditionelle metoder Den argan olie Sprekenhus bruger er et organisk produkt skabte ud af kernerene fra argan træet. De bruger kun den bedste kvalitet og den er certificeret organisk og er Fair Trade samt bliver leveret frisk fra de lokale produktionssteder. En af grundene til at argan olie er så terapeutisk er det høje indhold af vitamin A and E. Desuden er den Marokkanske argan olie også fyldt med antioxidanter, fedtsyrer and linolsyre, som hjælper huden til hurtigere heling og reducere inflammation. Alle fordele som også gør argan olie specielt godt til hårpleje produkter. At have gode hårprodukter er ultimativt til at passe bedst muligt på dit hår – skab dig nogle gode rutiner og find ud af hvilke produkter, der bedst passer til netop din hårtype og behov. En sund hovedbund er fundamental for et sundt hår og når du først har fundet de produkter, der passer til netop dig – så er det vigtigt at forsætte med at bruge disse, så du plejer dit hår og hovedbund bedst muligt. Vi har valgt hele serien fra Sprekenhus`s univers og du finder Shampoo, Balsam, hårmaske, Detangler, Elixir & Hårpasta i hårserien. Se og læs mere herunder:
 • SÆBER
 • NEGLELAK & PLEJE
  Neglelak, der ikke skader dine negle eller krop - det har vi endelig fundet Nailberry. Du finder de hottest farver til denne sæsom her på siden

Varer sidevis

Varer sidevis