Ferielukket - Fra d. 4. juli – d. 18. juli holder shoppen ferie og der vil ikke blive afsendt pakker i den periode.
Gratis fragt ved ordrer
på min. 300 kr.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
Hurtig levering
i Danmark
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

SKØNHED

Der er 121 varer.

Produkter til din personlige hår, hud og tandpleje.

Det er vigtigt for os, at produkterne alle er rene, organiske & plejende for hud & hår.

Vi har produkter fra Marvis tandpasta, Tangent GC, Nesti Dante, Iris Hantverk, Zertus zone, Alexander Sprekenhus & Simply gentle - alle produkter vi kan stå inde for.

Det er produkter lige fra de håndlavede børster til din krop, økologiske produkter til dig og din krop samt lækre tandbørster i bambus.

Goodbrands

Underkategorier

 • ANSIGTSPLEJE
  Naturlig ansigt pleje uden skadelig kemi. Vi har focus på produkter, som er rene i kvaliteten og kan bruge af alle. Vi har valgt serien fra Sprekenhus, da denne er utrolig ren og opbyggende for vores hud & hår.. Du finder også produkter til hår og kroppen og tilbehør til din personlige pleje - så som som renseservietter, vat & vatpinde alle i økologisk bomuld - alle produkter, der er milde ved din hud. Husk også at rensende te fra f.eks. Pukka og vi har superfood - Forever Beautiful -fra Yoursuper- der alle forbedre din hudkvalitet.
 • KROPSPLEJE
  Pleje produkter til kroppen finder du her..... Vi har udvalgt de nærende og plejende bodylotions & bodybutter fra Tangent GC & Sprekenhus.  Du kan også vælge at bruge Amerikansk olie fra Pukka og evt. selv blande duft i denne. Amerikansk olie er kendt for sine helende egenskaber og er ret god, som en plejende fodolie til natten. Desuden finder du deodoranter fra Schmith`s & bodywash fra Marcel`s Green Soap. Alle produkter, der er økologiske og bæredygtige både i selve produktet, men også i emballagen.
 • HÅNDSÆBER
  De skønneste sæber - både flydende og faste sæber...... Alle produkter er nøje udvalgte og lever op til vores krav om miljøvenlige, økologiske og også gerne bæredygtige. Vi har valgt produkter fra Tangent GC - hvor sæberne er med de blideste dufte, der er nøje afstemt og fyldt på flasker lavet af sukkerrør, Marcel`s Green Soap - der har valgt af bruge genbrugs plast til emballagen & Nesti Dante - vores Italienske sæber i smukt genbrugs papir og med dufte af sydens sol & sommer. Vi har sæber i flere prisgrupper, hvor Marcel`s Green Soap har et motto "det behøver ikke være dyrt af købe grønt" til Tangent GC & Nesti Dante i mellem prisgruppen. Til Håndsæberne fra Nesti dante hånsæberne - se også den smukke Abalone skaller, der er så dekorative som sæbeskåle. NB. STAY SAFE AND BE RESPONSIBLEWashing your hands is one of the best ways to avoid getting sick and spread diseases
 • HÅNDPLEJE & NEGLELAK
  Pleje til dine hænder samt en neglelak, der ikke skader dine negle og resten af kroppen finder du her. Håndcremen fra Tangent GC - er en af vores absolutte favoritter - super effektiv plejende & hurtigt absorberet uden af fedte. Neglelakkerne er fra Nailberry -  helt uden skadelige stoffer og i de hottest farver til denne sæson.
 • HÅRPLEJE
  Vi har nøje udvalgt hårprodukter fra Sprekenhus fra Oslo. Sprekenhus har ladet sig inspirer af Skandinavisk design traditioner – simple & funktionelt – lavet af de bedste kvaliteter af ingredienser. De fokuserer på at skabe produkter til hud, hår og kroppen ved at bruge botaniske og antioxidantrige ingredienser, som hjælper med at beskytte os i hverdagen. For Sprekenhus startede den hele med argan olie, et fantastisk produkt der kommer fra argan træerne i Marokko og som bliver høster af lokale efter gamle traditionelle metoder Den argan olie Sprekenhus bruger er et organisk produkt skabte ud af kernerene fra argan træet. De bruger kun den bedste kvalitet og den er certificeret organisk og er Fair Trade samt bliver leveret frisk fra de lokale produktionssteder. En af grundene til at argan olie er så terapeutisk er det høje indhold af vitamin A and E. Desuden er den Marokkanske argan olie også fyldt med antioxidanter, fedtsyrer and linolsyre, som hjælper huden til hurtigere heling og reducere inflammation. Alle fordele som også gør argan olie specielt godt til hårpleje produkter. At have gode hårprodukter er ultimativt til at passe bedst muligt på dit hår – skab dig nogle gode rutiner og find ud af hvilke produkter, der bedst passer til netop din hårtype og behov. En sund hovedbund er fundamental for et sundt hår og når du først har fundet de produkter, der passer til netop dig – så er det vigtigt at forsætte med at bruge disse, så du plejer dit hår og hovedbund bedst muligt. Vi har valgt hele serien fra Sprekenhus`s univers og du finder Shampoo, Balsam, hårmaske, Detangler, Elixir & Hårpasta i hårserien. Se og læs mere herunder:
 • TANDPLEJE
   Bæredygtige tandbørster og etui i bambus så vi skåner vores miljø.De er alle fri for BPA & 100 % Bio-nedbrydelige & 100 % Vegan og fra mærket Hydrophil. Selv børsterne er nylon4, som er lavet af kul & fyrrenåleolie og farverne er bio-blæk, som er baseret på vegatabilsk olie. Du finder også en smart holder i beton til dine tandbørster og en uundværlig tungeskraber.     MARVIS Vi er vilde med Marvis tandpastaen, der er både en lækker og klassiske tandpasta og så er den ikke mindst frisk og lækker. Designet er cool retro fra Italien og bare god stil Tandpastaen er af høj kvalitet og konsistensen er fed og kraftig ligesom en klassisk tandpasta. Den renser og beskytter tænderne samtidigt med at du er sikret en frisk ånde.  Den findes i 7 forskellige og spændende smagsvarianter, der alle er baseret på ” Cool Mint”: Classic Strong Mint, Aquatic Mint, Ginger Mint, Jasmin Mint, Whitening Mint, Cinnamon Mint og Licorice Mint.   Marvis gør tandbørstning til en sand fornøjelse. Den er også den perfekte gaveidé til måde mænd og kvinder..
 • DUFT
 • SKØNHEDS ACCESSORIES
  Børster der ældes med ynde Smukke håndlavede børster fra Iris Hantverk - i unik design. Rens børsterne med jævne mellemrum med mildt opvaskemiddel og lad dem tørre med hårene nedad.

Varer sidevis

Varer sidevis