Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

SMYKKER & KRYSTALLER

Der er 209 varer.

Krystaller og krystallernes energi har været kendt gennem flere årtier. Den spirituelle verden bruger dem flittigt i deres hverdag & praksis, men for andre kan en sten/krystal i lommen give en ganske ukomplicerede følelse af støtte eller healing.

Der er dog flere fakta og omkring sten/krystaller, som i dag er veldokumenteret – og dette er bl.a. viden om Shungit, hvor 3 professorer i 1996 fik tildelt Nobelprisen i kemi for studier om dette kulholdige mineral. Shungit er nu anerkendt og kendt for renser luften for stråling og elektromagnetisk forurening.

Se mere under hvert produkt og brug sten & krystaller på den måde, der passer ind i dit liv……..

 Goodbrands

Underkategorier

 • SMYKKER
  Hos Goodbrands har vi et lille unik udvalg af de lækreste smykker. Vi går op i at smykkerne skal være passe til trenden, være bæredygtigte og have en unik historie. Vores produkter er pt. fra det Hollanske Brand A Beautyful Story. Alle smykker er med krystaller elle natursten og de er af god kvalitet og vi kan stå inde for dem alle - vi har lavet en lille krystalguide, som måske vil kunne hjælpe dig - du finder den her. Uanset om du er på udkig efter en gave eller måske noget til dig selv, er der helt sikkert en krystal eller sten, der vil passe til netop dig.
 • ANSIGTSRULLER & GUA SHA STEN
  Køb Gua Sha Sten & Ansigtsruller billigt her Ansigtrullerne i naturkrystaller er igen opblomstret, de har været kendt og brugt gennem generationer i Østen. Ansigtrullerne er kendt for let at massager huden og "Wake up" huden naturligt, så den naturligt regenerer sig. De øger blodcirkulationen, reducerer hævelser, har en dejlig kølende effekt og er meget beroligende for nervesystemet. 
 • AGAT & LAPIS
  Agat findes ikke i naturlig form – det er en indfarvet sten, men selv om stenens farve er menneskeskabt, har den stadig en stærk selvstændig krystalenergi. Agater er kendt for deres transparente farvespil og matte bånd, der gør den utrolig levende at se på. Der kan forekomme små kløfter i stenene, hvilket kun er med til at give et unikt farvespil.
 • AMETYST
  Ametyst krystaller er kendt for sin fantastiske violette farve og er en af de mest brugte krystaller. Den er kendt for at kunne afstresse. Desuden forstærker Ametyst positive vibes, mens den renser kroppen for negativ energi, så som vrede, angst og frygt. Når du bærer en ametysk krystal eller et ametyst armbånd eller har en sten i dit hjem, tilskynder den dig til at angerer positivt & afbalanceret samt øger din  intuition. Ametyst er en vidunderligt krystal til at berolige sindet under meditationsøvelse.
 • BLACK ONYX
  Black onyx, også kaldt Apachetårer, fremmer objektiv handling, giver større kontrol over følelser og lidenskaber. Sætter os i stand til at se tingene i et støre perspektiv. Den styrker dog også evnen til at give slip. 
 • AVENTURIN
  Aventurin krystalen symboliserer motivation, velstand og selvtillid også kendt som gamblerens sten, der siges at forbinde dig til dit indre held og bringe den energi med dig i alle livets oplevelser. Navnet hører også sammen med dette og stammer fra det italienske ord "a ventura", der betyder "tilfældigt".
 • BJERGKRYSTAL
  Bjergkrystal kan medvirke til at give overblik & overskud til at udnytte dit potentiale fuldt ud. Bjerg krystalen klar og ofte helt gemmensigtig - smuk og ren. Den er kendt for at bringe lys og klarhed i tankerne samt at beskytte mod negative vibrationer og åbner op for de positive energier. Derudover modvirker den statisk elektricitet.
 • CITRIN
  Citrin krystal giver lys og lykke i dit liv. Brug denne krystal, som den lille gnist, der skal til i spændende øjeblikke, som jobsamtale eller eksamen - krystaller har længe været kendt for deres energi og den menes at understøtte dig gennem din dagligdag, udvikling, til at manifestere og tiltrække det, du ønsker dig allermest i livet.
 • JASPIS / RED JASPER
  Jaspis krystallen er den stemningsstabilisator, vi alle kunne bruge lidt mere af hele dagen. Den grounder dig, så det er mindre sandsynligt, at du vælter af den følelsesmæssige turbulens. Hav en rød jaspis sten med dig i lommen eller tasken og hvis du begynder at blive overvældet af bekymring eller negative tanker tager du fat om den. Det er en af de mest kraftfulde sten/krystaller du kan bruge for at rydde og fjerne blokering af dit liv og energifelt.
 • KARNEOL
  Karneol krystal symboliserer mod, transformation og stimulerer kreativitet. Den bringer styrke og udholdenhed til at nå dine personlige mål. Karneol er kendt, som "the life of the party"  og for at skabe kreativitet og buste selvtillid - er særligt gavnlig for alle, der har brug for at bryde igennem kreative blokkeringer eller dem, der påbegynder nye projekter uden at færdigegøre andre.
 • LABRADORITE
  Labradorite krystallen forener din styrke og reflekterer din energi og lys - krystaller har længe været kendt for deres energi og de menes at understøtte dig gennem din dagligdag, udvikling, til evt. at manifestere og tiltrække det, du ønsker dig allermest i livet.
 • MÅNESTEN
  Månesten krystal symboliserer kvindelig visdom, beskyttelse og balance - krystaller har længe været kendt for deres energi og de menes at understøtte dig gennem din dagligdag, udvikling, til evt. at manifestere og tiltrække det, du ønsker dig allermest i livet.
 • ONYX
  Black onyx, også kaldt Apachetårer, fremmer objektiv handling, giver større kontrol over følelser og lidenskaber. Sætter os i stand til at se tingene i et støre perspektiv. Den styrker dog også evnen til at give slip. 
 • ROSENKVARTS
  Rosenkvarts er smuk i sig selv og kendt for at give indre ro og forståelse for andre mennesker. Rosenkvarts er, ligesom Shungit kendt for at skærme dig mod elektromagnetisk stråling fra skærme, jorden & rummet. Hav krystallerne flere steder i hjemmet og/eller have en lille lommesten på dig eller i din taske.
 • RØGKVARTS
  Røg kvarts krystallen er kendt for at eliminerer negativ energi og hjælper med at manifestere din styrke - krystaller har længe været kendt for deres energi og de menes at understøtte dig gennem din dagligdag, udvikling, til evt. at manifestere og tiltrække det, du ønsker dig allermest i livet.
 • SERANIT
  Seranit er kendt for at være forbundet med lysets energi og have højt vibrationsenergi. Seranit skal modsat andre krystaller aldrig renses, da den ikke optager negativ energi. Vi har Seranit i flere farver ala Bjergkrystal, Ametyst, Rosenkvarts, Aventurin & Karneol.
 • SHUNGIT
  Shungit er unikt, da det absorbere og medvirker til at uskadeliggøre den skadelige stråling fra alle vores elektroniske devices og er med til at skabe jordforbindelse. Brug stenene, som en intergreret del af din indretning og nyd samtidigt mineralet unikke egenskaber.
 • SODALIT
  Sodalite anbefales ofte tilkunstnere, der lider af kreative blokkeringer. Men sodalit er til alle, hvis energi ser ud til at være svag og som kæmper med manglende selvaccept, selvværd, tillid og selvtillid. Lad sodalit bringe en følelse af harmoni til dine følelser, så du er stærkere åndelige og kan modstå stress og tristhed. Sodalitisk har en beroligende effekt på din krop og kan bringe beroligende og balance i dine energier. En af de vigtigste sodalite egenskaber er, at den giver dig selvindsigt ogkan hjælpe dig med at se dybere på dine styrker, svagheder, ønsker og mål.  
 • TIGERØJE
  Tigerøje krystal symboliserer intuition, taknemmelighed og visdom - krystaller har længe været kendt for deres energi og de menes at understøtte dig gennem din dagligdag, udvikling, til evt. at manifestere og tiltrække det, du ønsker dig allermest i livet.
 • POLEREDE STEN & KRYSTALLER
  Polerede sten & krystaller er også kendt, som Tumbled Stones. De er forsigtigt poleret, så de får en superglatte overflader og ligeledes for at de smukke pulserende farver bedre træder frem. Goodbrands har et stort udvalg af naturlige og polerede sten & krystaller. Hver sten & krystal har sine egne unikke energiske og metafysiske egenskaber. Du vil ofte opdage, at når du tiltrækkes af bestemte sten eller krystaller -  vil de have den fysiske og følelsesmæssige støtte, som din krop har brug for på dette tidspunkt. Når livet ændrer sig, vil stenene, som du er tiltrukket af, også udvikle sig på dynamiske måder. Udforsk vores polerede sten & Krystaller og vælg dem, som du er mest tiltrukket af. Tiltrækker en bestemt sten eller krystal dig - så er det sikkert lige en sten eller krystal for dig, der hvor du er i livet ligenu. 
 • RÅ STEN & KRYSTALLER
  Rå krystaller er helt ubehandlede krystaller - smukke og kantede.Goodbrands har et stort udvalg af naturlige og upolerede sten & krystaller. Hver sten & krystal har sine egne unikke energiske og metafysiske egenskaber. Du vil ofte opdage, at når du tiltrækkes af bestemte sten eller krystaller -  vil de have den fysiske og følelsesmæssige støtte, som din krop har brug for på dette tidspunkt. Når livet ændrer sig, vil stenene, som du er tiltrukket af, også udvikle sig på dynamiske måder. Udforsk vores polerede sten & Krystaller og vælg dem, som du er mest tiltrukket af. Tiltrækker en bestemt sten eller krystal dig - så er det sikkert lige en sten eller krystal for dig, der hvor du er i livet ligenu. 
 • ABELONE SKALLER
  Abelone skallen kommer fra en havsnegl - Haliotis rufescens - der lever langt den Californiske kyst. Er kendt for sin utrolig smukke perlemorsskinnende inderside. Smuk i sig selv og kan bruge til mange formål – til salviebunder, palo Santo træstykker, dine smykker , håndsæben eller bare til pynt.
 • SMUGDE - SALVIE & PALO SANTO
  Smugding er, også kendt, som "Energi Cleansing" og for at fjerne negativ energi og harmonisere sjælen. Det er en ret fasinerende gamle tradition, som stadig den dag idag er super at bruge i vores ofte travle og hektiske hverdag. Lidt om historien bag - Et ritual og en ceremoniel praksis anvendt af kulturer rundt om i verden i mange tusinde år, dog mest kendt fra de indfødte amerikanere, der brugte det til helbredelse og rensning. I dag bruges det stadig til at rense energien & rum samt rebalancerer ens mindset - men prøv det selv – det er en speciel opleveles, der klart er vær at prøve. Der findes flere udgaver i webshoppen – ren hvid Californisk salvie, og Hvid Californisk salvie blandet med Rosmarin & Lavendel. De er smukke sammen med Abalone skallerne, som kan bruges, som en skål til at opbevarer og slukke salvien i.
 • KRYSTALGUIDE - KRYSTALLER & NATURSTEN
  En kort & nemt vejledning i de unikke natursten & krystaller - deres energi, virkning og betydning. 

Varer sidevis

Varer sidevis