Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

VELVÆRE & SKØNHED

Der er 122 varer.

I denne kategori finder du alt til dig og din krop - kort sagt alt der giver velvære.......

Det er vigtigt at, vi passer godt på os selv og vores helbred. Vi har derfor udvalgt varer, der alle har ét til fælles - at de er med til at øge vores velbefindende og mentale overskud.

Vi startede oprindeligt denne webshop med de luftrensende lamper fra Maison Berger, som stadig er ét af vores mest unikke og velunderbyggede produkter. Vi er vilde med dem og kan varmt anbefale dem til alle. 

Men du finder også flakoner med duftpinde, de lækreste yoga måtter fra USA, krystaller samt Superfood fra USA osv.

Gå på opdagelse og lad dig overraske - der kommer ofte nyt til.

Goodbrands

Underkategorier

 • KRYSTALER & STEN
  Krystaller og krystallernes energi har været kendt gennem flere årtier. Den spirituelle verden bruger dem flittigt i deres hverdag & praksis, men for andre kan en sten/krystal i lommen give en ganske ukomplicerede følelse af støtte eller healing. Der er dog flere fakta og omkring sten/krystaller, som i dag er veldokumenteret – og dette er bl.a. viden om Shungit, hvor 3 professorer i 1996 fik tildelt Nobelprisen i kemi for studier om dette kulholdige mineral. Shungit er nu anerkendt og kendt for renser luften for stråling og elektromagnetisk forurening. Se mere under hvert produkt og brug sten & krystaller på den måde, der passer ind i dit liv……..  
 • SALVIE & PALO SANTO - SMUGDE STICKS
  Smugding er også kendt som "Energi Cleansing" og for at fjerne negativ energi og harmonisere sjælen. Det er en ret fasinerende gamle tradition, som stadig den dag idag er super at bruge i vores ofte travle og hektiske hverdag. Lidt om historien bag - Et ritual og en ceremoniel praksis anvendt af kulturer rundt om i verden i mange tusinde år, dog mest kendt fra de indfødte amerikanere, der brugte det til helbredelse og rensning. I dag bruges det stadig til at rense energien & rum samt rebalancerer ens mindset - men prøv det selv – det er en speciel opleveles, der klart er vær at prøve. Der findes flere udgaver i webshoppen – ren hvid Californisk salvie, og Hvid Californisk salvie blandet med Rosmarin & Lavendel. De er smukke sammen med Abalone skallerne, som kan bruges, som en skål til at opbevarer og slukke salvien i.
 • MASSAGE
  Hvem elsker ikke massage...... Vi har her udvalgt spændende produkter til en hurtig selvmassage, der er let at gøre til et dagligt eller ugenligt ritual. Det kan være massage af hovedbunden, nakken & kroppen - uanset hvad du vælger giver det velvære for dig, din krop & sjæl. Brug en vores træ hårbørster til dit hår og massere din hovedbund samtidigt med at du reder håret.Vi har valgt børster - til hår og krop - fra Iris Hantverk, da de opfylder alle vores krav. De er lavet af naturprodukter, håndlavet og lavet så de ligger godt i hånden. Ønsker du en tørbørstning af kroppen er dette ren magi sammen med en kvalitets Body Oil. her skal du bruge en lidt størrere kropsbørste. Til punkt massage af spændings punkter i kroppen - er det vores massagepude fra Cranio Cradle , du skal vælge. Den er intet mindre end fantastisk og så fylder den ikke alverden - så du kan have med alle vegne - på rejsen, i bilen eller som et fast del ved din yogamåtte. Let at bruge og med en udførlig beskrivelse vedlagt. Den har vundet flere priser i USA og man bliver ganske afhængig af den.
 • YOGA TILBEHØR
  Her finder du udvalgte produkter til yoga, hvor vi har focus på unikke produkter. Det var vigtigt for os at finde en økologisk yogamåtte i den rette kvalitet og det er lykkes. Desuden er vi så glade for at kunne sælge den ultimative rejse-yogamåtte. Den kan foldes sammen og fylder næste ikke i rejsetasken og så er den super let at rengøre efter brug udenfor - et rent hit til yoga i det fri. Yogastropper til måtten er uundværlige og vi har valgt en super kvalitet i kernelæder, der kun bliver bedre og bedre ved brug. Den passer til alle yogomåtter og kan reguleres i længden.
 • SKØNHEDS ACCESSORIES
  Børster der ældes med ynde Smukke håndlavede børster fra Iris Hantverk - i unik design. Rens børsterne med jævne mellemrum med mildt opvaskemiddel og lad dem tørre med hårene nedad.
 • HÅNDSÆBER & HÅNDCREME
  De skønneste sæber - både flydende og faste sæber...... Alle produkter er nøje udvalgte og lever op til vores krav om miljøvenlige, økologiske og også gerne bæredygtige. Vi har valgt produkter fra Tangent GC - hvor sæberne er med de blideste dufte, der er nøje afstemt og fyldt på flasker lavet af sukkerrør, Marcel`s Green Soap - der har valgt af bruge genbrugs plast til emballagen & Nesti Dante - vores Italienske sæber i smukt genbrugs papir og med dufte af sydens sol & sommer. Vi har sæber i flere prisgrupper, hvor Marcel`s Green Soap har et motto "det behøver ikke være dyrt af købe grønt" til Tangent GC & Nesti Dante i mellem prisgruppen. Til Håndsæberne fra Nesti dante hånsæberne - se også den smukke Abalone skaller, der er så dekorative som sæbeskåle. NB. STAY SAFE AND BE RESPONSIBLEWashing your hands is one of the best ways to avoid getting sick and spread diseases
 • ANSIGTSPLEJE
  Naturlig ansigt pleje uden skadelig kemi. Vi har focus på produkter, som er rene i kvaliteten og kan bruge af alle. Vi har valgt serien fra Sprekenhus, da denne er utrolig ren og opbyggende for vores hud & hår.. Du finder også produkter til hår og kroppen og tilbehør til din personlige pleje - så som som renseservietter, vat & vatpinde alle i økologisk bomuld - alle produkter, der er milde ved din hud. Husk også at rensende te fra f.eks. Pukka og vi har superfood - Forever Beautiful -fra Yoursuper- der alle forbedre din hudkvalitet.
 • TANDPLEJE
   Bæredygtige tandbørster og etui i bambus så vi skåner vores miljø.De er alle fri for BPA & 100 % Bio-nedbrydelige & 100 % Vegan og fra mærket Hydrophil. Selv børsterne er nylon4, som er lavet af kul & fyrrenåleolie og farverne er bio-blæk, som er baseret på vegatabilsk olie. Du finder også en smart holder i beton til dine tandbørster og en uundværlig tungeskraber.     MARVIS Vi er vilde med Marvis tandpastaen, der er både en lækker og klassiske tandpasta og så er den ikke mindst frisk og lækker. Designet er cool retro fra Italien og bare god stil Tandpastaen er af høj kvalitet og konsistensen er fed og kraftig ligesom en klassisk tandpasta. Den renser og beskytter tænderne samtidigt med at du er sikret en frisk ånde.  Den findes i 7 forskellige og spændende smagsvarianter, der alle er baseret på ” Cool Mint”: Classic Strong Mint, Aquatic Mint, Ginger Mint, Jasmin Mint, Whitening Mint, Cinnamon Mint og Licorice Mint.   Marvis gør tandbørstning til en sand fornøjelse. Den er også den perfekte gaveidé til måde mænd og kvinder..
 • KROPSPLEJE
  Pleje produkter til kroppen finder du her..... Vi har udvalgt de nærende og plejende bodylotions & bodybutter fra Tangent GC & Sprekenhus.  Du kan også vælge at bruge Amerikansk olie fra Pukka og evt. selv blande duft i denne. Amerikansk olie er kendt for sine helende egenskaber og er ret god, som en plejende fodolie til natten. Desuden finder du deodoranter fra Schmith`s & bodywash fra Marcel`s Green Soap. Alle produkter, der er økologiske og bæredygtige både i selve produktet, men også i emballagen.
 • HÅRPLEJE
  Vi har nøje udvalgt hårprodukter fra Sprekenhus fra Oslo. Sprekenhus har ladet sig inspirer af Skandinavisk design traditioner – simple & funktionelt – lavet af de bedste kvaliteter af ingredienser. De fokuserer på at skabe produkter til hud, hår og kroppen ved at bruge botaniske og antioxidantrige ingredienser, som hjælper med at beskytte os i hverdagen. For Sprekenhus startede den hele med argan olie, et fantastisk produkt der kommer fra argan træerne i Marokko og som bliver høster af lokale efter gamle traditionelle metoder Den argan olie Sprekenhus bruger er et organisk produkt skabte ud af kernerene fra argan træet. De bruger kun den bedste kvalitet og den er certificeret organisk og er Fair Trade samt bliver leveret frisk fra de lokale produktionssteder. En af grundene til at argan olie er så terapeutisk er det høje indhold af vitamin A and E. Desuden er den Marokkanske argan olie også fyldt med antioxidanter, fedtsyrer and linolsyre, som hjælper huden til hurtigere heling og reducere inflammation. Alle fordele som også gør argan olie specielt godt til hårpleje produkter. At have gode hårprodukter er ultimativt til at passe bedst muligt på dit hår – skab dig nogle gode rutiner og find ud af hvilke produkter, der bedst passer til netop din hårtype og behov. En sund hovedbund er fundamental for et sundt hår og når du først har fundet de produkter, der passer til netop dig – så er det vigtigt at forsætte med at bruge disse, så du plejer dit hår og hovedbund bedst muligt. Vi har valgt hele serien fra Sprekenhus`s univers og du finder Shampoo, Balsam, hårmaske, Detangler, Elixir & Hårpasta i hårserien. Se og læs mere herunder:
 • PARFUME
  Lille udvalg, men udsøgte dufte .....
 • THE & HELSE
  Pukka te kender vi alle og Pukka er så anerkendt for deres er inspireret tilgang til Ayurveda livsstil - de gør det forståelig for alle. Ayurvedisk tankegang er selve hjertet af Pukka og er årtiers videnskaben og lærdom i "kunsten i at leve fornuftigt". En del af denne videnskab består i at bevare eller genskabe kroppens evne til at opretholde den indre balance - Pukka produkterne understøtter og bidrager til dette. Der findes mange forskellige smagsvarianter i de forskellige te fra Pukka og de er lavet på gode, helbredende og ikke mindst økologiske urter.  Selv emballagen til Pukka produkterne er lavet af naturvenlige materialersom er FSC godkendt. Selv te brevene er fremstillet i naturvenlige materialer. FSC mærket er med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, hvor træerne til emballagen kommer fra. Der er tænkt over alle detaljer. Pukka te sortimentet omfatter et hav af smagsvarianter, som blandt andet ingefær, kamille, vanilje, lakrids, kanel, lime, lavendel osv.  Pukka teerne har en fantastiske sødme og den helt rette styrke af div. urter.  Flere af Pukka teerne har med deres høje kvalitet, vundet guld medaljer ved Great taste awards. Se udvalget af produkter fra Pukka i denne katagori  

Varer sidevis

Varer sidevis