Gratis fragt ved ordrer på min.
300 kr. Gælder ikke møbler.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
14 dages
returret
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

HÅRPLEJE

Der er 15 varer.
HÅRPLEJE

Vi har nøje udvalgt hårprodukter fra Sprekenhus fra Oslo.

Sprekenhus har ladet sig inspirer af Skandinavisk design traditioner – simple & funktionelt – lavet af de bedste kvaliteter af ingredienser. De fokuserer på at skabe produkter til hud, hår og kroppen ved at bruge botaniske og antioxidantrige ingredienser, som hjælper med at beskytte os i hverdagen.

For Sprekenhus startede den hele med argan olie, et fantastisk produkt der kommer fra argan træerne i Marokko og som bliver høster af lokale efter gamle traditionelle metoder

Den argan olie Sprekenhus bruger er et organisk produkt skabte ud af kernerene fra argan træet. De bruger kun den bedste kvalitet og den er certificeret organisk og er Fair Trade samt bliver leveret frisk fra de lokale produktionssteder.

En af grundene til at argan olie er så terapeutisk er det høje indhold af vitamin A and E. Desuden er den Marokkanske argan olie også fyldt med antioxidanter, fedtsyrer and linolsyre, som hjælper huden til hurtigere heling og reducere inflammation. Alle fordele som også gør argan olie specielt godt til hårpleje produkter.

At have gode hårprodukter er ultimativt til at passe bedst muligt på dit hår – skab dig nogle gode rutiner og find ud af hvilke produkter, der bedst passer til netop din hårtype og behov.

En sund hovedbund er fundamental for et sundt hår og når du først har fundet de produkter, der passer til netop dig – så er det vigtigt at forsætte med at bruge disse, så du plejer dit hår og hovedbund bedst muligt.

Vi har valgt hele serien fra Sprekenhus`s univers og du finder Shampoo, Balsam, hårmaske, Detangler, Elixir & Hårpasta i hårserien.

Se og læs mere herunder: