Ferielukket - Fra d. 4. juli – d. 18. juli holder shoppen ferie og der vil ikke blive afsendt pakker i den periode.
Gratis fragt ved ordrer
på min. 300 kr.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
Hurtig levering
i Danmark
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

VELVÆRE

Der er 221 varer.

I denne kategori finder du alt til dig og din krop - kort sagt alt der giver velvære.......

Det er vigtigt at, vi passer godt på os selv og vores helbred. Vi har derfor udvalgt varer, der alle har ét til fælles - at de er med til at øge vores velbefindende og mentale overskud.

Vi startede oprindeligt denne webshop med de luftrensende lamper fra Maison Berger, som stadig er ét af vores mest unikke og velunderbyggede produkter. Vi er vilde med dem og kan varmt anbefale dem til alle. 

Men du finder også flakoner med duftpinde, de lækreste yoga måtter fra USA, krystaller samt Superfood fra USA osv.

Gå på opdagelse og lad dig overraske - der kommer ofte nyt til.

Goodbrands

Underkategorier

 • MASSAGE
  Hvem elsker ikke massage...... Vi har her udvalgt spændende produkter til en hurtig selvmassage, der er let at gøre til et dagligt eller ugenligt ritual. Det kan være massage af hovedbunden, nakken & kroppen - uanset hvad du vælger giver det velvære for dig, din krop & sjæl. Brug en vores træ hårbørster til dit hår og massere din hovedbund samtidigt med at du reder håret.Vi har valgt børster - til hår og krop - fra Iris Hantverk, da de opfylder alle vores krav. De er lavet af naturprodukter, håndlavet og lavet så de ligger godt i hånden. Ønsker du en tørbørstning af kroppen er dette ren magi sammen med en kvalitets Body Oil. her skal du bruge en lidt størrere kropsbørste. Til punkt massage af spændings punkter i kroppen - er det vores massagepude fra Cranio Cradle , du skal vælge. Den er intet mindre end fantastisk og så fylder den ikke alverden - så du kan have med alle vegne - på rejsen, i bilen eller som et fast del ved din yogamåtte. Let at bruge og med en udførlig beskrivelse vedlagt. Den har vundet flere priser i USA og man bliver ganske afhængig af den.
 • SUPERFOOD
  Vi kender det alle - vi kæmper i hverdagen ofte med at få nok grønne grønsager & vitaminer.... Men det kan godt gøres lettere - her finder du udvalgte Super Food produkter, der er frysetøret og komprimeret vitaminer & mineraler og som er lette at tilfører din morgen smooties, grød eller ovenpå dit morgenmads produkt - alle fra Your super. De er nøje udvalgt af os og vi har personligt testet dem og kan varmt anbefale dem. Der er forskellige varianter fra Your Super - vælg efter dit ønske om du vil have mere til  - for sundt hud & hår, så er det Forever Beautiful - for mere energi, så er det Energy Bomb - For bedre imunforsvar - så er det Super Green - for muskel opbygning, så er det Muscle Power - for bedre humør og mod sukkercraving, så er det Chocolate Lover - for bedre focus, så er det Power Matcha - for sundt vægttab, så er det Skinny Protein. Alle miks er lavet af 5-6 af de mest powerful, nærende og høje på mikronæringsstoffer grønsager, frugter & super Food. En let måde at sikre, at du får nok af det hele og så smager de herligt. Endnu et prisvindende brands Your Super fra USA. Du finder også Matcha pulver & the - der er med til at forbedre dit focus.
 • YOGA TILBEHØR
  Her finder du udvalgte produkter til yoga, hvor vi har focus på unikke produkter. Det var vigtigt for os at finde en økologisk yogamåtte i den rette kvalitet og det er lykkes. Desuden er vi så glade for at kunne sælge den ultimative rejse-yogamåtte. Den kan foldes sammen og fylder næste ikke i rejsetasken og så er den super let at rengøre efter brug udenfor - et rent hit til yoga i det fri. Yogastropper til måtten er uundværlige og vi har valgt en super kvalitet i kernelæder, der kun bliver bedre og bedre ved brug. Den passer til alle yogomåtter og kan reguleres i længden.
 • KRYSTALER & STEN
  Krystaller og krystallernes energi har været kendt gennem flere årtier. Den spirituelle verden bruger dem flittigt i deres hverdag & praksis, men for andre kan en sten/krystal i lommen give en ganske ukomplicerede følelse af støtte eller healing. Der er dog flere fakta og omkring sten/krystaller, som i dag er veldokumenteret – og dette er bl.a. viden om Shungit, hvor 3 professorer i 1996 fik tildelt Nobelprisen i kemi for studier om dette kulholdige mineral. Shungit er nu anerkendt og kendt for renser luften for stråling og elektromagnetisk forurening. Se mere under hvert produkt og brug sten & krystaller på den måde, der passer ind i dit liv……..  
 • SMUGDE STICKS - SALVIE & PALO SANTO
  Smugding er også kendt som "Energi Cleansing" og for at fjerne negativ energi og harmonisere sjælen. Det er en ret fasinerende gamle tradition, som stadig den dag idag er super at bruge i vores ofte travle og hektiske hverdag. Lidt om historien bag - Et ritual og en ceremoniel praksis anvendt af kulturer rundt om i verden i mange tusinde år, dog mest kendt fra de indfødte amerikanere, der brugte det til helbredelse og rensning. I dag bruges det stadig til at rense energien & rum samt rebalancerer ens mindset - men prøv det selv – det er en speciel opleveles, der klart er vær at prøve. Der findes flere udgaver i webshoppen – ren hvid Californisk salvie, og Hvid Californisk salvie blandet med Rosmarin & Lavendel. De er smukke sammen med Abalone skallerne, som kan bruges, som en skål til at opbevarer og slukke salvien i.
 • HELSE - PUKKA
  Pukka te kender vi alle og Pukka er så anerkendt for deres er inspireret tilgang til Ayurveda livsstil - de gør det forståelig for alle. Ayurvedisk tankegang er selve hjertet af Pukka og er årtiers videnskaben og lærdom i "kunsten i at leve fornuftigt". En del af denne videnskab består i at bevare eller genskabe kroppens evne til at opretholde den indre balance - Pukka produkterne understøtter og bidrager til dette. Der findes mange forskellige smagsvarianter i de forskellige te fra Pukka og de er lavet på gode, helbredende og ikke mindst økologiske urter.  Selv emballagen til Pukka produkterne er lavet af naturvenlige materialersom er FSC godkendt. Selv te brevene er fremstillet i naturvenlige materialer. FSC mærket er med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, hvor træerne til emballagen kommer fra. Der er tænkt over alle detaljer. Pukka te sortimentet omfatter et hav af smagsvarianter, som blandt andet ingefær, kamille, vanilje, lakrids, kanel, lime, lavendel osv.  Pukka teerne har en fantastiske sødme og den helt rette styrke af div. urter.  Flere af Pukka teerne har med deres høje kvalitet, vundet guld medaljer ved Great taste awards. Se udvalget af produkter fra Pukka i denne katagori  
 • BØGER & NOTESBØGER
  The art of Journaling..... Trenden gå i retning af, at vi skriver igen begynder at skrive mere i små notesbøger, der er helt personlige og igen føre en slags dagbog - ala 2020, dog nok mere positive affirmations. Vi har derfor udvalgt de flotteste notesbøger fra About Blank - de findes i flere størrelser. Derudover er verden blevet helt åben og vi rejser mere end nogensinde - men ofte ønsker vi at opleve og se de "ukendte & hemmelige steder", når vi besøger en storby. Bøgerne fra 38HOURS vejleder dig i netop dette - at finde de unikke og ofte ukendte steder i byerne. De arbejder tæt sammen med lokale bloggere, journalister og fotografer i de byer, de indtil nu har beskrevet. De interviewer, laver dybdegående historier og fotografer byerne set fra et lokal perspektiv. En lille kort og præsis bog - en god guide til turen som er en alternative guider giver bogen dig mulighed for at opdage interessante steder,  som en skjult vingård i Paris eller samtidskunst i en WWII bunker i Berlin. 
 • LUFTRENSENDE LAMPER
  Unik luftrenser & duftlampe …… Lampe Berger - også kendt som den katalytiske lampe – produceret siden 1898 af Maison Berger til brug på de franske hospitaler. Usynlige og skadelige partikler findes i luften omkring os og det er her luftrenseren & duftlampen kommer til sin ret. Den renser luften for fx partikler fra stearinlys, virus fra forkølelse & influenza,  stegeos eller lugten af den våde hund i baggangen. Maison Bergers patenterede lampe er enestående til at rense luften i hjemmet – via den katalytiske brænder ødelægger/opløser lampen luftens molekyler og genskaber dem i deres originale og rene form. 68 % af alle dårlige og ubehagelige partikler i luften renses og genskabes med denne luftrenser - og alt efter ønske, kan man vælge at tilføre duft eller alternativt bare bruge den neutrale.  Her ser du hvordan du bruge luftrenseren.
 • REFILL TIL LUFTRENSENDE LAMPE
  Her finder du refil til alle luftrensende lamper fra Lampe Berger. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes rene, friske, blomster, orientalske, frugt & søde dufte. Alle duftene baseret på æteriske olier og indeholder ingen skadelige stoffer. Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.
 • DUFTPINDE
  Her finder du alle vores flakoner med duftpinde - små & store...... Vi har valgt kun at have flakoner med duftpinde fra Maison Berger, da alle duftene er basseret på æteriske olier og derfor ikke er skadelige for os. Duftene fra Maison Berger komplimentere desuden duftene, vi har til de luftrensende lamper - så du kan vælge at have samme duft til den luftrensende lampe og i duftpinde. Der findes pinde i 2 udgaver - træpinde og pinde i materialet "åben polymere". Fordelen med den "åbne polymere" er at duften her langsomt suges op i den indvendige spiral i pindene og at duften derved holder længere. Husk der fåes også refill i alle duftene.
 • REFILL TIL DUFTPINDE
  Her finder du alle refill til duftpinde ........ Refill til duftpindene fra Maison Berger indeholder 200 ml. - hvilket er 75 ml. mere end pakken med flakonen.  Vi har valgt kun at have duftpinde fra Maison Berger, da alle duftene er basseret på æteriske olier og derfor ikke er skadelige for os. Duftene fra Maison Berger komplimentere desuden duftene, vi har til de luftrensende lamper - så du kan vælge at have samme duft til den luftrensende lampe og i duftpinde.
 • DIFFUSER TIL BILEN
  Velduft til bilen uden kemi og i den rette dosis fra Maison Berger. Flere flotte designs i diffusere til bilen og med dufte, som til luftrenser & duftpinde.  Det er et ganske simpelt system, som fungerer optimalt - en lille metal diffuser med en plastik klips på bagsiden, der gør det muligt, at sætte den fast i bilens luftventiler. Inden i metal-diffuseren ligger der en keramisk ring, som er imprægneret med duften. Duften holder +/- 4 uger og derefter kan der sættes en ny refill i diffuseren. Garanteret uden farvestoffer. Hvis du ønsker at opbevare din duft til senere – skal den i en i hermetisk lukket pose.

Varer sidevis

Varer sidevis