Fragtfri ved ordre
over 500 kr. via GLS
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
Hurtig levering
i Danmark
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail

VELVÆRE

Der er 266 varer.

I denne katagori finder du alt til dig og dit velbefindende. Vi finder det så vigtigt at vi passer godt på os selv og vores helbred. Vi har derfor udvalgt varer, der alle har et til fælles - at de er med til at øge til velbefindende og mentale overskud.

Vi startede oprindeligt denne webshop med de luftrensende lamper og lamperne fra Maison Berger er stadig et af vores mest unikke og velunderbyggede produkt. Vi er vilde med dem og kan varmt anbefale dem til alle. 

Kategorien “velvære” har et bredt udvalg af de luftrensende lamper og duftene dertil samt de populære flakoner med duftpinde, de lækreste yoga måtter fra USA, krystaller, the fra Grækenland osv.

Gå på opdagelse og lad dig overraske - der kommer ofte nyt til.

Underkategorier

 • NYHEDER
 • HELSE - PUKKA & WAKAYA
  Pukka & Wakaya for din sundhed Pukka er inspireret af Ayurveda videnskaben som er en gammel indisk filosofi. Ayurvedisk tankegang er selve hjertet af Pukka og er årtiers videnskaben og lærdom i "kunsten i at leve fornuftigt". En del af denne videnskab består i at bevare eller genskabe kroppens evne til at opretholde den indre balance - Pukka produkterne understøtter og bidrager til dette. Der findes mange forskellige smagsvarianter i de forskellige te fra Pukka og de er lavet på gode, helbredende og ikke mindst økologiske urter.  Selv emballagen til Pukka produkterne er lavet af naturvenlige materialer som er FSC godkendt. Selv te brevene er fremstillet i naturvenlige materialer. FSC mærket er med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, hvor træerne til emballagen kommer fra. Der er tænkt over alle detaljer. Pukka te sortimentet omfatter et hav af smagsvarianter som blandt andet ingefær, kamille, vanilje, lakrids, kanel, lime, lavendel osv.  Pukka teerne har en fantastiske sødme og den helt rette styrke af div. urter.  Flere af Pukka teerne har med deres høje kvalitet, vundet guld medaljer ved Great taste awards. Wakaya Perfection er wellnessprodukter fra den uberørte Wakaya ø. De er alle 100 % unikke økologiske produkter, der dyrket ved håndkultivering. Målet for Wakaya Perfection er at skabe de reneste og mest kraftfulde wellnessprodukter på jorden. Wakaya øen er en totalt uberørt vulkanø, hvor det er muligt at producere produkter af meget høj kvalitet og med omtanke for miljøet på samme tid. Firmaet er grundlagt af David H. Gilmour, som også er manden bag FIJI Water.   
 • FLAKONER M. DUFTPINDE
  Flakoner med duftpinde  Vi har udvalgt det 120 år gamle firma Maison Berger, da alle dufte er basseret på rene æteriske olier og er helt uden fagtlige syntetiske duftstoffer og duftene er nøje afstemt. Der findes en bred variation af dufte lige fra rene dufte til den lidt tungere orientalske dufte. Alle duftene er beskrevet under hvert produkt og suppleret med foto af beskrivende duftpyramide. 
 • REFILL TIL FLAKONER M. DUFTPINDE
  Refill til Parfum Berger duftpindene indeholder 200 ml. hvilket er 75 ml. mere end pakken med flakonen.  Desuden er duftpindene fra til flakonen lavet af en åben polymere. som i sig selv ikke kan opsuge væske/duften, men den frigives løbende via en indbygget spiral i pindene. Dette sikre en længere holdbarhed og en mere enartet duft. Vigtigt at også at alle duftene fra Parfum Berger er baseret på æteriske dufte.
 • LUFTRENSENDE LAMPER
  Maison Berger har produceret den luftrensende lampe - også kendt som den katalytiske lampe - siden 1898. Den blev oprindelig skabt af kemikeren Maurice Berger til at rense luften på datidens hospitaler og er siden videreudviklet til den luftrensende lampe, vi kender i dag. Lampen er patenteret og beskyttet af mere end 5 patenter og er bevist fjerner optil 68 % af skadelige partikler i luften i et rum.   Vi er Skandinavien storforbruger af stearinlys og dette på trods af den voksende bevidsthed omkring, de mange skadelige partikler stearinlys sender ud i luften og som rent faktisk er yderst farlige for vores luftveje. Forbruget af duftlys er ligeledes stigende. Mange af de duftlys, der kan købes i dag udsender også skadelige partikler og er ofte lavet af paraffin. Usynlige skadelige partikler fylder også luften, når vi laver mad – især steger & griller. Og selve duften fra madlavningen f.eks. af bacon og fisk kan være så svære af fjerne helt fra køkkenet selv om man lufter godt ud. Det er her lampen er unik – for den fjerne det sidste af disse lugte og dette kan gøres med og uden duft – alt efter ønske. Maison Bergers patenterede lampe er enestående til at rense luften i hjemmet – via den katalytiske brænder ødelægger/opløser lampen, luftens molekyler og genskaber dem i en ny og original ren form. Luften bliver renset optil 68 % og alt efter ønske kan man vælge at tilføre duft eller bare bruge den neutrale.  Maison Berger tilfører ingen skadelige stoffer og/eller nanopartikler til luften. Alle dufte er baseret på æteriske oiler og er ikke skadelig for vores luftveje. Maison Bergers katalytiske system renser derimod på 20 min. luften i et rum på ca. 20 m2.  
 • REFILL TIL LUFTRENSENDE LAMPE
  Her finder du refil til alle luftrensende lamper fra Lampe Berger. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes "rene dufte", "friske dufte", "blomster dufte", "Orientalske dufte" & "søde dufte". Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.   Lampe Berger`s historie: Lampe Berger har produceret den luftrensende lampe - også kendt som den katalytiske lampe - siden 1898. Den blev oprindelig skabt af kemikeren Maurice Berger til at rense luften på datidens hospitaler og er siden videreudviklet til den luftrensende lampe, vi kender i dag. Lampen er patenteret og beskyttet af mere end 5 patenter og er bevist fjerner optil 68 % af skadelige partikler i luften i et rum.   Vi er Skandinavien storforbruger af stearinlys og dette på trods af den voksende bevidsthed omkring, de mange skadelige partikler stearinlys sender ud i luften og som rent faktisk er yderst farlige for vores luftveje. Forbruget af duftlys er ligeledes stigende. Mange af de duftlys, der kan købes i dag udsender også skadelige partikler og er ofte lavet af paraffin. Usynlige skadelige partikler fylder også luften, når vi laver mad – især steger & griller. Og selve duften fra madlavningen f.eks. af bacon og fisk kan være så svære af fjerne helt fra køkkenet selv om man lufter godt ud. Det er her lampen er unik – for den fjerne det sidste af disse lugte og dette kan gøres med og uden duft – alt efter ønske. Lampe Bergers patenterede lampe er enestående til at rense luften i hjemmet – via den katalytiske brænder ødelægger/opløser lampen, luftens molekyler og genskaber dem i en ny og original ren form. Luften bliver renset optil 68 % og alt efter ønske kan man vælge at tilføre duft eller bare bruge den neutrale.  Lampe Berger tilfører ingen skadelige stoffer og/eller nanopartikler til luften. Alle dufte er baseret på æteriske oiler og er ikke skadelig for vores luftveje. Lampe Bergers katalytiske system renser derimod på 20 min. luften i et rum på ca. 20 m2.    
 • DUFTLYS
  Udvalgte duftlys fra Maison Berger & Sprekenhus. Fælles for duftlysene er at de alle er 100 % naturlige og duftene er baseret på æteriske oiler og er uden syntetiske duftstoffer.
 • AROMATERAPI
  Alle duftene fra Maison Berger kan desuden benyttes som aromaterapi, da de er baseret på æteriske oiler, dog har Maison Berger nu også lavet helt unikke dufte til netop aromaterapi Vi har opdelt udvalgte dufte i 3 grupper - "Stimulerende dufte", "Beroligende dufte" & "Rensende dufte". Der er mange øvrige muligheder med de øvrige dufte - så prøve dig bare frem og find din ynglings duft.
 • DIFFUSER TIL BILEN
  Nyhed fra Maison Berger – flot design diffuser til bilen med de samme skønne dufte, som til lamper & flakonerne. Denne har et gitter i metal og med en plastik klips, der gør det muligt at sætte den fast i luftventilationen. Indeni metal diffuseren ligger der en keramisk ring, der er imprægneret med duften. Duften holder +/- 4 uger og derefter kan der sættes en ny refill i diffuseren. Garanteret uden farvestoffer. Hvis du ønsker at opbevare din duft til senere – skal den i en i hermetisk lukket pose.  
 • YOGA TILBEHØR
  Her finder du udvalgte produkter til yoga. Det var vigtigt for os at finde en økologisk yogamåtte i den rette kvalitet og det er lykkes  - se mere under produktet. Yogostropper til måtten er uundværlige og vi har valgt en super kvalitet i kernelæder, der kun bliver bedre og bedre ved brug. Den passer til alle yogomåtter og kan reguleres i længen.
 • MASSAGE
  Massage af hovedbunden, nakken & kroppen er godt for dig og din krop. Brug en børste til dit hår, som samtigtigt massere din hovedbund.Vi har valgt børstene fra Iris Hantverk, da de opfylder alle vores krav. De er lavet af naturprodukter, håndlavet og lavet så de ligger godt i hånden. Body Oil - et helt unikt produkt - kan bruge både til kroppen & håret og så dufter den fantastisk. En massagepude, som ikke fylder alverden og som du kan have med alle vegne. Let at bruge og med en udførlig beskrivelse vedlagt. Den har vundet flere priser i USA.
 • KRYSTALER & STEN
  Krystaller er smukke og ret så fasinernde. Brug dem i din indretning, i dit drikkevand og evt. alternativt som en naturlig del af dit velvære. Vi elsker krystallerne og har dem som en naturlig del af vores kontor, Showroom & hjem. Lad dig insprirere her og læs lidt mere om hver sten. Det er kun fantasien, der sætter grænsen.
 • BØGER - SUNDHED, LIVSSTIL & REJSER
  38HOURS arbejder tæt sammen med lokale bloggere, journalister og fotografer i de byer, de indtil nu har beskrevet. Interviewene, dybdegående historier og fotografisk showcase præsentere byen fra et lokal perspektiv. Igennem de 70 sider,som er en alternative guider giver bogen dig mulighed for at opdage interessante steder,  som en skjult vingård i Paris eller samtidskunst i en WWII bunker i Berlin. 38HOURS  handler om værdi og  om at det skal være interessant at opleve. Det handler om lugt, smag, følelse, lyd og syn som enhver god oplevelse består af. Denne guide vil vellede dig til at finpudse din tur og højne niveauet for engagement med den nye by.
 • SMUGDE STICKS - SALVIE
  Kendt for at "Energi Cleansing", "Removes Negative Enegry" & "Harmonizes the mind". Fasinerende med gamle traditioner, som stadig den dag idag kan bruge i vores travle hverdag.
 • DUFTPOSER
  Duftposer har været brugt i årtier til at give dejlig duft til dit tøj.  Idag er der udvilket på duftene og også på udseendet af disse - flere er smukke samtigtig med at de har en funktion. Vi har også udvalgt cedertræs kugler til også at ligge i skufferne og til at hænge på bøjlerne - dette er er gammel husråd mod møj og så dufter de bare skønt.

Varer sidevis

Varer sidevis