Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i denne måneds konkurrence om et gavekort på 500 kr. til hele shoppen! (Tilmeld dig ved at udfylde formularen i venstre side.)
Fragtfri ved ordre
over 500 kr. via GLS
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
Hurtig levering
i Danmark
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

HELSE - PUKKA & WAKAYA

Der er 13 varer.

Pukka & Wakaya for din sundhed

Pukka er inspireret af Ayurveda videnskaben

som er en gammel indisk filosofi. Ayurvedisk tankegang er selve hjertet af Pukka og er årtiers videnskaben og lærdom i "kunsten i at leve fornuftigt". En del af denne videnskab består i at bevare eller genskabe kroppens evne til at opretholde den indre balance - Pukka produkterne understøtter og bidrager til dette.

Der findes mange forskellige smagsvarianter i de forskellige te fra Pukka og de er lavet på gode, helbredende og ikke mindst økologiske urter. 

Selv emballagen til Pukka produkterne er lavet af naturvenlige materialer

som er FSC godkendt. Selv te brevene er fremstillet i naturvenlige materialer. FSC mærket er med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, hvor træerne til emballagen kommer fra. Der er tænkt over alle detaljer.

Pukka te sortimentet omfatter et hav af smagsvarianter

som blandt andet ingefær, kamille, vanilje, lakrids, kanel, lime, lavendel osv.  Pukka teerne har en fantastiske sødme og den helt rette styrke af div. urter. 

Flere af Pukka teerne har med deres høje kvalitet, vundet guld medaljer ved Great taste awards.

Wakaya Perfection er wellnessprodukter fra den uberørte Wakaya ø.


De er alle 100 % unikke økologiske produkter, der dyrket ved håndkultivering. Målet for Wakaya Perfection er at skabe de reneste og mest kraftfulde wellnessprodukter på jorden. Wakaya øen er en totalt uberørt vulkanø, hvor det er muligt at producere produkter af meget høj kvalitet og med omtanke for miljøet på samme tid.

Firmaet er grundlagt af David H. Gilmour, som også er manden bag FIJI Water.