Ferielukket - Fra d. 4. juli – d. 18. juli holder shoppen ferie og der vil ikke blive afsendt pakker i den periode.
Gratis fragt ved ordrer
på min. 300 kr.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
Hurtig levering
i Danmark
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

REFILL TIL LUFTRENSENDE LAMPE

Der er 55 varer.
REFILL TIL LUFTRENSENDE LAMPE

Her finder du refil til alle luftrensende lamper fra Lampe Berger.

Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes rene, friske, blomster, orientalske, frugt & søde dufte. Alle duftene baseret på æteriske olier og indeholder ingen skadelige stoffer.

Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.

Underkategorier

 • NEUTRAL DUFTE
  Neutral....... Her finder du refill i 500 ml. & 1 l. af den neutrale duft til alle de luftrensende lamper fra Maison Berger. Den Neutrale kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.  Fælles for alle duftene er, at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer.  Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften.
 • RENE DUFTE
  Rene dufte......... Her finder du refill i 500 ml. & 1 l. i duftgruppen Rene dufte til alle de luftrensende lamper, duftpinde & Mist diffuser fra Maison Berger. De Rene dufte er duften af rent lufttørret sengetøj, bomuld, sæbe, white tea, white musk og den lette sarte duft af åkande. En gruppe at sarte og lette dufte. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften. Fælles for alle duftene er at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer.  Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.
 • FRISKE DUFTE
  Friske dufte......... Her finder du refill i 500 ml. & 1 l. i duftgruppen Friske dufte til alle de luftrensende lamper, duftpinde & Mist diffuser fra Maison Berger. De Friske dufte er duften af frisk træ, havebrise, verbena med citrus, sommer regn, Eucalyptus og frisk nyslået gæs. En gruppe at friske og grønne dufte. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften. Fælles for alle duftene er at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer.  Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.
 • BLOMSTER DUFTE
  Blomster dufte......... Her finder du refill i 500 ml. & 1 l. i duftgruppen Blomster dufte til alle de luftrensende lamper, duftpinde & Mist diffuser fra Maison Berger. Blomster dufte er duften af blomster i alle afskygninger - på træer, busker og som en smuk buket. Her finder du duften af de sarte Japanske kirsebærtræ`s blomster, rosen, jasmin, Hibiscus, Ylang, appelsin blomster & selvfølgelig lavendel. En gruppe at unikke blomster. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften. Fælles for alle duftene er at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer.  Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.
 • FRUGT DUFTE
  Frugt dufte......... Her finder du refill i 500 ml. & 1 l. i duftgruppen Frugt dufte til alle de luftrensende lamper, duftpinde & Mist diffuser fra Maison Berger. Frugt duftene er dufte, der rene og appetitlige dufte af frugt, så som appelsiner, grapefrugt, Lychee og figen. En gruppe at skønne friske frugt dufte. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften. Fælles for alle duftene er at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer.  Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.
 • ORIENTALSKE DUFTE
  Orientalske dufte......... Her finder du refill i 500 ml. & 1 l. i duftgruppen Orientalske dufte til alle de luftrensende lamper, duftpinde & Mist diffuser fra Maison Berger. De Orientalske dufte er duften af varme krydderier, Amber, sandeltræ, Patchouli & cedertræ. En gruppe af de lidt tungere og mørkere dufte. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften. Fælles for alle duftene er at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer.  Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.
 • SØDE DUFTE
  Søde dufte......... Her finder du refill i 500 ml. & 1 l. i duftgruppen Søde dufte til alle de luftrensende lamper, duftpinde & Mist diffuser fra Maison Berger. De søde dufte er duften af vanilije & kanel. En gruppe at søde og duften af varme vanilije. Duftene er opdelt i duftgrupper for at lette din søgning. Der findes Rene dufte, Friske dufte, Blomster dufte, Orientalske dufte, Frugt dufte, Søde dufte og selvfølgelig Neutral. Du kan læse mere om de enkelte duftgrupper ved at trykke på linket ovenfor. Og på hver duft har vi valgt at ligge et foto af ingredienserne - for at give dig et overblik over indholdet i duften. Fælles for alle duftene er at de er basseret på æteriske olier og ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer.  Desuden findes der neutral - som kan bruges rent eller til at fortynde duftene, hvis du ønsker en mildere duft.
 • AROMA
  En kollektion af dufte, der booster dit velbefindende..... Når vi lever i en verden fuldt af stress, hektiske hverdage og nogen gange bekymring - er det endnu vigtigere, at hjemmet er en hyggelig base med god energi. Dette kan du understøtte med dufte - da helt optil 75 % af vores sanseoplevelser, er baseret på dufte og påvirkningen af vores emotionelle humør er tæt forbundet med dufte. Vi har udvalgt aroma dufte fra Maison Berger, da deres dufte alle er basseret på essential oiler og duftene er nøje sammensat af schweiziske forsker indenfor aroma terapi. Der findes sikkert en duft, der kan understøtte det humør du ønsker ......

Varer sidevis

Varer sidevis