Ferielukket - Fra d. 4. juli – d. 18. juli holder shoppen ferie og der vil ikke blive afsendt pakker i den periode.
Gratis fragt ved ordrer
på min. 300 kr.
Kontakt os her
40 85 11 30
Sikker online
betaling
Hurtig levering
i Danmark
Kontakt kundeservice
info@goodbrands.dk
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:40 85 11 30

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

SUPERFOOD

Der er 10 varer.

Vi kender det alle - vi kæmper i hverdagen ofte med at få nok grønne grønsager & vitaminer....

Men det kan godt gøres lettere - her finder du udvalgte Super Food produkter, der er frysetøret og komprimeret vitaminer & mineraler og som er lette at tilfører din morgen smooties, grød eller ovenpå dit morgenmads produkt - alle fra Your super. De er nøje udvalgt af os og vi har personligt testet dem og kan varmt anbefale dem.

Der er forskellige varianter fra Your Super - vælg efter dit ønske om du vil have mere til  - for sundt hud & hår, så er det Forever Beautiful - for mere energi, så er det Energy Bomb - For bedre imunforsvar - så er det Super Green - for muskel opbygning, så er det Muscle Power - for bedre humør og mod sukkercraving, så er det Chocolate Lover - for bedre focus, så er det Power Matcha - for sundt vægttab, så er det Skinny Protein.

Alle miks er lavet af 5-6 af de mest powerful, nærende og høje på mikronæringsstoffer grønsager, frugter & super Food.

En let måde at sikre, at du får nok af det hele og så smager de herligt. Endnu et prisvindende brands Your Super fra USA.

Du finder også Matcha pulver & the - der er med til at forbedre dit focus.

Goodbrands